Erfaren forskare och WHO-insider kräver stopp för covidvaccinering

Astrid Stuckelberger har 30 års erfarenhet som forskare och har arbetat flera år för WHO med pandemi som sin specialitet samt har även meriter från FN. Tidigare i år kom hon ut som WHO-visselblåsare och i en nyligen publicerad intervju med en norsk tidning slår Stuckelberger fast att der inte finns någon pandemi, att det existerar djup korruption och forskningsfusk samt att det varit rekordmånga dödsfall av covidvaccinen.

Stuckelberger säger att hon är mest oroad över att sprutorna inte innehåller vaccin, utan är ett biotekniskt syntetiskt experiment eftersom det innehåller genmodifiering som GMO, vilket människor borde ha informerats om.

-”Det farliga med vaccinet är att den triggar infektion. Jag tror inte att det är spikproteinet som är problemet, utan att vaccinet innehåller grafen (en form av kol som kan orsaka celldöd och inflammationer). Det är dödligt och nu har vi statistik på det. Vi vet.”

Stuckelberger konstaterar också att WHO inte längre är samma organisation och att förändringen skedde 2016. Allt började med att organisationer som GAVI (Global Alliance for Vaccine Immunization) som styrdes av Bill Gates kom till WHO med finansiering 2006. Sedan dess har WHO utvecklats till en ny typ av organisation. GAVI fick mer och mer inflytande samt total immunitet, högre än diplomater inom FN.

GAVI presenterade en global plan för vaccinering som skulle ske under perioden 2012-2020. Bill Gates hanterade vaccineringen och tog över. 2014 genomgick WHO en granskning och efter det blev det mer likt ett företag med länderna som sina dotterbolag.

Tidigare var alla länder fria, men nu är alla länder en del av WHO-företaget, som inte längre är en demokratisk medlemsorganisation. De olika regeringarna utgör grunden för ”företaget” och det stämmer logiskt med vad som händer nu, eftersom ”företagen” vill ha pengar, affärer samt att kontrollera människor. Enligt Stuckelberger är det som slaveri och skatterna vi betalar går till regeringar som lyder under ”företaget”, under de multinationella organisationerna, som GAVI.

Stuckelberger fortsätter att beskriva hur GAVI, Världsbanken och WHO ingick ett kontrakt som heter IFFM: International Facility Finance for Immunization. Våra länder, vårt folk, betalar till WHO, Världsbanken och GAVI för att genomföra deras immuniseringsprogram som innebär att man vaccinerar hela befolkningen. När man ser planen från GAVI ser man att man från 2012 till 2020 har de haft detta som mål, men sedan fungerade det inte, de var tvungna att skapa en pandemi.

Stuckelberger menar att pandemin är ytterst välplanerad och att man kan se det från alla dokument, som ligger öppna för alla att se. Hon påpekar också att dödligheten inte varit högre 2020 än tidigare år, det är en lögn och ingen pandemi. WHO accepterar att dödligheten inte är högre, men avlyser inte pandemin.

Sedan Stuckelberger kom ut som visselblåsare har alla hennes kurser på universiteten i Genève och Lyon stoppats och de vill dra in hennes medicinska licens samt svartmålar henne som lögnare. Stuckelberger säger att det är farligt att prata om det här, men att alltfler läkare börjar protestera.

Stuckelberger kommer också in på medias roll i det hela och konstaterar att media är betalda av de multinationella ”företagen” samt att media kontrollerar regeringarna istället för att vara självständiga samt förse befolkningen med fri information.

Enligt Stuckelberger måste vaccineringen upphöra omedelbart, alla injiceringar förbjudas och de som fortsätter ska åtalas. Stuckelberger säger också att mörkertalet av antalet döda är stort, att obduktionerna inte utförs korrekt sant att det är fullt av lögner och förfalskningar inom vetenskapen. PCR-systemen är ett exempel eftersom en läkare inte kan använda det diagnostiskt. Läkare får betalt för att deklarera att personer dött av Covid baserad på PCR-tester som inte fungerar. Detta händer ofta utan att en obduktion utförts, där de anger att dödsorsaken är Covid även om så inte är fallet.

Enligt Stuckelberger handlar allt om en pandemi av PCR, propaganda, skräckpropaganda samt massiv korruption, där även media och vetenskapen är korrumperad. Folk har blivit lurade, de har inte sett igenom propagandan samt insett att regler och definitioner har ändrats.

Intressant att ta del av, men kommer folk vakna upp ur masspsykosen? Tveksamt tyvärr.

#followthemoney

Former WHO employee Astrid Stuckelberger: ‘A pandemic of lies’

14 reaktioner till “Erfaren forskare och WHO-insider kräver stopp för covidvaccinering

 1. För att hyfsa debatten.
  Dels bytte vaxförespråkarna från att en pandemi var många döda till att det var många smittade…. a.k.a. PCR-testernas förträfflighet. Inte under dessa 2 år har mer än 20% testat positiva trots att i början vara alla som testades ordentligt sjuka…..
  okk om det pågår en pandemi så får man om det inte finns en beprövad bot nöd-godkänna experimentella preparat Dels hoppade man då på dessa nödgodkända preparat genetiskt skapade….
  och som inte det vore nog så har man i Merriam Webster t.ex. beskrivit inte bara avaktiverat virus som vaccin utan även genetiska preparat både mRNA och DNA typerna

  Det finns inga konspirationer
  men
  det finns inga tillfälligheter heller…. när ska fler vakna … ??

  Gillad av 3 personer

 2. ”Hon påpekar också att dödligheten inte varit högre 2020 än tidigare år, det är en lögn och ingen pandemi. ”
  Å jo visst finns ett par pucklar dels våren 2020 och dels årsskiften 20-21 och som av en ren händelse stämmer dessa pucklar med beläggningen på våra sjukhus….. rena tillfälligheter alltså…. sedan att 80+ inte hade 20år kvar att leva är ju en annan femma men visst klumpa det ihop sig och med siffror var 2019 lågt och 2018+2020högre–
  82k, 88k, 97k

  Repris?

  Gillad av 2 personer

  1. Det är klart att om man skapar viruskloner ”gain of function research” likt Fauci och läkemedelsgänget, samt släpper ut de effektiviserade virusklonerna, samt felbehandlar människor, samt har system som sprider smitta på äldreboenden, samt inte ger dem profylax men förbjuder dem, samt ger palliativ vård istället för riktig vård, samt injicerar gift i folk som ger allergiska reaktioner, att många kommer dö en förtida död.

   Död tycks vara poängen, eftersom om dödligheten blir för låg så blir lögnen ”pandemi” inte trovärdigt ens för idioter och då blir det inget klirr i kassan hos de läkemedelsföretag, och de lakejer, som kontrollerar de experimelneĺla injektionerna av gift, likt Dr. Mengele.

   Nu får dessutom läkemedelsföretagen livslånga skador att sälja mediciner till. Skulle inte bli förvånad om de här giftet skapar cancer, snarare förvånad om det inte gör det. Har redan goda indikationer på att jag har rätt.

   När folk är så korkade att de går på det här, eller så veka för vad andra tycker att de tar sprutan, så tänker jag att allting är ändå perfekt och får ett halvt leende. Är man så ljum att man inte lyssnar på de som varnar och vägrar ta de klandervärda läkemedelsbolagens tester och sprutor … förtjänar man då inte en utdragen död i cancer och kemoterapi?

   Skulle inte bli alls förvånad om booster-sprutorna ger ännu fler dödsfall per spruta, för om det inte sker kommer dödligheten nog bli mycket låg ett par år framöver. Dödligheten måste nämligen stegras om narrativet ”pandemi” ska hålla. Nu ser den ut att landa på endast ca 61’000 år 2021.

   Gilla

   1. Åhå det var tydligen i en annan tråd eller video där man visade dödstalen och smittotalen både i ett antal distrikt och från ett antal länder och i stället för att minska så ökade båda kurvorna uppåt tror det var från Steve Kirsch i hans kanal … det kändes så självklart att jag bara noterade. för det har varit alldeles för mycket tryck på att vaxa alla . . bifogar region Stockholms propaganda…. vården verkar vara prio 2
    https://vardgivarguiden.se/utveckling/2019-ncov/vaccination/kommunicera-om-vaccination/vagledning-av-ovaccinerade-patienter/

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s