En slump eller ett straff?

Omvärldens reaktioner mot Sydafrika efter att covidmutationen Omicron upptäcktes har varit minst sagt överdrivna med stängda gränser i väst, inreseförbud, rödlistningar samt skräckpropaganda i media om ”det trehövdade monstret” trots att det slagits fast att symptomen är milda, ingen hittills har behövt läkarvård samt att ingen vet var mutationen uppstod.

Sydafrika är beroende av turism och för Kapstadens är det en av de absolut viktigaste inkomstkällorna. Under 2019 kom exempelvis 430.000 turister bara från Storbritannien, det land som var först ut med att stoppa flygen från Sydafrika.

För varje dag som går blöder landet som redan tidigare har kraschat ekonomiskt och man riskerar nu mer extrem fattigdom, där även grannländerna som är nära knutna till Sydafrikas ekonomi drabbas hårt.

En intressant iakttagelse är att Sydafrika meddelade Pfizer att man inte ville ha mer vaccin den 24 november och två dagar senare upptäcktes Omicron i landet med den efterföljande cirkusen.

Om man är konspiratoriskt lagd skulle man kunna se det som ett straff, men det är nog bara en tillfällighet. Man får hoppas att omvärlden sansar sig och drar tillbaka de orealistiska sanktionerna.

#followthemoney

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/analys-sodra-afrika-bloder-och-sprickan-mot-vast-vidgas

https://t.me/CodeMonkeyZ/2157

11 reaktioner till “En slump eller ett straff?

   1. Tack Tompa!
    Bryter tydligen mot någon okänd regel som de har, men de har inte angett vilken.

    Så här ser min text ut:

    Till: Anders Tegnell, statsepidemiolog vid Folkhälsomyndigheten.

    Stoppa den psykologiska och biologiska krigföringen mot vår nation!

    Bäste Anders Tegnell,

    Vi har, enligt virologen och Nobelprisvinnaren Luc Montagnier, utsatts för ett virus som med all sannolikhet har skapats i ett laboratorium genom s.k. ”gain of function”, förmodligen i Kina, vilket enligt läkaren och senatorn Rand Paul har godkänts och finansierats av USA genom Anthony Fauci, en forskning som förbjöds under Barak Obamas ledning.

    Det som har hänt är kusligt likt det som övades under Event 201 och de som har finansierat detta har profiterat rejält på den s.k. ”pandemin”. De har också omdefinierat vad en ”pandemi” är via WHO år 2008.

    Som tur är så verkar viruset ha en mycket låg dödlighet, särskilt om man sköter om sin hälsa eller tar lämpliga profylax. För barn är risken att dö nära noll. Att detta är en ”pandemi” enligt ordets egentliga betydelse bör alltså ifrågasättas!

    Tyvärr har de s.k. ”vaccinerna” inte vaccinerat de sköra så väl som vi alla hade hoppats på. Människor som har tagit vaccinerna blir ofta sjuka och sprider dessutom viruset mer än de som redan har haft Covid-19. De som har haft viruset har ett skydd som är ca 13-falt bättre än de som har ”vaccinerats”, vilket gör att din initiala taktik med flockimmunitet, förmodligen var helt rätt, Anders.

    Under 2020 så finns det 306 registrerade dödsfall som skett p.g.a. av biverkningar från detta massvaccinations-experiment, enligt Läkemedelsverket. Detta är en mycket hög siffra, anser jag. Människor med autoimmuna tillstånd bör verkligen varnas!

    Exakt hur många dödsfall som orsakats av detta experiment vet vi inte, men de brukar underrapporteras rejält, kanske t.o.m. så mycket som hundrafalt.

    Om fler dör av vaccinationer, dåliga profylax och dåliga behandlingar, än av viruset (som förmodligen har överrapporterats) så innebär detta att vi är utsatta för både psykologisk och biologisk krigföring från främmande makt, samt att man använder kända mediepersonligheter i olika medier, som förmodligen ägs av samma intressenter, mot oss, på ett sätt som soldathandboken varnar oss för.

    Ann-Cathrin Engwall är doktor (PhD) i molekylär cellbiologi med immunologi och virologi som specialitet. Hon har vid flera tillfällen riktat skarp kritik mot denna experimentella strategi att massvaccinera befolkningar, via Folkets Radio.
    Geert Vanden Bossche har samma åsikt och Robert Malone har också många intressanta åsikter i frågan om profylax som är väl värda att lyssna på!

    Snälla Anders, hjälp oss att stoppa den psykologiska och biologiska krigföringen mot vår nation! Stoppa massvaccinationerna, stoppa vaccinpassen och stoppa onödiga tester, särskilt de som riktar sig mot barnen! De är helt oskyldiga.

    Det är dags nu att fokusera på hälsa, vitaminer, mineraler, kända profylax och god vård!
    Varför är det viktigt?

    Lyssna på olika vetenskapsmän och läkare! Tänk på barnen och deras framtid!

    Gilla

   2. Bra text Martin! Det var väl på grund av att texten innehöll för mycket sanning som den inte passade antar jag.

    Gilla

   3. Martin ”okänd regel” Regeln är inte alls okänd. Regeln är att ingenting får tillåtas att störa amerikanska BigPharmas och andra amerikanska företags profitering på människor över hela världen. Se bara vilket sjuherrans liv det blev när Kina stoppade den amerikanska speltillverkaren Epic Games att profitera på Chinas ungdomar genom att hårdsälja vanebildande spel. Kina jämställer det med att sälja vanebildade narkotika, som opium, och jämförelsen stämmer bra. Glöm inte opiumkrigen. Då sålde man vanebildade opium, nu säljer man vanebildade spel, och samma princip tillämpas på vad dom kallar vaccin som uppenbart är både skadligt och farligt. Det är hur USA företagen arbetar, skapa beroende, tvinga fram ett monopolistiskt beroende av något slag. Jag har arbetat med USA företag och jag vet att det är så det fungerar. Jag har ofta hört det i ledningsgrupperna och i styrelserummen. Lås in dom, skinna dom, plocka sista fjädern, låt dom inte ha några val, konkurrens är utmärkt – om man kan kontrollera den. Så fungerar dessa USA företag.

    Gilla

 1. Man kan lätt tro att allt detta som händer nu bara är en ren slump eller en ren tillfällighet men själv tycker jag att de är lite väl många sammanträffanden för att kunna tro att detta skådespel ska vara en slump.
  De är väldigt lätt att kalla ”oss” som inte köper läget för att vara konspiratoriskt lagda, att skratta ut oss och tycka att vi är helt enkelt dumma i huvudet.

  Själv tycker jag att man ser tecken för att det skapas censur lite överallt i samhället framför allt på nätet där Facebook, twitter och youtube inte tillåter andra tankar än vad de själva tycker är bra. Det sker en uppenbar propaganda av SVT/SR till media där indoktrineringen berör Covid-19, miljön, BLM, sprutor, ned stängning, där regeringarna spelar på grupptryck allt för att få kontroll på människorna och just nu känns det som att många regeringar är beredda att gå långt för att kuva sitt folk.

  I just detta nu verkar det inte finnas en enda journalist som vågar ifrågasätta det som händer, ingen av dem vågar riskera sitt jobb, familj eller anhöriga för ett högre syfte, lite märkligt när journalisterna förr i världen stod på folket sida och gjorde allt för att visa orättvisor, korruption och missfall av samhället. Men dagens journalister gillar att äta ur den handen som föder dem och på en gång fick den styrande oligarkin alla dit den ville.

  Se denna film, den är redan sedd av många, men den förklarar och berör hur ”de” tänker. Bilden klarnar successivt efter man har sett filmen.

  https://www.stopworldcontrol.com/monopoly

  Gillad av 1 person

 2. Här är aktuell information från EMA ,European Medicine Agency- ett EU-organ , har ni sett dessa uppgifter i MSM – nej knappast! Det är locket på i all MSM inkl. Bigharma -industrin -politiken
  Mörkningen om avlidna och biverkningar är skandalöst påtaglig .
  Vi ska ”injiceras” – om och om igen.

  https://www.globalresearch.ca/31014-deaths-2890600-injuries-following-covid-shots-european-database-adverse-reactions-young-previously-healthy-people-continue-die/5763028

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s