Tiotusentals protesterade mot obligatorisk vaccinering

I går tågade nästan 40.000 personer på gatorna i Österrike i protest mot landets pågående lockdown samt regeringens lagförslag om att från den 1 februari nästa år införa obligatorisk vaccinering med böter och fängelse som straff för ovaccinerade. Den största demonstrationen skedde i byn Graz där upp mot 30.000 personer samlats med budskapet ”Fred, frihet, ingen diktatur”. Liknande demonstrationer ägde rum i Sankt Pölten, Klagenfurt och Innsbruck.

Samtidigt är det nu bara ett fåtal dagar kvar tills covidpassen införs i Sverige med diskriminering av ovaccinerade som stängs ute från nattklubbar och evenemang som överstiger 100 personer (även i kyrklig regi).

Beslutet framstår som rätt patetiskt när man ser hur den nya mutationen Omikron som vaccinet inte biter särskilt bra på sprider sig över Europa (nu senast två misstänkta fall i Danmark), i kombination med det faktum att även vaccinerade smittas och för smittan vidare.

Men så länge det finns tillräckligt många indoktrinerade människor som tror på att aktiv särbehandling ska ha effekt, så lär våra politiska ledare från höger till vänster fortsätta maktmissbruket. Förfärlig utveckling.

#followthemoney

https://politiken.dk/udland/art8499034/Titusindvis-demonstrerer-i-%C3%98strigs-gader-mod-vaccinekrav

5 reaktioner till “Tiotusentals protesterade mot obligatorisk vaccinering

 1. Piper skriver…

  ”Men så länge det finns tillräckligt många indoktrinerade människor som tror på att aktiv särbehandling ska ha effekt, så lär våra politiska ledare från höger till vänster fortsätta maktmissbruket.”

  Det som skrämmer är vad vanligt folk, medmänniskor/grannar, är villiga att göra (eller avstå från att göra, t.ex. stöd-protestera).

  Det gäller framför allt de statsanställda då de är statens/regeringens kontaktyta mot medborgaren.

  Om tillräckligt många poliser/militärer, statsåklagare och domare (nämndemän) vägrar lyda instruktioner/order, kommer de politiska besluten om ”vaccin”- tvång eller pass inte kunna genomföras.

  — Schweiz ska idag rösta om ”COVID certificate”.

  Cathrine Austin Fitts (bankman, statstjänsteman under Bush d.ä.) säger detta under en presskonferens 12/11…

  ”Och som sagt, folkomröstningen den 28 november [”COVID certificate”, Schweiz] kommer vara en mycket viktig signal till hela världen om de mest utbildade och intelligenta befolkningen i världen kan genomskåda intentionerna med ”pestlagarna” [covidlagar/vaccinpass, ”COVID certificate”] och vad som verkligen händer och så upp för att skydda våra rättigheter och den mänskliga civilisationens framtid.”
  — Källa: Rumble (frihetligt alternativ till YouTube) ”Cathrine Austin Fitts: Röstningen 28 nov avgör Europas framtid”)

  Frågan är om schweizarna (t.ex. affärsinnehavare av livsmedelsbutiker, apotek etc.) kommer att avkräva ”vaccin”-pass… av rädsla (indoktrinerade av media och politiker?) för att bli smittad (smittsam, insjukna, avlida) eller konsekvenserna av att bryta mot lagen/politiska beslut?

  — Det är svårt att faktiskt förstå allvaret och omfattningen av de politiska åtgärderna — och framför allt vanligt folks agerande (eller avsaknaden därav) — när vi inte känner till ”vaccin”-biverkningarnas dödlighet eller hälsoproblem de kommande åren.

  Noam Chomsky (f. 1928) — en av vår tids mest välrenommerade samhällskritiker och intellektuell, vilket gör att det är näst intill ofattbart att han inte är immun mot felaktig/bristande politisk och medial rapportering — sade följande i intervjuer under hösten…

  * ”People who refuse to accept vaccines [han har accepterat den nya definitionen, min anm.], I think the right response for them is not to force them to but rather to insist that they be isolated.”

  * ”How can we get food to them? Well, that’s actually their problem. Of course if they really become destitute, then yes, you have to move in with some measure to secure their survival, just as you do with people in jail for exemple.”

  En analys (av en av alla dessa nya privata samhällskommentatorer) kan ses på Lotuseaters.com:s Rumble-konto ”Noam Chomsky: Starve the unvaxxed”, från 26/10.

  Det finns bara ett perspektiv som är tillämpbart på situationen: det demokratiska, vilket innebär friheten att välja utan statlig inblandning (förutom att staten informerar och avsätter mer resurser till sjukvården) samt det personliga ansvaret för de kortsiktiga och långsiktiga konsekvenserna, där svårigheten består i att för individen bedöma risken — för egen del — för Covid-sjukdom eller ”vaccinernas” befintliga och framtida ännu ej kända biverkningar (det vore nog höjden av altruism om han tog risken att ”vaccinera” [*] sig för andras skull.)

  [*]
  injicera sig med ett profylaktiskt läkemedel som inte förhindrar smitta och som ännu befinner sig i experimentfasen

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s