Propagandaorganet i sitt esse

Folk börjar tröttna på Black Lives Matter-aktivisterna som visat sig vara av samma skrot och korn som AFA samt andra våldsamma vänsterorganisationer, vilket DN försöker råda bot på i dagens upplaga där hela tre artiklar om George Floyd toppar löpet.

Det är oklart om man nämner Floyds kriminella karriär i artikeln om vem Floyd egentligen var eftersom den är låst, men med tanke på att hela syftet verkar vara att hylla mannen ifråga så är det tveksamt om man målar upp den brutala sanningen.

Självklart tar man även tillfället i akt att tvåla till Donald Trump genom att utmåla honom som en lögnaktig ryktesspridare och den artikeln är givetvis inte låst. 😄

#onlyinsweden

11 reaktioner till “Propagandaorganet i sitt esse

  1. llll

   Gilla

 1. BLM rörelsen har tydligen svårt att hitta passande frontfigurer som inte är kriminella och, som i Floyds fall, misshandlare och knarklangare och detta framkallar tårar hos svenska kvinnliga poliser och får den att gå ner på knä?

  Att de redan går på knäna i importerad brottslighet är illa nog men att de skall hylla förövarna och samtidigt ta fast dem går inte ihop och orsakar kortslutning i PK träsket Sverige.

  Gilla

  1. Kvinnorna som efterträdde Gudrun Schyman som ledare för Feministiskt Initiativ har samtliga begått brottsliga handlingar enligt svensk lag.

   Gilla

 2. Strax kommer något annat i stället för BLM och återigen kommer det vara de vitas fel, framförallt de i väst.
  Visst har det funnits och finns lite djävulskap i Asien, Afrika och Sydamerika också?

  Gillad av 1 person

 3. Självklart tar man även tillfället i akt att tvåla till Donald Trump genom att utmåla honom som en lögnaktig ryktesspridare …

  Kasta hela berg i glashus … Man lider uppenbart av kraftiga personlighetsstörningar, när man som i DN:s och andra tidningars fall, blandar ihop sig själva med de som man anser har fel … DN har under flera årtionden publicerat [skruvad] politik och kallat det för något helt annat … Ingen på redaktionerna som inser att de likt politikerna, inte nöjer sig med att såga av grenen de sitter på, utan tar hela trädet när de ändå håller på …

  Gillad av 1 person

 4. Detta med de ”goda” kvinnorna i Sverige och västvärlden som allesammans tycks anse att den vite mannen är den onde…visst är det märkligt att deras uppdykande i tid sammanfaller med när de som är riktigt onda mot kvinnan kommer till västvärlden, de av de muslimska männen som är onda…..då, när islam kommer som nedvärderar kvinnan, som stänger in henne, som tystar henne…..ungefär då går de unga, goda kvinnorna loss på de vita männen i väst, i Sverige….men de av de muslimska männen som är onda på riktigt, som våldtar dem, dem försvarar de i stället, hindrar utvisning av män som varit onda mot kvinnor i Sverige…..kvinnor har kanske en annan sorts intelligens än männen, eller kanske något annat som gör att de förblindar sig själva, de ser genom känslosvallet inte verkligheten som den är….

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s