Majoritet av rapporter till Läkemedelsverket förra året rör misstänkta vaccinbiverkningar

Det börjar bli dags att sälja in den femte och sjätte vaccindosen, så skrämselpropagandan för Covid-19 har återigen börjat florera dagligen där vi får veta att allt fler insjuknar i den nya virusvarianten som hade sitt ursprung i Sydafrika samt att många drabbas lagom till semestern.

I dag skriver dessutom alla stora tidningar om en ny studie som publicerats i The Lancet Infectious Diseases som proklamerar att vaccinen mot Covid-19 har förhindrat nära 20 miljoner dödsfall under sitt första år. Forskarna har försökt uppskatta antalet direkta och indirekta dödsfall som förhindrats med hjälp av Covid-19-vaccinen och slår också fast att ännu fler liv hade kunnat räddas om tillgången på vaccin globalt varit bättre.

En annan aspekt är hur många av dessa 20 miljoner vaccinerade personer som har fått allvarliga biverkningar av vaccinen eller kommer drabbas av sjukdomar på grund av sitt nedsatta immunförsvar – eller fertilitetsproblem för den delen som också är en ovälkommen effekt?

Låt mig påminna om WHO-visselblåsaren Astrid Stuckelbergers skarpa varning om att det inte är spikproteinet som är problemet, utan att vaccinet innehåller grafen – en form av kol som kan orsaka celldöd och inflammationer.

Men sådant pratas det inte om överhuvudtaget trots att de flesta känner någon som fått biverkningar av vaccinen och i vissa fall även avlidit. Vårdpersonal har varit en särskilt utsatt grupp och häromdagen gick det att läsa att arbetsskaderapporterna ökat kraftigt till följd av vaccinbiverkningar, men artikeln verkar ha städats bort som så mycket annat som inte passar narrativet.

Enligt siffror från Läkemedelsverket inkom 99.211 rapporter under 2021, vilket är mer än en tiofaldig ökning av det normala antalet rapporter som brukar inkomma. Den absoluta majoriteten handlade om misstänkta biverkningar av vacciner mot Covid‍-‍19. Endast 8.479 rapporter berörde andra läkemedel.

Under året inkom 11.951 rapporter som klassificerats som allvarliga och av dem hade 458 rapporter minst en misstänkt biverkning angiven som dödsorsak.

Ingen verkar reflektera över att de som vaccinerat sig fortsätter drabbas och vara i riskzonen. Syftet med ett skydd som inte fungerar borde ifrågasättas mer tillsammans med frågeställningen vad som händer i kroppen när man vaccinerar sig om och om igen. Men många skäms kanske över att erkänna att de gått på en nit och intalar sig själva att det är rätt, så det mänskliga experimentet kan fortsätta medan läkemedelsindustrin klappar i händerna.

#followthemoney

https://www.friatider.se/coronavaccin-gav-tiofalt-fler-rapporter-om-biverkningar

https://www.hbl.fi/artikel/9acdfd5d-4d37-49ca-a2b7-4004d01ad943

https://jennypiper.blog/2021/12/06/erfaren-forskare-och-who-insider-kraver-stopp-for-covidvaccinering/

19 reaktioner till “Majoritet av rapporter till Läkemedelsverket förra året rör misstänkta vaccinbiverkningar

 1. I slutändan har hela denna försäljningskampanj i väst i grunden rört sig om att tjäna snabba pengar for amerikanska BigPharma. USD 1,000 per sekund rapporteras det.

  Gillad av 3 personer

 2. Mitt i prick, igen!!!!!!
  Finns en anledning att dryga
  2 000 000 medborgare färre har tagit dos 3/4 än 1 och 2….
  De har insett det sjuka i att ta dessa giftsprutor och många vill inte erkänna varför….

  Gillad av 3 personer

  1. De som varit dumma ångrar sig, men prestigen gör att de inte vill erkänna sin egen dumhet inför andra. Samma sak med de som har skadat människor. Bekräftelsefördom gör att de inte vill erkänna sitt misstag. Om de skulle erkänna det och känna skam, skulle skammen ofta bli så stor att de skulle ta livet av sig, eller att de skulle bli tvungna att kompensera, typ att ta livet av de som beordrade dem och ev. få skaka galler, för massmord genom genmanipulation på människor är ju tydligen inte olagligt, bara vanliga mord på vanligt sätt.

   Gillad av 1 person

   1. EUA a.k.a. GSG-principen (på egen risk) kommer att reglera detta dock för sent….. på tobaksförpackningarna står det iaf en varning men tobak dödar ju bara 8 miljoner/år eller 20miljoner hittills under pandemin med viruset har lite drygt 6 miljoner dött SKRÄMMANDE ja inte antalet utan att folk har så små händer….

    Gilla

   2. Rätt oevolutionärt att ta livet av sig när man har fel, tycker du inte? Vem har genmanipulerats, de vaccinerade? Har det skett via 5G-masterna? Har det skett via rymdödlorna? Vem ligger bakom, Big Pharma? Tradigt att inte aktiekurserna rusat då? Skyddar foliehatt tror du?

    Gilla

   3. Johan,du hänvisar till ett statligt verk som kände till riskerna med vaccinet Pandemrix men ändå godkände de användning och tillät vaccinering långt ner i barnaåren. Du är på fel plats ifall du försöker att lura folk. Här finns enbart upplysta och välinformerade. Vi ”högerextremister” har chans till ett långt och friskt liv utan biverkningar av vacciner. Glöm inte att Socialdemokraterna har sin grund i nationalsocialismen och att nazismen sitter i väggarna hos verk och myndigheter. Sprid inte nazistisk propaganda Johan.

    Gillad av 1 person

   4. En foliehattarna har faktiskt skyddat foliehattarna. Foliehattarna har, intelligent nog, inte tagit det skadliga vaccinet. Jag som brukade vara en vaxxare har fått upp ögonen för att många av dem kan vara mer skadliga än nyttiga. Vi vet ännu inte exakt hur skadligt vaccinationen/biovapnet är än. It aint over until the fat lady sings. Vetenskapen vet inte hur många som kommer dö av denna nya teknologi. Vissa tror att det kommer ske ca 3-5 år efter vaxxet. Ingen vet om de har rätt. Det är en ny teknologi. Dödligheten hos arbetsföra i USA har ökat. Det är många virologer, mikrobiologer, läkare och sjuksköterskor som höjer rösterna. Jag skulle inte kalla dessa kompetenta människor för ”foliehattar”. Var BÅDE öppen OCH skeptisk! Ditt försök till ”skuld genom sammankoppling” med ödlor och 5G är ett argumentationsfel som lögnare i fulmedia brukar ta till. Hälsa Wolodarski att han ska fortsätta ta sprutor!

    Gilla

 3. TOPPEN! Nu är vi snart på 500 avlidna med stor sannolikhet pga preparaten….. i världen är det ju många tiotusen som dött pga vaxet redan (dvs som man inte lyckats stoppa under mattan) andra vaccin stoppades så fort man hade mer är ett fåtal dödsfall….. och herregud 20miljoner dödsfall hade kunnat undvikas med mer vaxande….. smittan spreds ganska snabbt under 2020 med 2miljoner avlidna, 2021 med blandat vaxande 3,5 miljoner avlidna och 2022 halva året 1miljon avlidna….. nja nu hittar man på ordentligt….. och det redovisas bara döda, nästan iaf, i de länder där man vaxat ordentligt… dvs ett rent påhitt….. förmodligen fick man deg till många bullar för besväret den hedervärda tidskriften ”The Lancet” de hade visst en artikel som redovisade en undersökning över att HCQ var overksamt/farligt…. stor hallå i MSM… sedan visade det sig att det var rent påhitt fanns ingen undersökning…. samma lika här förmodligen…., någon som läser Lancet kan väl kolla om denna artikel också försvinner…. kollar på vaxdata… början augusti hoppar fullt vaxade från 1 till 2 miljarder.. why? Denna artikel kommer att tas bort! Isses inte en gång till Lancet…. har Du länkar till stora tidningar o/e Lancet uppskattas isf?

  Gillad av 2 personer

 4. Gå in på kallkritikbyran.se så kan ni få lite verklig fakta om grafen och vaccin, eller hos läkemedelsverket.

  Gilla

  1. Jag tror mer på en visselblåsare än ett statligt styrt verk och det borde du också göra om du bryr dig om din hälsa, hon är bara en av flera forskare som varnat för det så kallade vaccinet.

   Gilla

 5. Ta gärna fram några vetenskapliga undersökningar som visar på att det finns grafen i vaccin. Det kan du inte göra eftersom det inte är sant.

  Gilla

  1. Eftersom du vill inte se bortom MSM:s dimridåer och ta in att allt inte är som massmedia + våra politiker säger samt är helt övertygad om att vi andra är ”foliehattar”, vilket man ser på sättet du uttrycker dig, så föreslår jag att du fortsätter hänga på sidor där du kan få bekräftelse.

   Gillad av 1 person

   1. Om man som i ditt fall misstror en person med 30 års erfarenhet som forskare och som har arbetat flera år för WHO med just pandemi som sin specialitet samt även har meriter från FN, så är det nog ingen idé att försöka övertyga dig då Du redan har din uppfattning klar.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s