Den nya Sverigebilden

Qatar? Saudiarabien? Nej, Sverige Ystad 2020! Mitt bland badande svenskar i vanliga badkläder badar kvinnan i tält, medan mannen så klart har enbart badbyxor. Rätt så ofräscht och vidrigt med tanke på det uppenbara kvinnoförtrycket! Tack Sveriges syltryggar till politiker som skapat det nya Sverige där vi alla tvingas acceptera den nya Sverigebilden oavsett vad vi tycker om saken och där jämställdhet mellan könen numera är ett minne blott! 😡👎

#detnyasverige

28 reaktioner till “Den nya Sverigebilden

 1. Välkommen till det nya Sverige. Tacka Fredrik Reinfeldt och Stefan Löfven för detta eller kan man även säga tacka 7 klövern.

  Röstar man på 7 klövern har man ingen rätt att klaga på vårt nya Sverige för ni har själv velat detta genom att rösta på dom.

  Gillad av 3 personer

 2. Allt går, och har gått, så smygande så folk vänjer sig och accepterar det nya. Men funderar man lite djupare på saken så är det ju ofattbart att det överhuvudtaget finns någon som tycker att det som sker är något positivt. Hur tänker feministerna här??
  Det är så mycket stolligheter överallt, så det går snart inte att ta till sig mer.

  Gillad av 1 person

 3. Vart tog sveriges alla feminister vägen som vi minns som dom som slogs för lika löner,lika villkor på arbetet. Har dom helt abdikerat i antirasismens namn och törs inte säga något längre.

  Gillad av 1 person

 4. Vi har det så nice! Sol, bad, frun bandagerad, bidragspengarna rullar in. Precis som de sa om Sverige, precis som de lovade oss. Vi grillar ikväll med närmaste släkten, det finns en udde där man kan gör upp eld, det går att åka bil dit. När det sedan blir kallt i höst åker vi en sväng hem och passar på att investera lite och också att handla lite stuff.

  Gilla

 5. Det är minsann inte bara vuxna kvinnor som i värmen visar upp beviset för att de är kuvade, beviset för att en högre makt däruppe har bestämt att kvinnor inte är lika mycket värda som en man. Det är fullt med småflickor runtom i Sverige som visar upp tecknen på underkastelse vid olika bad. . Var är alla svekfulla och fega feminister nu? Förmodligen på pool-party hos MP. Jag tror att den här kvinnosynen delas av många män inom S. Så nu finns osäkerhetsfaktorn här, för alla svenska flickor och kvinnor. Islam ser er. Passa er.

  Gilla

 6. Elaka mobbande bittra rasistiska människor. Sköt er själv och bry er inte så mycket om vad andra gör. Vi bor i ett demokratiskt land och har rätt att klä oss hur vi vill utan att andra ska kränka oss, glo, kommentera och t om fotografera. Skaffa er ett liv.

  Gilla

   1. Så du gick fram och frågade kvinnan om hennes klädsel? Gör du det med vita kvinnor som klär sig i stora kläder på stranden, för att de exempelvis inte vill visa sina kroppar också? Det är skrattretande att du har mage att prata om ”kvinnoförtryck”, när det är du själv som dömer en kvinna för vilka kläder hon bär, tar en bild på henne utan hennes tillstånd, och sedan hänger ut henne på din blogg med fördömanden pga hur hon är klädd! Du har inte en jävla susning om vad vare sig frihet eller jämställdhet är. En kvinna ska kunna klä sig i vad fan som helst, utan att riskera att bli uthängd av människor som med dömande blickar, drar helt hjärntappade ”slutsatser”. Helt jävla sanslöst hur simpelt du resonerar. På samma premisser som du ska slippa bli uthängd av någon pga hur du valt att klä dig, så ska denna – och alla andra – kvinnor besitta rätten att slippa det. Hur kan det vara så trångt i skallen att du inte begriper hur löjligt enkelt detta är? Sluta häng ut kvinnor för vilka kläder de bär.

    Gilla

   2. Om du har läst texten till inlägget så ser du klart och tydligt att personerna på bilden inte nämns utan det är vad klädseln symboliserar som kritiseras, men det kanske är för trångt i din egen skalle för att du ska kunna ta det till dig.

    Gilla

  1. Demokratiskt land?
   De märks att hissen inte går hela vägen där.
   Gissar att du inte har privilegiet att behöva bekosta idiotin som Reinfeldt, Löven och ogräsen ställt till med.

   Gilla

 7. Du, Jenny, ska inte bestämma vad kvinnor har på sig. Eller vill du anföra samma argument som saudi Arabien kanske? ”Kvinnor ska klä sig på DET HÄR SÄTTET annars är det fel”?.
  Var inte en kvinnoförtryckande rasist Jenny.

  Gilla

  1. Är det du som är rasist, LJ?

   1. Tänker du i termer av ras, fastän det handlar om reaktionär kvinnoförtryckande sekterism? Varför gör du det?

   2. Honkönet av den andra ”rasen” skall alltså förtryckas under sekteristiska plagg enligt dig? Är inte det originaldefinitionen av rasism?

   3. Segregeringen som sekterismen skapar leder till utanförskap och våldsbejakande sekterism och rasism mot svenskar. Vill du skapa det? Varför då?

   4. Jag skulle aldrig drömma om att kalla dig för kontrollordet ”rasist” inför andra, för det är ohövligt, är förmodligen inte sanningen alls, även om jag anser att du kan skapa den när du kallar människor detta, samt att det skapar konflikt, samt att du ev. begår den kriminella handlingen förtal, enligt brottsbalken.

   Gillad av 1 person

   1. Kvinnor ska få klä sig som de vill. Punkt slut. Det ska inte du, jag, Jenny eller någon annan bestämma åt dem. Det fria valet är en av de finaste sakerna vi har i Sverige. Tyvärr har politiker börjat nalla på den punkten för att vina politiska poänger hos rasister och islamofober.

    Gilla

   2. Om en sekt, klan, män eller kvinnor pådyvlar kvinnor eller män plagg så är det INTE ett ”fritt” val för dem, men tvång.

    Alla sekt-beteenden och klan-beteenden som pådyvlar kvinnor dessa sektkläder är inte för kvinnans frihet, men kallar henne ”hora” etc. när hon inte vill bära dem. Genom detta sekt-beteende upphör sektplagg att överhuvudtaget ha med ”frihet” att göra. Det är att kuva dem. Punkt slut.

    ”Frihet” vore om kvinnan själv väljer plagg efter eget tycke och smak, utan hänsyn till rådande vidskepelser och sekt-tabun, samt utan repressalier från sekt eller klan, ex. bara bär dem vid interna högtider, hemma eller i sektbyggnaden.

    Så var det till 99,99% bortsett från nunnor tills alldeles nyligen …men så är det inte i Sverige 2020, tyvärr. Det är därför strikt sekularism skulle innebära verklig frihet för alla dessa förtryckta stackars kvinnor.

    Detta gäller liljevita såväl som chokladbruna, har inte med ras eller sekt att göra. Alla religiösa symboler och oljud kan förbjudas, så att friheten att titta och lyssna på dem är individuell, men att alla andra skall ha frihet från dem.

    I Sverige har vi människor som flyger från balkonger, eller har lyckats fly sekter och klaner, som har skyddad identitet, p.g.a. att människor i deras sekt anser att mord på, ”horor”, homosexuella och apostater är gudibehagligt eller hedervärt.

    Det där har inte med ”frihet” att göra, men borde givetvis förbjudas och kastats ut ur landet till ställen där sådan vidrig sekterism tillhör vardagen!

    Den allra viktigaste aspekten är att dessa plagg göder både utanförskap kvinnoförtryck, sekterism, konflikt och rasism. Varför vill du det? År du sekterist? Vill du skapa krig? Är du rasist?

    Överväg sekularism som innebär verklig frihet från religion och varje människas frihet till egen undersökning och personlig tro!

    Gilla

 8. Ja, personligen vill jag leva i ett Sverige där vi kvinnor får ha på oss vad fan vi vill. Inom islam tvingas man inte ha slöja, det står ingenstans i koranen och de flesta muslimska kvinnor bär inte slöja. Det är i överväldigande majoritet ett personligt val. Dina fördomar att hon tvingas ha slöja är rasistiska och islamofobiska. Om man väljer att gå beslöjad kanske man vill bada men inte klä av sig, vilket är helt okej. Det är väl minst lika illa att tvinga någon att klä av sig på stranden. Har du frågat denna kvinna om hon tvingas till att gå beslöjad? Nej. Känner du denna kvinna? Nej. I Sverige har vi religionsfrihet och hon har rätt till att tro och klä sig som hon vill. Hade du brytt dig om muslimska kvinnors så kallade ”förtryck” hade du inte hängt ut henne på detta vis, du försöker bara använda henne för att främja din rasistiska agenda. Att ni SD:are ens tror att detta är slagkraftigt visar bara hur outbildade och dogmatiska ni faktiskt är. Ett förslag: läs på om islam och feminism innan ni uttalar er för ni framhäver verkligen er okunnighet.

  Gilla

  1. Religionsfrihet är INTE religionsfrihet om den inte också innebär frihet från religion och att man följer barnkonventionen. Det är där extrem sekterism oftast misslyckas. Extrem sekterism leder också lätt till stora skillnader i kultur, konflikter och påföljande rasism, åt båda hållen, särskilt i ett samhälle där klyftorna ökar, arbetslösheten är hög och integrationen/assimilationen inte fungerar.

   Det beror INTE på att människor går omkring och önskar att vara arbetslösa eller vill bli rasister. Det är en konsekvens av politik, händelser och hormoner. Psykiatriprofessor Tara Swart har tagit upp saken på TED.

   Gilla

   1. 2020-06-29.
    Hej Du Martin Gustavsson!
    Du verkar ju företräda ett parti. Det indikerar visst politiskt intresse.
    Regimen i Sverige anser att Barnkonventionen endast gäller utländska barn.
    Företrädesvis sådana med rejäl skäggväxt.
    Jag förtydligar: Barnombudsman har beslutat att Barnkonventionen inte gäller svenska Barn. Se ”Fallet Axel, 29 år!” på http://gidlöf.se
    Om Du är seriös politiker så läser du grunderna och kontaktar mig för förtydligande.
    Troligen läser Jenny här. Heja Jenny! Ja, jag vet att man inte orkar allt. Dock har jag skrivit till Dig angående mineraler men du orkade inte svara. Kanske gör Du det någon gång.
    Kanske är min historiebild romantisk men jag har ett gott öga till Sveriges Adel.
    Tillsammans med allmogen och kungar har de försvarat vårt Folk och vårt Sverige.
    Med vänlig hälsning
    till Jenny, Marin och övriga läsare.
    Ps.
    Petterssonsblogg.se hänvisade mig hit.
    Ds.

    Gillad av 1 person

   2. Jag som politiker vill givetvis inte ge mig in i ett speciellt fall, säkerligen omgivet av sekretess, samt avråder från foton namn och bilder av människor som inte är offentliga personer, eller inte har gett sitt medgivande, men noterar att politikerna, som folket väljer, har stiftat lagar, samt att det inte verkar vara något fel på de lagarna, vilket även du anser.
    Snarare verkar felet vara att tjänstemän, enligt dig, kan bryta mot lagen utan att det beivras. Detta kan ev. ha att göra med det s.k. Tjänstemannaansvaret, som ev. måste tillbaka, så att tjänstemän kan dömas för tjänstefel.
    Vad jag kan föreställa mig så verkar kvinnan, av någon okänd anledning, ha berättat saker för tjänstemännen som ev. kan ha fått dem att begå tjänstefel. Det kan ex. bero på att tjänstemännen är naiva känslomänniskor som är lätta att manipulera och vilseleda, eller en politisk orsak kombinerat med fulmedia-hets ex. mot SD-medlemmar.
    Att människor är så lätta att vilseleda och hetsa upp kan i sin tur bero på att de saknar motivation vad gäller att kunna skilja lögn från sanning.
    Vad gäller sanning så måste vi alla hjälpa varann att bli motiverade att undersöka den på djupet. Detta är en viktig del av ett psykologiskt försvar. Vi bör även alla läsa Soldathandboken om detta.
    Min egen tolkning är att när lagen följs så har individerna INTE någon anledning att skipa rättvisa på egen hand, men att när lagen INTE följs så är det vår skyldighet att tillsammans organisera oss, demonstrera och kräva det, samt OM inget sker ev. utse medborgare som skall ingripa, häkta ansvariga, förhöra och ev. döma tjänstemän i folkdomstolar, enligt lagen.
    Det beror på att ett land utan lagar som följs INTE kan betraktas som en demokrati. Demokratin utgår alltid från folket. Du och alla andra män och barnen har rättigheter vi själva måste vakta! Det handlar om att skydda demokratin.
    Tjänstemännen som ev. häktas och förhörs av folket har också rättigheter naturligtvis. De måste få ge sin version till folkdomstolen innan de ev. döms av folket, helt oavsett vad folket anser är ett rättvist straff.
    Så länge lagen följs så ser jag folkdomstolar i dagens läge som fullt lagliga och försvarliga, eftersom lagen uppenbarligen inte verkar upprätthållas av myndigheter och rättsstat.

    Gilla

 9. Yttrandefrihet är en grundläggande demokratisk rättighet. Den har människor tom dött för. Men också därför är det bra att dom anti demokratiska krafterna visar mer och mer av sitt fula tryne.

  Gilla

 10. Skulle vilja fråga alla muslimska män hur tacksamma dom är att få födas som en man eftersom inom Koranen så finns det inga som helst födelar att vara kvinna.
  Står även att männen skall täcka sin hud och det kan man se ibland på män från afrika men väldigt sällsynt….

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s