Åsiktsfascisterna fortsätter sitt korståg

De små fascisterna i Facebookgruppen Pink Room, vars aktivistmedlemmar ägnar sig åt massanmälningar och åsiktsförföljelse, har gjort det igen – det vill säga medverkat till att inlägget om mailen från Region Skåne tagits bort för femte gången på Facebook.

I går togs det således bort fem gånger på grund av att gruppens medlemmar går in och massanmäler inlägget.

Med tanke på den låga intelligensnivån som många av dessa unga kvinnor visade upp genom att kläcka ur sig rasist i varannan mening, så är det verkligen ingen förlust i det här fallet. Det är dock direkt obehagligt att tusentals personer som inte kan respektera yttrandefriheten i det här landet tillåts få ha en plattform där hatet mot vita och oliktänkande får flöda fritt samtidigt som de mobiliserar sig i attacker genom att försöka få folk sparkade från sina arbetsplats bara för att de har en annan åsikt.

Det dessa individer dock inte förstår är att oavsett hur många gånger de stänger ned inlägget på Facebook så finns allt kvar här på bloggen och Facebook är trots allt bara en isolerad ankdamm där algoritmer styr vad folk ser, medan det som skrivs på webben förblir där. Internet never forgets och namnen på de övriga 43 anmälarna kommer att publiceras när jag fått dessa från Region Skåne.

Här är för övrigt länken till inlägget de försöker stoppa och inlägget om den abayabadande kvinnan som de inte kan acceptera, varav den sistnämnda fortfarande ligger kvar på Facebook.

https://jennypiper.blog/2020/07/11/asiktsforfoljelse-en-del-av-det-nya-sverige/

https://jennypiper.blog/2020/06/26/den-nya-sverigebilden/

19 reaktioner till “Åsiktsfascisterna fortsätter sitt korståg

 1. Är det ett reellt bekymmer? Sådana människor finns ju alltid, i alla tider, det hör till livets villkor. Är det ett alternativ att bara låta dem hållas och inte ge dem uppmärksamhet? Det är ju en kamp som inte kan vinnas, som inte behöver vinnas ens.

  Gillad av 1 person

 2. Då jag inte har Fb, så ställde en nära släkting upp och anmälde gruppen för hetsning.

  Förstår inte hur det kan vara en merit att inte tänka själv. Det är varken förbjudet, farligt, gör ont eller kostar något. Man visar bara hur ointelligent man är …

  Gillad av 2 personer

 3. Hej! Vi har tillägnat ett inlägg till dig i min fb grupp Vi på Limhamn ,läs gärna och bli gärna medlem😉
  Skickat från min iPhone

  Gillad av 1 person

 4. Maria Ekstrand skriver sunt om galenskaperna på Facebook:

  ”Jag blir nedstämd och bedrövad när jag läser den tråd som följer på Camillas delning om Jenny Piper, och hur hon blir regelrätt förföljd för sina åsikter, inte bara personligen men ett stort antal personer, företrädesvis kvinnor, mailar hennes arbetsgivare Region Skåne och anser att Jenny Piper borde bli avskedad.

  Detta som pågår med lynchmobbar som ska ha bort den ena efter den andra är just nu det största demokratiska hotet i Sverige, i vart fall inrikes. Det är möjligt att Trump, Putin och Erdogan är större hot. Men ur ett internt perspektiv är vi ute på oerhört farliga vägar.

  Det är lätt att dra rasistkort om ditten och datten, utan att det ens fanns en avsikt att vara rasistisk ursprungligen. I andra västerländska länder har man länge kunnat diskutera sitt förhållningssätt, öppet och demokratiskt, på sociala medier liksom på tidningars debatt-, ledar- och kultursidor.

  Ett exempel är Yahya Hassan som utkom med en poesisamling 2013 i Danmark. Den sålde i ett nafs 11 000 exemplar enbart i Danmark initialt, där man normalt trycker 700 ex och kanske säljer hälften, eftersom ingen människa läser poesi längre. Men Yahya med palestinska rötter och uppvuxen i dansk fattigdom väckte en livfull debatt som hela samhället engagerade sig i. Jag hörde tidigt talas om boken och skaffade den på danska. Den översattes så småningom till andra språk och har sålt 122 000 exemplar i 12 länder. I Sverige, inte ett ord om den grundläggande politik Hassan beskriver, förutom några positiva recensioner på kultursidor.

  Den sortens diskussion klarar vi inte av att ta i Sverige. Vi har inte i svensk media sett uppföljning på hur det går med det danska maskeringsförbudet som infördes i augusti 2018. Kvinnor får inte ha Niqab, men ingen annan får heller ha tomtemask eller rånarluva. Vi vet lika lite om hur det franska förbudet mot religiösa uttryck i klädseln har fallit ut I Frankrike, lagen kom 2011. Flera andra länder har varianter på dessa lagar, Tyskland, Holland, Belgien bland andra.

  Men Sverige? Nej här gapas det om rasism och hotas med sparken bara någon närmar sig diskussionen.

  Och det är det som är så sorgligt. För detta handlar inte om någonting annat än att framförallt en grupp kvinnor i och med #metoo 2017 lärde sig att de i flock kan ha lite makt om de sätter i system att allesammans maila arbetsgivare för att få folk avsatt och sparkade. Det händer gång på gång. Vi har Alexander Bard som har varit på polisförhör och delgivits misstanke om hets mot folkgrupp, för att han i en tweet ansåg att en alltför stor del av Amerikas fattiga måste ta av sig offerkoftan, skaffa sig en utbildning och börja jobba. Alla som kan Amerika vet att det finns många framgångsrika personer av alla slag och nationaliteter. Men känner man Amerika vet man också att det är ett problem med kultur och låg utbildningsnivå bland just svarta. Alexander frågade polisen vilken folkgrupp han ansågs ha hetsat emot och på vilket sätt. Det kunde polisen inte svara på…

  Aron Flam, poddare och författare, har fått en hel nytryckt upplaga av sin senaste bok konfiskerad av polisen, för att han gör en satir på sitt omslag av den klassiska affischen ”En svensk tiger.”

  Igen, vad ÄR det här? Detta ägnar sig alltså svensk polis åt, när ungdomar skjuter ihjäl varandra, en mamma mördas med sitt spädbarn i famnen i vår närmaste stadsdel, när hus sprängs i luften, när skolor brinner, när vi står mitt uppe i en skitfarlig pandemi?

  För 101 år sedan fick svenska kvinnor rösträtt. Det är inte längre sedan. Även muslimska kvinnor får kämpa för frihet, om de vill. Självklart är inte alla muslimska kvinnor hjärntvättade. Jag känner massor av smarta, underbara, med eller utan olika former av sjalar. Men vi vet också att det finns hedersförtryck. Vi vet att vi har med ett problem att göra.

  Så varför ska vi inte kunna tala om det?

  Och VARFÖR ska det resas krav på avgång hela tiden. Inte minst och senast i ett privat mess från den här tidigare medlemmen i Limhamnsgruppen Ke Ka, som redan inledningsvis ger uttryck för att Camilla borde portas från sin egen grupp, och som avslutar med att Camilla är lika korkad som ful.

  Den debattnivån är fullkomligt oacceptabel i ett öppet och demokratiskt samhälle, och vill Ke Ka och hens likar ha den sortens samtal och ge uttryck för den sortens åsikter, så står det dem fritt fram att skapa egna grupper, online eller IRL. Mig kvittar det. Jag tänker inte gå med i en sådan grupp överhuvudtaget.

  Med detta sagt efterlyser jag lite mera djup, mer faktabaserade åsikter och en hel del större relevans i diskussionerna.

  Någon jävla ordning får det vara i en stadsdel, även i Limhamn.”

  Gillad av 4 personer

 5. I håller på här med detta, precis som de andra vill. Bråkar inbördes. Eller, är det samexistensens villkor som avspeglar sig i detta? Samexistensens villkor med muslimerna? Vem som ska bestämma vad som får sägas, vilka bilder som får visas, vi eller islam?

  Gillad av 1 person

 6. Fundera på det jag skriver ovan, det är nog så att det vi är med om nu, i stort och smått, är kampen om vem som ska bestämma vilken syn vi ska ha på världen, vad vi ska anse som rätt och fel , hur vi ska leva, var svaren på livets förtretligheter ska sökas osv. Vi vet ju vad vi i Sverige tycker och anser sedan 500 år. Islam delar inte denna vår världsbild. De vill ha det på ett helt annat sätt. Det kan verka tjatigt att skriva om islam hela tiden, men det är det som är det stora nya i Sverige. Det är hur villkoren för samexistensen kommer se ut som avgör vilket samhälle vi får.
  Om Sverige fört in människor utan islamsk tro hade det varit en helt annan sak att hantera. Indier, japaner, sydamerikaner, vilka ni vill hade haft en önskan och vilja att integrera sig – eller haft som mål att återvända hem. De hade accepterat våra lagar, regler, haft respekt för vårt sätt att leva osv. Islam fungerar inte så, det måste man våga inse. Islam är en erövrarreligion med politisk agenda och närmast militärt sätt att tränga fram.

  Gilla

 7. De som skriver det Jenny publicerar gör det inte bara för att de tycker annorlunda eller tycker sig vara diskriminerade. De gör det i grund och botten på uppdrag av islam, som ombud. Det är deras plikt mot islam att göra så. Det gäller förstås inte alla, men de som är påstridiga. Sådär tränger islam fram överallt i samhället, i organisationer, medier, på BVC osv osv. Deras sätt och deras tro är det som svensken och Sverige viker sig för. De blir behandlade på ett särskilt sätt medan de ”tränger sig fram”. Hoppas fler ser det, många intellektuella har skrivit om detta redan. Se inte dessa skriver från de där kvinnorna enbart som arga unga kvinnor, se dem som ombud för islam.

  Gilla

 8. Dessa godhetshjärtade kvinnor, företrädesvis unga, de tror att de gör något bra, att det sen kommer några i kläm, eller t.om kostar några liv är smällar de anser vara värt. Ett citat, bra sagt av Churchill:
  ”Den som inte är röd som ung har inget hjärta, den som inte är blå som gammal har ingen hjärna”

  Gilla

 9. Vad trött man blir på hjärntvättade idioter till kvinnor som propagerar mot sina egna mänskliga rättigheter. Låt dem gå i tält och andra medeltida galenskaper hemma eller ännu bättre ta med dem tillbaka hem dit de kom ifrån, parasiterma är bara intresserade av att tvinga på värdlandet sin trångsynthet och fanatism ändå. I samhället vill majoriteten svenskar inte ha ett segregerat könsuppdelat samhälle.

  Gilla

 10. De där knäppa skatorna, det är ingen risk de råkar illa ut och jag hoppas ingen får för sig att helt godtyckligt ge sig på dem på något sätt. Oavsett hur vidriga och motbjudande de faktiskt är så ska vi inte vara de första att ta till våld. Däremot vill jag påpeka för bloggens innehavare att det finns en anledning till min kärva beskrivning av nämnda skator, de kan vara farliga och inte dra sig för att ta till våld.
  Jag vill bara mana till försiktighet och uppmärksamhet, Sverige är ett rätt osäkert land idag, av synbara skäl.

  Gilla

 11. Hej Jenny!
  Tänkte bara kolla med dig vad det kostar att få ut de andra mailen?
  Det finns säkert några som vill hjälpa till ekonomiskt med att få ut alla mail, så du kan publicera de som inte kan leva i en demokrati där man faktiskt få ha en egen åsikt utan att man behöver bli förföljd.

  Gilla

  1. Jag har beställt ut dem nu. Hoppas de kommer senare i veckan. Många på Facebook har redan erbjudit sig att sponsra. Vi får se vad kostnaden hamnar på innan jag vet om jag ska be om hjälp.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s