Expo bör bevisa sitt påstående att det är en konspirationsteori att vita farmare mördas i Sydafrika

Ännu en politiker från Sverigedemokraterna har hamnat i blåsväder, denna gång är det Expo som hängt ut lokalpolitikern Jonatan Lindgren på grund av att han skrivit flera twitterinlägg om de systematiska morden på vita farmare i Sydafrika, något som enligt Expo är en ”högerextrem myt”.

I vanlig ordning backar inte SD sin partikamrat, utan Bollnäspolitikern ska nu utredas av partiets så kallade medlemsutskott och troligen likt så många andra uteslutas ur partiet. Listan börjar bli lång nu med de obekväma röster som partiet sparkat ut de senaste åren – det gäller att följa partipiskan annars hamnar man snabbt ute i kylan och nu när man måste kräla för Kristersson är det så klart viktigare än någonsin att framstå som politiskt korrekt.

Jag själv har flera gånger de senaste åren förfasats över de många bestialiska mord som skett under lång tid mot vita farmare och våldet som svarta utför i mobbar innehåller även våld som riktas mot barn. Jag har i flera artiklar belyst ämnet (se länkar nedan) där jag även uppmärksammat att svensk media inte säger ett knyst om det som pågår.

Det är rent bedrövligt att Expo påstår att alla de farmarfamiljer vars angöriga råkat ut för väpnade rån, vandalisering, våldtäkter, sexuella övergrepp, grov misshandel och brutala mord inte existerar! De redovisar inte ens några fakta för att backa upp sitt påstående, utan slår bara fast att det är en lögn som ”högerextrema” ägnar sig åt och public service är så klart inte sena att haka på med artiklar som basunerar ut att det är en ”rasistisk konspirationsteori”.

Att den sverigedemokratiska politikern nu ska straffas internt för att han skrivit om situationen i Sydafrika är befängt, men Mattias Karlsson har förvisso samarbetat med vänsterextrema Expo tidigare så man ska väl inte vara förvånad.

Expo slår sig gärna för bröstet och menar att de ägnar sig åt grävande journalistik samt står upp för demokratin, det hade därför varit klädsamt om de backade upp sina påståenden med fakta, men det behövs tydligen inte eftersom de tillhör den ”goda” sidan.

#hycklare

https://www.friatider.se/kan-uteslutas-av-sd-hogerextrem-myt-om-att-vita-mordas-i-sydafrika

https://expo.se/2021/11/sd-politiker-sprider-myten-om-ett-folkmord-pa-vita?fbclid=IwAR1ndFRNbKn62mREtWe6UpQ165OEZTMW0D6q0Y_HuiuKxC5DKByf8icXlv0

https://jennypiper.blog/2020/07/30/annu-ett-brutalt-rasmord-pa-familj-i-sydafrika-medan-omvarlden-vander-ryggen-till/

https://jennypiper.blog/2019/05/31/annu-ett-fruktansvart-rasmord-i-sydafrika-nar-ska-omvarlden-reagera/

https://jennypiper.blog/2019/04/23/morden-mot-vita-lantbrukare-i-sydafrika-pagar-i-det-tysta-och-svensk-mainstreammedia-skriver-inte-ett-ord/

9 reaktioner till “Expo bör bevisa sitt påstående att det är en konspirationsteori att vita farmare mördas i Sydafrika

 1. Bli utesluten för att säga sanningen? Är det så SD ska locka nya väljare? Ska partiet endast bestå av lögnare och jasägare och bli ännu ett parti i mängden? Vi har nog av sådana partier i detta land. Vi behöver inte ett till.

  Gillad av 3 personer

 2. Rasism finns åt båda hållen. Om man tror att rasismen mot svarta enbart kommer av illvilja från vita och aldrig från människor som är svarta, eller aldrig från de med judisk bakgrund (likt Expo), så bedrar man sig grovt.

  Israel är ett mycket rasistiskt land för tillfället, så pass att den israeliske general Ya’ir Golan jämförde det med Hitlertyskland på 30-talet, samt att Noam Chomsky tycker att ”apartheid” är en skönmålning av det som sker i Israel, d.v.s. krigsförbrytelser, massmord och etnisk rensning.

  Känslor av rasism kan uppstå i oss alla. Den kan förstärkas och den kan mildras, men nog aldrig elimineras…

  …och det är därför jag tror att massmigration och mångkultur är en mycket dålig idé om man vill åstadkomma mindre rasism och enhet, människor emellan. Måttlig migration eller selektivt flyktingmottagande är en annan sak, så även att hjälpa andra folk lokalt att lyckas, istället för att förstöra deras länder genom krigsförbrytelser.

  Enligt vetenskapliga metastudier finns det dessutom ett samband mellan ojämlikhet och hög mordfrekvens. Sydafrika är ett väldigt ojämlikt samhälle. Tippar på att våldet i grunden (typ till 95-100%) beror på detta, knappast på kultur, för även korkade kulturer och vidskepelse försvinner genom ökad jämlikhet.

  Lösningen är följaktligen att skapa ett klassiskt vänsternationellt folkhem i Sydafrika där jämlikheten är mycket större, t.ex. genom progressiv beskattning, men detta vill vare sig rika svarta eller rika vita rika ha, utom i undantagsfall, så deras kortsiktiga girighet blir deras otrygghet och baneman.

  Gilla

 3. Fick för 20 år sedan tillfälle att besöka SA och från vita där, boer, sades ”Det är inte bra här” sedan har jag av och till följt vad som händer sär och jag har förstått att det är sämre nu Vad som sades var att det infördes en etnisk kvotering till jobben…. snarare än beroende på meriter….. sedan får man tycka om detta är bra eller dåligt….. sedan om man talar om SA blir det OT att prata Israel Och det kan inte vara så svårt för ”grävare” att kolla vad som händer i SA… skulle det som finns i Wikipedia vara påhitt…. för oaktat GM är brott illa och ju grövre desto värre… och hittar man GM så kan man ju gå vidare därifrån…. och snälla ”Martin – Valsamverkanspartiet” kommentera inte det jag skriver kommentera inlägget….

  Gilla

 4. De systematiska, rasistiska morden är ju mycket väl omvittnade och väl omskrivna. Vi måste få lagar som gör det möjligt att ställa sådana som Expo inför rätta och dömas.

  Gilla

 5. Expo har hållhakar på ledargarnityret inom SD. Alkoholisterna inom bland annat SD säljer sin mor för en öl och den nationalistiska puben Stacken infiltrerades av Expo. BTW,idag blir det kransnedläggning vid statyn över Karl den tolfte i Kadesjöskogen. Kanske Expo hinner ner och monterar dolda kameror.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s