Ännu ett brutalt rasmord på familj i Sydafrika medan omvärlden vänder ryggen till

Till och från skriver jag om de rasistiska morden på vita i Sydafrika och de senaste decennierna har tusentals vita farmare i landet mördats utan att det uppmärksammas. I svensk massmedia är det fortsatt relativt tyst om dessa vidriga brott, där det oftast inte stjäls något i samband med brotten – antagligen för att de utförs av svarta och man inte vill svärta ned den politiskt korrekta bilden, särskilt inte nu i Black Lives Matter-tider.

I söndags skedde tyvärr ännu ett nytt brutalt mord på en farm i Hartswater i Norra Kapprovinsen. Danie och Breggie Brand samt en av deras döttrar attackerades i sitt hem, fördes bort och mördades. Polisen har nu hittat alla kroppar och enligt lokala medier ska det vara det ”mest brutala” mordet i området hittills med ”blod överallt” på brottsplatsen. Dotterns kropp hittades på en grässlätt, medan mamman och pappan hängdes i ett träd. Dotterns kropp ska ha varit ”extremt” illa tilltygad när den hittades av polisens drönare.

Fyra män och en kvinna i åldrarna 18, 19, 20, 36 respektive 42 år har gripits misstänkta för mord, människorov och rån.

I protest mot det brutala mordet har befolkningen i Hartswater genomfört en flera kilometer lång bilkaravan.

Mord, våldtäkter och brutal misshandel mot vita farmare i Sydafrika har pågått länge medan omvärlden tyst tittar på – bedrövligt och var är alla protester samt fördömanden nu? Var är alla antirasister? Varför är media tysta? Just det, de förtjänade det så klart eftersom de är vita och har en skuld att betala av för vad deras förfäder gjorde en gång i tiden – det glömde jag!

#alllivesmatter

https://www.friatider.se/brutalt-farmarmord-i-sydafrika-familj-hangdes-i-trad

8 reaktioner till “Ännu ett brutalt rasmord på familj i Sydafrika medan omvärlden vänder ryggen till

 1. Det boerna en gång ägnade sig åt, var väl inte alltid rumsrent, men ‘hjulen snurrade’ i allmänhet (med tanke på jordbruk osv.). Nu när situationen är mer eller mindre den raka motsatta, så håller allt på att kollapsa …

  Gillad av 2 personer

 2. Detta har pågått länge men svensk media vägrar att publicera detta. Bara så ni vet, sossarna i Sverige stöder detta folkmord genom att understödja ANC med svenska skattepengar! Detta gör Socialdemokraterna till mördare och ingen jävel reagerar. Sossar borde det ta mej fan vara skottpengar på. Skjut en sosse och bli rikligt belönad…

  ”Svenska Socialdemokraterna hjälpte sitt systerparti ANC till makten i Sydafrika genom massiva summor pengar. Hundratals miljoner skickades till terrorgruppen genom hemliga fonder, bulvaner och ”påhittade projekt som täckmantel”, enligt DN.
  – Sverige ensamt gav mer än Europas stora länder tillsammans, har förre S-statsministern Ingvar Carlsson tidigare sagt till DN.”

  Gilla

 3. Det är otvivelaktligen så att våra politiker blundar för det här och större delen av deras svans anser dessa mord vara ursäktliga.
  Vi lever i antivitismens dagar.
  Bra du tar upp det här, men det är förenat med risker.

  Gillad av 1 person

 4. Det verkar finnas ytterligare en mekanism i dödandet av vita i Afrika, förutom rent hat mot vita. Olika stammar i Afrika har alltid dödat varandra på grymma sätt, massmord mer eller mindre. Slaveri verkar alltid ha funnits, det framgår av historieböckerna. Finns det något land i Afrika där man håller sams inbördes mellan svarta? Något land där man lyckats hitta ett styrelseskick som fungerar lika bra som den liberala demokratin? Allt är totalt genomkorrumperat. Minns Rwanda, gräsligare än gräsligt. I det forna rika landet Rhodesia, som exporterade mat, är det nu totalkaos och låggradig svält över hela landet. Svarta fängslar och dödar svarta, utegångsförbud totalt under Corona, ett land i kaos…. Så, mekanismen verkar ligga inbäddad i ”kulturen”, värnandet om reviret, precis som med vissa djur.
  I Sverige har vi Black Axe och två kriminella organisationer till idag, alla från det genomsvarta Nigeria. Dom faller idag i Göteborg mot ett gäng, knark, människohandel och allt det där vanliga. Nigeria är förresten en blivande åtminstone regional stormakt, inte bara sett till befolkningsantalet…..

  Gillad av 1 person

 5. Som påpekas i ett annat inlägg här är dagens situation i Sydafrika inte unik för landet och inte oväntad. En stor del av den nu levande svarta befolkningen i landet är släkt med de som med våld trängde in i landet, fördrev och slaktade landets ursprungliga befolkning bestående av pygméer.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s