Kristersson på tur att försöka blidka Erdogan

Nu står det klart att det blir ett möte mellan Sveriges statsminister Ulf Kristersson (M) och Turkiets president Recep Tayyip Erdogan på plats i Turkiet, vilket Erdogan bekräftat för den turkiska tv-kanalen NTV Television.

-”Sveriges nya statsminister har begärt ett möte och jag har bett våra vänner att ordna ett möte.Vi kommer att diskutera dessa frågor med honom i vårt land.”

Kristersson sade i samband med EU-toppmötet i går att han är väldigt redo att åka till Turkiet för att få fart på Natoprocessen.

Men vad är det egentligen som Kristersson ska sätta fart på? Sverige har förbundit sig att utlämna 73 ”terrorister” till Turkiet och det är Erdogans krav för att släppa in Sverige i krigsalliansen Nato. Hittills har vi utelämnat en person och 72 återstår således. Kristerssons resa till Turkiet framstår därför som ett onödigt slöseri med skattemedel bara för att den nyblivna statsministern med sitt entourage ska få lite tid i rampljuset där han skakar hand med Erdogan samt försöka framstå som ”handlingskraftig” inför svenska folket trots att det bara är plakatpolitik.

Leverera eller ge upp drömmen – inte svårare än så och personligen hoppas jag på att ett svenskt Natomedlemskap förpassas till soptippen där det hör hemma, gärna tillsammans med de globalister som beslutat om eländet.

#levereraellerhålltyst

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/Rr77qd/aftonbladet-direkt?pinnedEntry=974548

12 reaktioner till “Kristersson på tur att försöka blidka Erdogan

 1. Hoppas att min information om en kurdvänlig regeringsledamot redan har nått Erdogan och att han frågar hur det egentligen förhåller sig med denna vidriga politiker. Btw så har jag hört att Kristersson skall åka i en resväska för att spara pengar. Bra att vara en dvärg ibland. Jag skäms för denna nya svenska regering. Verkligen så gör jag det.

  Gilla

 2. ”Leverera eller ge upp drömmen”-Nja alla partier utom vänstern/mp röstade ja, alla hoppades säkert att sossarna skulle lösa problemet med de 73 turkarna, men de svek, det vågade inte lösa uppgiften, nu ska Kristersson visa sin duglighet för Erdogan och resten av EU/Nato allt för att kunna sträcka på sig och bli sedd som en riktigt politiker han så gärna vill visa sig vara, frågan är om han vågar löpa linan ut så som överenskommelse ser ut. Ja tror han går hela vägen, detta är något M har drömt om sen barnsben, nu stärkta att även S hejar på dem fast i bakgrunden. Nato är extremt viktigt för våra politikers drömmar.

  Gilla

  1. De är inte turkar utan kurder. Jag har f.ö fått bekräftat av den turkiska ambassaden att mina uppgifter vidarebefordrats till berörd turkisk myndighet. Nu skall jag jaga fler misstänkta terrorister och närmast är två svin som arbetade inom kriminalvården. Det är mitt spel nu. Ambassaden frågade ifall jag informerat svenska SÄPO och jag svarade då att det är ingen god idé eftersom SÄPO ger terrorister beskydd,förser dem med ny identitet och skyddade uppgifter. Jag vet hur det fungerar inom denna infiltrerade och dysfunktionella myndighet. Det är rent ut sagt för djävligt.
   https://iranwire.com/en/politics/70822/

   Gilla

 3. Sorry där hade jag fel menade kurder men skrev turkar, vet inte om jag ska lyckönska dig eller inte i din jakt, vi ser inte alltid samma problem och det kan lätt bli fel, däremot är jag väldigt intresserad hur det går för dig i din jakt.

  Gilla

  1. Hur det i slutet går för dessa lär jag väl inte får reda på. Jag rapporterar dem som misstänkta till turkiets ambassad. Svenska myndigheter gör inte sitt jobb med normala utlämningar av misstänkta terrorister och misstänkta vanliga brottslingar. Jag tycker att vi alla skall passa på att hjälpas åt med identifiering och rapportering till Turkiet. Många känner väl någon kurd eller för all del misstänkt kriminell turk som man kan rapportera. Det är ju inget som helst märkvärdigt. Jag är förbannad över att Sverige så länge skyddat kriminella utlänningar och att vi som påtalat blivit misstänkliggjorda och i mitt fall uppsagda från våra arbeten. Dock kommer detta i ett annat ljus när man inser att myndigheter är infiltrerade av just de kriminella.https://www.publikt.se/nyhet/kriminalvarden-kan-ha-anstallt-infiltratorer-23919.
   Nedan är kontakten till turkiets ambassad.embassy.stockholm@mfa.gov.tr

   Gilla

   1. Menar du att du spårar upp kurder i Sverige och lämnar uppgifterna till Turkiets ambassad? Bara för att man är kurd betyder det inte per automatik att man är kriminell eller terrorist. Jag hoppas att jag missförstått dig Rolf.

    Gilla

   2. För att förtydliga mig så är de två svinen som jobbade på kvm,mig veterligen,etniskt svenskar. Det kan ju komma som en spännande punkt på en eventuell Turkietresa att bli arresterad och förhörd av turkisk polis. Självklart rapporterar jag inte random. Men jag är heller inte någon som har rätten att döma eller frikänna. Det ligger inte på mig. Turkiet är mig veterligen en rättstat till skillnad från Sverige. Det vet ju både Du och jag Jenny.

    Gilla

   3. Hade vi haft en svensk säkerhetstjänst som man kände förtroende för så hade jag ju självklart kontaktat den i första hand men lämnar jag tips där nu så är det kanske en infiltratör som sitter och sorterar bland tipsen. Svenska myndigheter behöver hjälp i sin myndighetsutövning och där kan Turkiet hjälpa till. Så tänker jag.

    Gilla

  2. Vi kan i alla fall vara överens om att vårt land håller på att falla sönder inifrån. Lite ironiskt att våra politiker har personskydd från en myndighet som är infiltrerad från topp till tå. Infiltratörer med rätt att bära vapen… alltså detta är ju riktigt farligt. Det är ju inte enbart för djävligt men också riktig fara för liv. Så sjukt det har blivit.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s