Tyst som i graven efter uppgifter om att USA och Norge begått terrordåd på europeisk mark

Det är på ett sätt förbluffande att västmedia väljer att tiga ihjäl uppgifterna från i går om att USA och Norge låg bakom sprängningen av gasledningen Nord Stream i Östersjön som den kända journalisten Seymour Hersh grävt fram.

Jag såg en liten notis i Aftonbladet i går kväll, men i övrigt ingenting varken i svensk eller europeisk media och inte ett ljud från Norge trots de allvarliga uppgifterna.

Hur är det ens möjligt att massmedia gemensamt lägger locket på när en terrorattack sägs ha utförts av USA och Norge på europeisk mark i vår ekonomiska zon? Tror folk på allvar att det är en slump att USA tjänat bra med stålar på att Nord Stream saboterades?

När Putin gör minsta lilla misstänkta snedsteg eller ett ryskt plan exempelvis kränker svenskt luftrum tar det hus i helvete, men när ett uppenbart terrordåd begåtts som dessutom förvärrat energikrisen ytterligare låtsas alla som det regnar. Det är helt befängt!

Men vad kan man göra när världen blivit galen? Det går inte att stoppa varken det svenska Natomedlemskapet, korruptionen, styrd media eller det oerhört kostsamma proxykriget när vi bara är några få röster som protesterar och känslan av att det är för sent växer för var dag som går.

Hela Europas ledare går i ledband och gör som husse säger medan den hjärntvättade befolkningen snällt betalar – kosta vad det kosta vill och det här är långt ifrån slut eftersom Ukraina inte ens är i närheten av att vinna kriget. I princip inget europeiskt land går med vinst längre och ändå säger man inte nej när Zelensky fortsätter kräva mer varje vecka. En ukrainsk delegation är enligt uppgift till media i Sverige nu och tackar för svenskarnas stöd samtidigt som man kräver ännu mer stöd. De kommer inte vara nöjd förrän de fått allt och vi är utblottade. Problemet är dock att det inte är det ukrainska folket som är mottagarna.

Jag har många gånger ställt mig frågan vad som krävs för att folk ska vakna, men jag börjar bli alltmer övertygad om att det är en omöjlig uppgift. Att en stor del av den svenska befolkningen fortfarande tror att det är Putins fel att vi har höga energipriser säger det mesta.

#censur

#followthemoney

https://samnytt.se/pulitzer-belonad-journalist-pekar-ut-usa-for-nord-stream-sabotage/

https://jennypiper.blog/2023/02/08/granskande-journalist-uppger-att-usa-med-hjalp-av-norge-lag-bakom-nord-stream-sprangningen/

8 reaktioner till “Tyst som i graven efter uppgifter om att USA och Norge begått terrordåd på europeisk mark

 1. Hershs historia är med all sannolikhet sann. Tidigare avslöjanden av Hersh om inhemsk spionage av CIA, om My Lai-massakern, om tortyr i Abu Ghraib, förnekades också men så småningom visade sig att allt var sant. Att amerikanska tjänstemän förnekar det betyder ingenting, allt de bevisar är att de följer samma mall som innan.

  ”Måste vara en slump….” det vill de att vi ska tro och många verkar tro det också, men väljer man att sluta tänka själv så är man ett enkelt byte för dem som vill oss ont.

  Gillad av 4 personer

  1. Vi måste vara ödmjuka då det gäller saker som är eller händer 100 meter under ytan…… hemskt svårt att nå så långt ner…. vare sig det rör rör som finns dokumenterade och byggda bara för några år sedan eller för den delen fartyg som hamnat i en grusgrop…. Titanic hon var svår att hitta men sedan man väl hittat fartyget hade man ganska lätt att hämta saker där nere…. bl. a. skor som stod prydligt på botten…….

   Gilla

 2. Jag håller fullständigt med dig Jenny.
  Journalismen och politiken har drabbats av en gemensam härdsmälta! Alla går i USA:s ledband.
  Uppenbarligen även Svenska folket.
  Den väg de gemensamt tagit är oerhört farlig. Jag är rädd att de leder oss in i ett tredje världskrig. Bevare oss väl.

  Gillad av 3 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s