Covidmutationen Omicron upptäcktes på fullvaccinerade

EU, Storbritannien, USA och Kanada har de senaste dagarna infört inreseförbud från Sydafrika samt sju andra länder i södra Afrika, medan Israel stängt sina gränser efter att WHO deklarerat att man ska se upp med den nya coronavirusmutationen Omicron

Den Sydafrikanska hälsoministern Dr Joseph Phaahla, tycker dock det blivit en storm i ett vattenglas och säger att dessa drastiska åtgärder inte har någon vetenskaplig förankring eftersom det nu blivit tydligt att vaccinen inte fungerar och att de så kallade booster-sprutorna kommer att bli obligatoriska.

De fyra individer som först infekterades med den nya mutationen var utländska fullvaccinerade diplomater enligt den Botswanska regeringen och de som haft nära kontakt med de individer som infekterats hade inga Covid-19-symptom samt har testat negativt för covid.

Även styrelseledamoten för South African Medical Association, Dr Angelique Coetzee, säger att det är för tidigt att bedöma effekten av den nya varianten samt anser att reseförbuden är förhastade eftersom de hittills inte sett några allvarliga fall och ingen vet om det kommer klinga av.

Men tack vare global massmedias skräckpropaganda i kombination med makthungrande politiker som vill kontrollera befolkningen är skrämseleffekten troligen redan uppnådd, vilket medför att såväl nya restriktioner som krav på obligatorisk vaccinering kan införas relativt enkelt då rädda människor är enklast att styra.

I går skrev någon att om man hade slutat testa människor med tvivelaktiga covidtest och låtit alla leva fritt, så hade pandemin upphört och det ligger nog mycket i det resonemanget för det var länge sedan det slutade handla om människors hälsa. Men då hade media inte haft något att skriva om och läkemedelsbolagen som nu tjänar enorma belopp hade inte fått fortsatt klirr i kassan – inte heller testtillverkarna, men framförallt hade makthavarnas fascistiska metoder inte längre kunnat påtvingas mänskligheten. Så det här lär nog inte upphöra på länge än då pengarna styr.

#followthemoney

New Covid Omicron ‘variant’ first detected in fully vaccinated individuals

10 reaktioner till “Covidmutationen Omicron upptäcktes på fullvaccinerade

  1. Eller kanske på grund av. 🤔
   I min omgivning är det förvånansvärt många som har insjuknat med diverse långdragna symptom.
   En gemensam nämnare i sammanhanget är att alla är vaccinerade.
   Det behöver naturligtvis inte ha något samband, men LITE konstigt är det allt. 😬

   Gillad av 2 personer

   1. Nej. Naturligtvis kan det vara schlumpen. 🙂 …men med tanke på vilka slags tomtar som ligger bakom och de data som finns så måste man vara tämligen oförmögen att se samband för att tro det.

    Gillad av 1 person

 1. —Det är ett välkänt fenomen att vid många och i tid frekventa vaccineringar minskar effekt för var gång för att till slut upphöra.
  —Omikron har hittills visat sig ge milda men ovanliga symptom och ingen har behövt uppsöka sjukhus.
  —Tillverkarna av de amerikanska mRNA ”vaccinen” säger att dom tror dom kan ha ett nytt Omikron vaccin klart efter 100 dagar.
  —De amerikanska mRNA ”vaccinen” tycks vara helt verkningslösa mot Omikron.
  —Tillverkarna av vaccin i Kina som Sinovac tror att de traditionella vaccinen dom tillverkar idag är lika verksamma mot Omikron som mot tidigare virus, ännu att bli fastställt. Dom anser att ett nytt vaccin kan komma i produktion inom ett par veckor, om det behövs.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s