Åsiktsförföljelse – en del av det nya Sverige

Skönt att vara hemma i Skåne igen – det heter borta bra men hemma bäst av en anledning.

I postlådan hittade jag post från Region Skåne i form av några av de mail som åsiktsförtryckarna skickat till huvudkontoret i hopp om att jag skulle få sparken, baserat på att jag uttryckt en åsikt om att vissa plagg symboliserar kvinnoförtryck för många kvinnor runt om i världen.

Egentligen rör det sig om cirka 50 mail, men då man får betala om det är fler än nio sidor och detta handlade om 90 sidor så nöjde jag mig med några stycken.

Föga förvånande är alla kvinnor och jag tycker det är obehagligt att de faktiskt sysslar med åsiktsförföljelse genom att sprida lögner på det här sättet. Jag hoppas verkligen inte att detta ska påverka om jag skulle få för mig att åter söka jobb inom Region Skåne, men man kan aldrig vara riktigt säker i dagens galna samhälle.

Jag har beslutat mig för att inte anmäla de kvinnor som går att identifiera för förtal eftersom jag misstänker att det bara är slöseri med tid, då polisen troligen kommer lägga ned det omgående precis som de gjorde med telefonhotet för två år sedan. Men det kan gott få ligga ute till allmän beskådan som ett bevis på att vår yttrandefrihet är allvarligt hotad i Sverige!

Min anthem (Nause – Made of) är passande som avslutning till alla hatare där ute.

”You can try but never stop me
This is what I’m made of
I’ll never ever let go
This is what I’m made of
No one can control me
Cause this is what I’m made of
You can hit but never break me
This is what I’m made of
You can try but never stop me
Cause this is what I’m made of
I’ll never ever let go
Cause this is what I’m made of”

#detnyasverige

41 reaktioner till “Åsiktsförföljelse – en del av det nya Sverige

 1. Det verkar som det är mest muslimska kvinnor som vill åt dig. Det är en väsensskild skillnad mellan muslimsk och kristen kultur.

  Jesus predikade ”vänd andra kinden till” och ”be för dem som förföljer er”.

  Muslimer tillämpar hämnd, hämnd och hämnd. För minsta småsak.

  Vi får unna oss att bli urförbannade på dem som släppt in mängder av muslimer till vårt förut fina land!

  Gillad av 3 personer

  1. Den andra sidan är inte bättre med Aschberg,Pool,Lehmann med flera.Muslimer har ingen makt men det har ovanstående,fråga gärna mig.Det är inte rimligt att journalister som ovan kan gå in i alla offentliga register och samla data om enskilda människor,samköra uppgifterna i egna databaser och få en helhetsbild av vanliga människor.Polis och andra myndigheter får inte lov att samla uppgofter och lägga in i egna register men Expo och deras skitfolk kan.Expo som drivs som stiftelse utan möjlighet till insyn.Vad skiljer Saudiarabien från Sverige när det kommer till politisk förföljelse?

   Gillad av 3 personer

   1. Blodsmiljonåren aschberg är ICKE journalist, utan en vänstertaliban, en vänsterkastrat, ett vänsterafskum, en ond subvarelse. Och hvad gäller smutsen expo, skulle jag med lätthet vederlägga hvilken enhet som helst af den svartbrunsinnade onda ohyran derstädes. Det är ett löfte.

    Gilla

  2. Det olustiga är att vi fått lärt oss ”Vända andra kinden till” men inte att man även ska köpa sig ett vapen om man har pengar, men har man inga pengar så ska man sälja sina kläder för att köpa ett svärd.
   Luke 22:36.

   Svensken måste sluta med sitt klemiga trams.

   Gillad av 1 person

  3. Modigt gjort Jenny! Böj dig aldrig för de fega förtalarna, de som i kraft av sin etnisitet eller religion menar sig ha ”fullmakt ” att angripa alla andra.

   Gilla

  4. Modigt gjort Jenny! Böj dig aldrig för de fega förtalarna, de som i kraft av sin etnisitet eller religion menar sig ha ”fullmakt ” att angripa alla andra.

   Gilla

 2. Rasism? Folk som kommer ifrån MENA-området är kaulaser (bortsett från de som är av afrikanskt ursprung). Så gäller även europeer (dvs ‘vita’). Är folk så obildade att de inte vet skillnad på ras och etniskt ursprung??? Tydligen …

  Gillad av 2 personer

 3. Jag är helt övertygad om att Sverige hade varit ett bra samhälle att leva i ifall det hade tillåtits en levande och sund samhällsdiskussion.Kanske hade några människoliv kunnat räddas ifall det inte hade uppfattats som rasism att hävda dåliga språkkunskaper inom äldrevården.Ett exempel bland många bara.Vi som har jobbat på golvet har ju länge sett missförhållanden inom offentlig verksamhet.Det är tex inte rimligt att 80 proc över längre tid intagna på fängelser är en blandning av östatstjyvar och andra generationens invandrare.Det yppade jag på ett forum och sen kom Expo med fotografer och hela baletten.Själv fick jag inte bemöta anklagelserna.Så jobbar de djävlarna.

  Gillad av 3 personer

  1. I speak from outside Sweden, but my country’s problems are the same. These people do not discuss, they proclaim. They brook no reasons but their own, and their sole mission is to convert everywhere in the world to the same war-torn junkyards they leave behind them. How can a religion that does not attempt to find equal worth in its women even exist in Western society? Isn’t there a legal issue?

   Gilla

 4. Undrar hur många av dessa s k brev som är författade av ”Ahmed”? Skulle tro de flesta. Jenny finns, som jag påpekade häromdagen, på listan över personer som ska knäckas. Det kommer fortsätta när möjlighet ges.
  Åsiktsförföljelse, javisst! Se bara alla dessa synnerligen obehagliga skribenterna på Aftonbladet som förföljer oliktänkande. Det här är på allvar, det är inte en lek. Demokrati? Sällan!

  Gillad av 1 person

 5. Undrar hur många av dessa s k brev som är författade av ”Ahmed”? Skulle tro de flesta. Jenny finns, som jag påpekade häromdagen, på listan över personer som ska knäckas. Det kommer fortsätta när möjlighet ges.
  Åsiktsförföljelse, javisst! Se bara alla dessa synnerligen obehagliga skribenterna på Aftonbladet som förföljer oliktänkande. Det här är på allvar, det är inte en lek. Demokrati? Sällan!

  Gillad av 1 person

 6. Det verkar som det är ett parties kvinnogrupp som gått ihop och beslutat att
  Skriva och försöka tysta dig Jenny.
  Att de skriver till din arbetsgivare är ett totalt bevis på
  Fegahet och omoraliska människor.

  De borde skämmas och du skulle namnge dem alla, men som vanligt så
  Skulle nog du råka illa ut av polisen för förtal medan de går fria.

  Nu visar de 30 åriga afghanistanier som ska utvisas eftersom de inte får jobb efter
  Gymnasiet. Det är säkert samma kvinnor som kämpar för dessa parasiter.

  Man kan hoppas att de möter dessa män en mörk kväll. Så
  De lär sig verkligheten.

  Gillad av 1 person

 7. Med en snabb blick kan man konstatera att det handlar om konverterade svenska kvinnor med muslimska invandrade män och invandrade muslimer som alltså förvägrar Jenny hennes, och många svenskars åsikter.

  Intressant i sammanhanget är att samtliga, som kvinnor, propagerar mot sina egna intressen till förmån för en medeltida religiös kultur som bl.a tolererar kvinnoförtryck, hedersrelaterat våld och pedofili.

  Gillad av 1 person

 8. ”Gitte” inte läsa alla kopierade email men en del. Ser att det i en del finns iaf i något fall ”polis” och i andra fall önskan om att AG skall vidta åtgärder.

  Gott och väl och helt rätt att polis utreder ifall det finns misstanke om brott och om inte . . case closed…

  Förstår dock inte riktigt varför en AG skulle, om brott inte föreligger, vidta ”speciella åtgärder”?
  Ja om det som offentliggjorts rör förhållanden i JP´s arbete förstås…..
  annars som en salig bekantas, bekant sade ”Natten är pigans”……

  Jag följer JP inte kanske alltid men oftast. Har inte en enda gång ens letatat redan på JP´s AG utan iutifallatt jag har synpunkter/åsikter rörande JP´s publiceringar svarar jag direkt i kommentarsfälten (vilket jag också gjort)
  MEN varför jag skulle kontakta någons AG om det som skrivits rörande förhållanden som inte rör arbetet förstår jag inte.
  Tips:
  – prenumerera inte på nyhetsbrev
  – följ inte bloggen
  – ta bort sidan
  – öppna inte JP´s sida
  et.al.

  PROBLEM SOLVED för personlig del och det borde vara det viktiga tillsammans att det inte finns misstanke om brott.

  Gillad av 1 person

 9. Facebook plockade nu bort det här inlägget med hänvisning till att det strider mot deras regler om sekretess och nakenhet. Jag överklagade beslutet eftersom det är en offentlig handling och fick till svar att de just nu har för få granskare på grund av Covid-19, varför de inte kan granska inlägget på nytt. 🤦‍♀️😄

  Nåväl, inlägget lever vidare här på bloggen för alla som vill läsa om det åsiktsförtryck som de facto existerar i Sverige 2020!

  Gilla

 10. Jag har sett fyra avsnitt av häxförföljelser i Salem, Massachusets, USA år 1692. Serien visades på SvT. De som verkligen drev häxprocesserna var unga kvinnor. Visserligen var det äldre män som stod för dödsdomarna men utan hydet av unga kvinnor som spelade sjuka så hade det nog fallit platt. Liknelsen med dagens situation där unga kvinnor vill förgöra andra människor är slående.

  Gilla

 11. Hmm,funderade på om det vore idé att skapa en fb-grupp för åsiktsförföljda och där var och en kunde berätta sin egen historia.Jag har inte facebook men jag kan ju skaffa.

  Gillad av 1 person

 12. Den där tandsköterskan som skrev brevet, jag känner igen sättet att uttrycka sig, sättet att omotiverat skriva stora bokstäver när det borde vara små bokstäver, själva sättet att formulera sig. Dessutom, hon skriver om ”allas lika värde”. Jag trodde vi var överens om att alla inte är lika mycket värda. Hitler och Mandela t ex, de måste väl ses om olika mycket värda? Vem är det som garanterar att alla är lika mycket värda? Vad betyder det att alla är lika mycket värda??? Det är det väl inte någon som vet förutom den där tandsköterskan kanske. Det där om allas lika värde har man hämtat från den amerikanska konstitutionen, det står där ”dignity” vilket översatt betyder värdighet. Man har alltså felöversatt från engelskan, säkert medvetet för att få ett schysst slagord att drämma till med.
  Det är ett intellektuellt haveri. Alla anser sig väl ha en god värdegrund, dvs vara goda? Det är väl inte nån som säger att ”vi här har en dålig värdegrund, vi är onda”? Oavsett vad de sedan anser? Många är ju direkt onda eller utför onda handlingar. Att bränna folk levande i burar måste väl anses vara följden av en dålig värdegrund? Eller är det bara en ond handling sådär rakt ut i luften? Eller tror de att deras gud, dvs Allah, befaller dem att bränna folk i burar? Allas lika värde för tandsköterskan, är det att Jenny ska vara tyst och rätta sig efter hennes, dvs tandsköterskans värdegrund? Men vi har ju en annan värdegrund, vi tycker det är ok att visa absurditeten med att gömma sig bakom kläder på en badstrand. Vems värdegrund är det som är mest lika, mest värdefull? Vi kanske ska slåss om den saken.
  Men dumma i huvudet är de.

  Gillad av 1 person

 13. Jag har aldrig uppfattat att du Jenny skulle vara någon som hatar alla muslimer för att dom är muslimer. Min uppfattning är att du inte tycker om Islamism, lika lite som man kan tycka om Kommunism och Nazism. Att tycka illa om dessa -ismer är inte samma sak som att tycka illa om varje enskild muslim eller Tysk. Det är med andra ord det radikala inom -ismerna man är emot. Enligt uppgifter har Nazismen dödat ca 25 miljoner människor, Kommunismen ca 100 miljoner människor, och Islamismen ca 270 miljoner människor. Allt dödande handlar i grund och botten om att människor inte kan ta att folk är olika. Enligt mitt sätt att se det så försvarar Jenny P kvinnors rätt att få vara kvinnor, och kvinnors rätt till frihet. Jenny P. vill upplysa om hur det ser ut, just för att hon bryr sig om dessa kvinnor som förtrycks under slöjan. Jag är medveten om att alla kvinnor i slöja inte känner sig förtryckta. Men skulle vilja likna det med kvinnor som blir misshandlade. Många försvarar mannen som misshandlar med att det är dom själva det är fel på, så då ursäktar man mannen som misshandlar. Alla ser inte att dom lever under förtryck.
  Jag har läst om Islam, bla. ur koranen och profeten Mohammeds liv. Det berättades att profeten Mohammed en dag va ute och red. Han fick då syn på en vacker kvinna. Den kvinnan tillhörde en annan man. Mohammed tog den kvinnan till sig och sa då att kvinnor måste skyla sig för att inte mäns kulle dras till dem. Kvinnor skall endast visa sig för sin make, och närmaste män, som ex. bröder och far. Det är enligt Islam kvinnans fel om mannen våldtar henne, detta då mannen inte har den psykiska styrkan att låta bli. Så, Jenny, jag kan inte uppfatta det på något annat sätt än att du vill försvara kvinnans rätt att få vara kvinnor i fred och frihet utan förtryck.
  Vänligen från Nina

  Gillad av 1 person

 14. Herregud, folk som dig är ju skrämmande. Vem tror du att du är Jenny? Lämnar ut information om massa folk bara för de skriver att du uttryckt dig rasistiskt?
  Om du anser att det du gjort är rätt och din arbetsgivare inte ser hur det skulle vara rasistisk så finns inget problem och du är bara en hemsk människa som hänger ut andra. Blir du sparkad? Då kanske du ska tänka på det. Fortsättningsvis: Nej, FB tar inte bort inlägg bara för många anmäler. Inläggs tas bort för du lagt upp någonting som bryter mot deras regler.

  Gilla

  1. @Ella. De som har anmält henne måste väl ändå stå för vad de tycker. Jenny står ju onekligen för vad hon tycker och har all rätt till sin åsikt. Men dessa personer vill inte ta debatten med henne, eller någon annan heller, utan vill enbart straffa henne, genom att blanda in hennes arbetsgivare, pga hennes åsikter. Det är skrämmande på riktigt. Du måste väl ädå hålla med om att det är rimligt att anmälarna kan stå upp för sin sak och att de kan klara av att bli exponerade och konfronterde. Eller skall vi skicka detta till deras arbetsgivare och fråga om det är ok enligt deras värdegrund att åsiktsförfölja männiksor! Nej är svaret på detta. De kan ju även välja andra vägar för sina åskiter. I en demokrati skall alla kunna uttrycka sin åsikt. Men det innebär ocskså att du får vara beredd på att någon inte tycker som du. All människero har rätt till sin åsikt. Men Ella hur kan en trostillhörighet vara rasistisk. Det är ännu äckligare när du delar in männiksor i raser och gör skillnad på folk utifrån etniks tillhörighet. Det verkliga rasistiksa är att du framställer det som bara färgade är och kan vara muslimer. Muslimer är ingen ras. Det är en relegion. Religioner måste kunna ifrågasättas utan att bli förföljd. Men om en religion inte är kompatibel med vår värdegrund så skall den givetvis ifrågasättas. Annars har vi det snart som i Iran och Saudiarabien. Du har rätt till din åsikt. Men jag håller inte med dig och anser att ditt påhopp haltar väldigt mycket. Hoppas på att din ursäkt är att du är ung och naiv. Annars är det skrämmande på riktigt.

   Gilla

 15. FB bryr sig inte myket om pressfrihet eller om att låta folk skriva vad de tycker. Allt ska passa deras så kallade kod vilken sätts av ett antal personer som antagligen inte vågar avvika en centimeter från vänsterns åsiktskorridors mitt.
  Du Jenny har tur som inte blivit avstängd några månader och inte bara bortplockad. Jag blev avstängd i en månad då jag skrev att en tjej i Malmö som vurmade för islamisterna borde prova på deras straff för att få lite perspektiv på vilka hon gillade….
  Nu har jag blivit avstängd en månad igen för att jag skrev att den enda anledningen till att kalla regeringens coronastrategi för framgångsrik var om man hade som mål att ta livet av äldre svenskar och ge deras bostäder till folk från MENA och Afrika. Detta är ju faktiskt vad som sker Och tycker man att strategin de har är framgångsrik så man man väl få retas med dem och skriva något dylikt, men inte i Sverige! De skulle prova med att översätta den ”kedjade ankan” från Frankrike. Efter att ha läst vad som står i den skulle de väl få spel och dö på kuppen.
  Det är uppenbart att krafterna för inn aiskränka allt vad yttrandefrihet heter i Sverige är mycket starka.
  Stå på Dig Jenny. Av någon anledning är de rädda för Dig. Grattis.

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s