Insekter på tallriken i holländska skolor ett led i den globalistiska agendan

Sverige sägs vara ett experimentland för den stora omställningen (Great Reset), men även Nederländerna har blivit en testplats för den globalistiska agendan som drivs av World Economic Forum och många bönder som ruinerats på grund av vettlösa politiska beslut har redan fått sig en släng av sleven. Nu tycks skolbarnen stå på tur att anpassa sig och i ett projekt i provinsen Overijssel har hundra grundskolor i regionen fått så kallade undervisningspaket som utvecklats i samarbete med Wageningen University & Research (WUR), vilket den holländska nyhetssajten rtvoost rapporterat om, där barn uppmuntras att äta mjölmask på menyn i skolmatsalar.

I en Twitter-video visar projektet hur insekter och mjölmaskar introduceras till barn som det ”nya normala”. Det är inte känt om deras föräldrar gick med på dessa tveksamma näringsexperiment.

Efter lite tvekan stoppade eleverna på Octopus grundskola i Zwolle försiktigt maskarna i munnen och när de provar den obekanta maten är det bara ett fåtal som tycker att det är aptitretande. Eleverna i årskurs 7 kunde också prova rätter med lupinmaskar och andra insekter. Utbildningspaketet presenteras dock som ”hälsosam och hållbar kost”. Inte ett ord nämns om gifter, föroreningar och parasiter förknippade med avelsinsekter.

”Smakveckan” kan snart bli verklighet eftersom vissa jordbrukssektioner redan har konverterats till insektsproduktion och valet presenteras som en lösning på ”världens livsmedelsproblem”.

Skolor i Australien har också matat barn med insektschips. En artikel från Australian Daily Telegraph rapporterade att minst 1.000 australiska skolor redan sålde chips gjorda av insekter för ”klimatets” skull, där vuxna försökt övertyga mycket små barn om att dessa chips var särskilt hälsosamma för dem.

En parasitologisk utvärdering av så kallade ”ätbara” insekter har belyst deras roll i överföringen av parasitsjukdomar till både människor och djur. Studien påpekade att syrsor från insektsfarmer i de allra flesta fall kryllar av parasiter. En undersökning fann att sådana parasiter fanns i mer än 81% av de testade insektsgårdarna; i 30% av fallen kan de hittade parasiterna orsaka sjukdomar hos människor.

Entomo Farms i Kanada producerar för närvarande 50 miljoner syrsor per vecka, som de maler till cirka 4000 kilogram ”protein”. Ägarna planerar att tredubbla produktionen inom ett år. En del av ”cricketmjölet” går till husdjursfoder, läggs till livsmedel som är gjorda för mänsklig konsumtion och används intakt som kryddade mellanmål.

ActuallyFoods, tillverkare av chips och andra snacks, har redan skrivit ”hållbar” på förpackningarna under en tid. Ordet finns också med i FN:s SDG 2030-program, som arbetar hand i hand med World Economic Forum om en ny världsordning. I det finstilta hittar man sedan ”Ekologiskt cricketmjöl” listat – vilket betyder ”härrört från syrsor”. Andra företag kamouflerar den nya ingrediensen med termen ”achetas domesticus” – som är det vetenskapliga namnet för inhemska syrsor.

Som av en händelse är Microsofts grundare Bill Gates, den största privata ägaren av jordbruksmark i USA, även involverad här och investerade år 2019 $100.000 i en start-up för insektsodling och är även känd som en förespråkare för ”syntetiskt kött”.

Ständigt denna indoktrinering om vad som är bra för oss samtidigt som man utesluter väl valda delar och det är så klart lättare att påverka barn. Det skulle inte alls förvåna mig om det snart dyker upp i svenska skolor. 😖

#eatbugsandbehappy

https://freewestmedia.com/2022/10/20/100-dutch-schools-forced-to-serve-insects/

9 reaktioner till “Insekter på tallriken i holländska skolor ett led i den globalistiska agendan

 1. Hej Piper.
  Aldrig i livet att jag kommer att äta insekter. Då dör jag hellre. Äter inte ens Räkor, Kräftor eller Sniglar. Men det är ju jag. Kött, Fisk äter jag. Men mycket grönsaker. Tycker så synd om mina barn, barnbsrn o barnbarnsbarn. De förstår inte eller vill inte höra det jag försöker tala om för dem. Vet ej hur jag ska nå dem. De tycker bara stt jag är konstig. Är så glad av dina mail o uppskattar dem.
  Mvh Christhel Stendahl.christhel@live.se

  Gillad av 2 personer

 2. Bättre & bättre dag för dag….
  Nu jiddrar man om vatten, oxå..
  Otippat,va?
  Det finns nog lika mycket vatten nu, som när dinosaurierna ev vandrade runt här.
  Bankerna tar patent på luften(krediter), med tillkommande sk ränta, & staten ska lägga beslag på solen mm & skatta oss för det….
  Hahaha!
  Vad kan gå fel?
  Ni känner friheten, va?
  Cynisk?
  Jag önskar att jag inte var.

  Trevlig helg på Er alla glada bagare mfl!

  Gillad av 1 person

 3. Jag blir så glad när jag ser en ekorre….
  Eller hör göken, den lilla marodören….
  Ändå vackert.
  Vår!
  Ibland har jag spruningt på älgar…. f… n, dom är stor.
  Gigantiska!
  Har de gjort mig nåt?
  Nope!
  Jag var emellan mamma gris & hennes randiga kidz en gång i tiden…3 meter.
  Vad hände?
  Jag sprang därifrån med svansen mellan bena.
  Jag kanske inte var ett hot.

  Gilla

 4. ”hälsosam och hållbar kost”. Inte ett ord nämns om gifter, föroreningar och parasiter förknippade med avelsinsekter. Det tror jag inte vi behöver oroa oss för, uppfött i laboratorium miljö under snudd på ständig uppsikt, däremot är det synd att barnen ska behöva testa skiten och inte politikerna eller byråkraterna, så länge folk tror att det är farligt att äta rött kött och andra betesdjur och att kossor skitar ner mer och släpper ut mer växthusgaser och att folket inte inser det arbetet våra djur gör i naturen allt från att håller våra ängar öppnar till att äta det som vi ser som problem, så kommer problemet finnas kvar. Maskar och insekter kommer aldrig att ta över djurens betydelse i vår kost, men så länge det finns folk och idioter som tror att de gör jorden en tjänst att äta skiten som insikter och masker så låt dem göra det, VI ANDRA VET BÄTTRE, ÄT INTE SKITEN

  Gillad av 1 person

 5. Det kanske bör påpekas att man serverar inte insekterna som är, utan dom mals ner till mjöl som steriliseras, som sedan används för att skapa produkter. Sedan beror det på smaksättningen och tillagningen hur det smakar. I Kina har man sedan tusentals år ätit olika insekter, till exempel silkesmaskar, vilka friteras. Jag har själv provat att äta friterade insekter när jag besökte en stat i sydvästra Kina som heter Lijiang, och tillsammans med ett lokalt vin var det faktiskt väldigt gott.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s