Danska S förstår till skillnad från sin svenska motsvarighet att de flesta som får avslag inte är flyktingar och att de ska deporteras direkt

Medan Socialdemokraterna i Sverige oroar sig över att stöta sig med såväl kärnväljarna som samarbetspartnern Miljöpartiet och således inte vågar sätta ned foten vad gäller att strama åt migrationspolitiken trots att landet blöder, visar S i Danmark de rätta takterna inom området där de två partierna är som natt och dag – den enda gemensamma faktorn är nog namnet.


Det senaste utspelet från danska S kommer från migrations- och integrationsministern Mattias Tesfaye som igår deklarerade att man beslutat säga upp kontraktet med Dansk Flygtningehjælp, som bistått staten vid hemresor för avvisade asylsökande och årligen kostat cirka 15 miljoner danska kronor. Istället ska pengarna gå till en ny statlig enhet med 20 medarbetare som ska vara delaktiga i ett mer effektivt sätt att avvisa asylsökande. Bland annat ska de stå färdiga på gatan när människor kommer ut från myndigheten efter att ha fått avslag.
-”Jag vill gärna ha en myndighet som säger: ”Det var ett nej och nu är nästa steg flygplatsen”. Flygtningehjælpen är bra för att hjälpa flyktingar, men hela poängen är att de här människorna för det mesta inte är flyktingar.”


Återigen grattis Danmark som har styrande som har förstått, medan vi på andra sidan bron får dras med tankebefriade asylaktivister som prenumererar på makten och hellre tjänar godhetspoäng än sätter det egna folket främst samt värnar om rikets säkerhet. Bedrövligt! Under tiden fortsätter hundratusentals illegala migranter att hålla sig kvar i Sverige och ta del av den svenska välfärden eftersom vi inte har kurage nog att samla ihop samt deportera dem omgående. Men det är svenska folket som envisas med att rösta fram dessa ryggradslösa makthavare vart fjärde år så då blir resultatet därefter!


#vigillarintefegapolitiker


https://jyllands-posten.dk/indland/ECE12248135/statslige-medarbejdere-skal-vente-paa-gaden-naar-asylsoegere-faar-afslag/

7 reaktioner till “Danska S förstår till skillnad från sin svenska motsvarighet att de flesta som får avslag inte är flyktingar och att de ska deporteras direkt

 1. Som jag skrivit så länge, MP är inte något parti som värnar klotet, miljön, det vi lever i och av. Miljöpartiet säger nu att de lämnar regeringen om S stramar åt invandringen.
  MP är ett islamkramande parti som älskar islam mer än både miljön och svenskarna.

  Gillad av 1 person

  1. Jag tror inte att det är så i realiteten, eftersom miljöpartister i regel är för demokrati och mänsklig frihet, samt är emot terrorism och våld, men förmodligen har mutkolvar infiltrerat och tagit över MP och de arbetar inte längre åt miljön, men åt utländska intressenter, d.v.s. för finanskapitalistiska kortsiktigt giriga globalister.

   Säkerligen arbetar de även för sekterismens Saudiarabien, tror jag, samt har hemliga konton i olika skatteparadis, men det förstår inte den grundlurade massan av mp-medlemmarna, eftersom de är helt hjärnförsmutsade av samma fulmedia som ägs av samma finanskapital.

   Med denna fulmedia frotterar sig deras ledarskap och de länkar till fulmedias betalväggar via sina bloggar, som om det skulle vara en merit att medverka i fulmedia eller lura folk att göda fulmedier. Det är lite som att tro att det skulle vara en merit att ha medverkat i Goebbles medier under 30-talet.

   Gillad av 1 person

 2. Här i Stockholm har miljöpartisten, den makabra och verklighetsfrånvända Daniel Helldén, trafikborgarrådet, bestämt att det vid övergångsställena nu ska permanentas de ”Herr Gåman” som sattes upp ursprungligen vid Pride-paraderna. Nu ska Herr Gåman, som föreställer 2 män eller 2 kvinnor, de samkönade ljusen finnas kvar för gott. Mellan de olika männen finns ett litet hjärta som lyser också.
  Det finns säkert nån sexuell minoritet som verkligen borde känna sig diskriminerade, de har också rätt till ett trafikljus med symboler för ljust deras sexuella läggning och livshållning. Låt mångfalden blomma, låt alla som föredrar barn i stället för vuxna, som föredrar djur i stället för människor, som föredrar feta män eller feta kvinnor, ja alla, alla måste på sitt eget trafikljus i frihetens huvudstad. Alla kanske inte vill ha just en grön gubbe, BLM tex, de borde protestera. Fast, få se nu, svart gubbe mot svart bakgrund, nä, då får det bli vit bakgrund. Men hjälp, det är ju diskriminerande med den vita bakgrunden. en gul bakgrund då? Nä, då blir kinseerna förbannade, de är ju rätt rasistiska faktiskt mot de svarta (så är det i deras kultur, sic!) även om de gör business med dem i Afrika.
  Nåja, det blir nog ett kärt problem för de ur moralisk synpunkt högtstående och allvetande inom MP.
  En liten tjock kvinna med slöja också kanske på trafikljuset? Annars rivs nog trafikljusen med man och kvinna, i alla fall om kvinnan inte tydligt går bakom mannen.

  Gilla

 3. Som du redan vet, efter varje val, så är känslomänniskorna ca 75-90% av befolkningen. Det betyder att även om du har rätt, så kommer känslomänniskan ändå följa psykopaternas falska känsloargumentation i fulmedia, trots att det leder käpprätt åt helvete både för svenskar och invandrare.

  Om man istället vill använda känsloargumentation på ett rationellt sätt…

  … och ex. övertyga Miljöpartister och djurens vänner om att det är rätt, så bör man ex. påpeka att det inte är ekologiskt hållbart med massimport av barnavlande köttätande sekterister i ett arktiskt klimat, där redan viltet är hårt utsatt för människans överpopulation, samt ej heller är etiskt försvarbart med föråldrade slaktmetoder som uppfanns före krutets tidsålder.

  … och ex. övertyga feminister om att det är rätt, så bör man påpeka att införseln av extrem sekterism i kombination med segregering och mångkultur inte enbart drabbar svenska kvinnor genom ökat antal rasistiskt motiverade gruppvåldtäkter, men även drabbar de invandrade kvinnorna och deras döttrar genom balkongflygningar.

  För även om du har rätt i sak och är rationell så saknas den känsla som kan övertyga känslomänniskor om att du har rätt. För att komma in i detta tillstånd måste man vara lugn å fin. Då finner man det mod, den medkänsla och den insikt som behövs för att kunna kommunicera mycket bättre, samtidigt som man är sann. Meditation hjälper.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s