Hjärntvätten fortgår utan käppar i hjulet

Samtidigt som ovaccinerade människor i andra länder spärras in i läger, avskedas från jobbet, får böter eller fängelse om de lämnar hemmet eller går in på ställen där det enbart är tillåtet för vaccinerade att vistas, väntar vi i Sverige på regeringens nästa drag efter det omotiverade införandet av covidpass.

Hela 46 äldre personer på IVA i hela Sverige inklusive en del vaccinerade ger verkligen fog för en ny nedstängning av samhället – åtminstone om media får bestämma eller varför inte utökade restriktioner för ovaccinerade? Våra politiker oavsett färg bryr sig ändå inte om att göra rätt utifrån fakta och i EU är ledningen allierad med läkemedelsindustrin, så tyvärr finns inget ljus i sikte för närvarande.

Nedanstående som fångades i flödet sammanfattar den bisarra situationen.

-Ger vaccinet skydd mot smitta?
-Nej
-Kan man smittas trots dubbel dos?
-Ja
-Kan jag smitta trots att jag är vaccinerad?
-Ja
-Kan jag bli allvarligt sjuk av covid även om jag tagit vaccinet?
-Ja
-Måste jag ändå ta vaccinet?
-JA annars förlorar du ditt jobb, ditt hem och alla dina rättigheter.

#followthemoney

10 reaktioner till “Hjärntvätten fortgår utan käppar i hjulet

 1. Snart kan det verkliga testet, som skiljer agnarna från vetet, komma. Då kommer vi se vilka som viker sig för de här djävlarna och vilka som har ryggrad.

  Gillad av 2 personer

 2. Det är nog på tiden att vi börjar ta fasta på och tillämpa historisk lärdom, till exempel Eric Blairs (f. 1903) — känd under pseudonymen ”George Orwell” som populariserade begreppen ”nyspråk”, ”Storebror ser dig”, ”dubbeltänk”, ”tankepolis”, ”krimtänk” och ”2+2=5” — insikter om politisk och social (folklig) styrning: hur ord styr vår förmåga/vilja att ta till oss fakta, sanningar och beskriva verkligheten.

  Till exempel att kalla svenskar rasist (ny betydelse, s.k. ”nyspråk”, Orwells ”Newspeak”). Denna den grövsta av förolämpar (jämförbar med svikare, lögnare, mördare, pedofil) och framför allt värsta sortens moraliska anklagelser (dvs. ifrågasättande av dennes människosyn) får svensken att inte våga uttrycka sina åsikter eller tyckanden. Eller blir förbannad, vilket knappast är en förutsättning för goda relationer mellan svenskar och invandrare.

  Misstankar om rasism ger den politiska och sociala omgivningen — framför allt invandrare, till och med deras barn — moralisk rätt, makten/privilegiet (!), att kräva erkännande av skuld och löfte om bättring [*], och kan få svensken att bli uppkallad till högste chefen…

  * Janne Josefsson (fd. SVT) blev uppkallad till högsta chefen efter det att han hade blivit konfronterad av en ”ung, svart tjej från P3” (DN 2020-09-25, ”Jag blev uppkallad till radiochefen när jag sa det förbjudna ordet”) –”Den underliggande anklagelsen [!], att jag skulle vara rasist, känns befängd.”

  — Ordet ”vaccin”/”vaccinerad” hade (!) en vedertagen innebörd fram till för snart två år sedan: det förhindrade infektion och smitta, och biverkningarna var kända, vilka informerades om före/vid injektionstillfället.

  Dialogen som Piper återger skulle förmodligen få en annan betydelse om den korrekta definitionen alltjämt var i bruk. Alltså, experimentellt profylaktiskt läkemedel, eller kort och gott experimentellt läkemedel.

  Dialogen kunde även kompletteras med frågorna…

  – Kommer arbetsgivare ersätta inkomstbortfall för ev. biverkningar?
  – Kommer statliga arbetsgivare vidarebefordra ersättningsutgifter (skattepengar) till läkemedelsbolagen?
  – Kommer försäkringsbolag ersätta för hälso-, sjukvårds- och begravningsutgifter?
  – Är det moraliskt eller politiskt försvarbart att tvinga folk (mista umgänge och anställning) att injecera sig med ett experimentellt läkemedel?
  – Är det moraliskt eller politiskt försvarbart att kräva att folk frivilligt deltar i medicinska experiment?
  – Är situationen så allvarlig att Grundlagen (2 kapitlet 6§ Regeringsformen) och internationella resolutioner (t.ex. EU resolution 2361 och ICESCR 12§) bör åsidosättas?… Vem avgör detta? Regeringen/staten? Folket?

  Jag skulle vilja veta namnen på alla de politiker, statstjänstemän (myndigheter) och nyhetsredaktioner, i synnerhet SVT och SR, som accepterade läkemedelsbolagens benämning ”vaccin”!

  Och, på vilka grunder som regeringen beviljade läkemedelsbolagen ansvarsfrihet.

  [*]
  DuckDuckGo.com, sökfras: ”university of kent 13 questions white privilege”,
  vilket kan jämföras med Sveriges Radio P4 Gävleborgsredaktions test av hur privilegierade svenskar är i jämförelse med invandrare (2020-08-08, Nyheter Idag ”Här är Sveriges Radios raderade test av ‘vitt privilegium’ ”).

  Gillad av 2 personer

 3. Jag lägger ingen vikt om man är vaccinerad eller inte, detta tycker jag att varje person får ta ställning till själva, varje person får göra det som han/hon anser vara bäst för henne. Det som skrämmer mig är att de som inte är vaccinerade blir exkluderade, diskriminerade, uteslutna och blir betraktade som mindre vetande men även sedda som ”terrorister” och ”bråkstake”. På vilka grunder är de mindre värda än de som är vaccinerade?

  Man undrar hur de tänker som säger att de som ”inte har vaccinerat sig gott kan stå för sjukhuskostnaden själva” eller ”inför kännbara sanktioner för de ovaccinerade” det blir för mig ungefär samma sak som att neka en rökare vård eller en narkoman samma vård, är det detta samhället vi vill ha?
  Vill vi ha en massa små vakter som ser till att folket har ”rätt åsikter” så vi följer vad staten säger och tycker för det staten tycker är väl för samhällets bästa?

  Jag har hört flera säga att alla borde vaccinera sig som en solidarisk handling, jag undrar varför?
  Vaccinet ger inte det skyddet de säger så varför är det så viktigt att alla ska vaccinera sig?
  Vilket samhälle vill vi ha? Vill vi att staten dikterar villkoren på vad vi får göra och inte göra eller vill vi ha ett samhälle där grannar och arbetsvänner anmäler varandra när de inte lyder staten.
  Varför är det så svårt att kunna ha en saklig debatt om ämnet, detta är lika ”giftigt” som invandrardebatten antingen är man med eller så är man emot och fan ta han som sitter i fel båt. Ett märkligt beteende av ett land som skryter med att vara en av världens äldsta demokrati.

  Jag trodde att vår frihet betydde mer för oss svenskar, de flesta verkar inte vilja se problemen för de problem staten har lagt fram som en skuggridå. Väljer vi att se de problemen staten vill att vi ser så kan staten med enkelhet få det vänsterradikala samhälle som både den socialdemokratiska staten och EU så gärna vill, allt för att bestämma, få behålla makten och diktera villkoren för arbetarna och de andra som de vill ska tjäna deras samhälle.

  Gillad av 1 person

 4. Varifrån skall alla vakter komma.
  Bara att täcka spårvägen i Göteborg kräver mycket minst 350 vakter för de vagnar som rullar samtidigt.
  Ca 150 set med två vagnar i varje.
  Detta plus bussarna och att en vakt kan inte jobba dygnet runt.
  Många outbildade vakter blir det.

  Är det rätt sorts människor som skall bestämma över oss medborgare.
  Att ha kontrollanter som kollar alla på vagnen är ju inte för smittrisken utan för att straffa ovaccinerade.

  Kontrollen måste ske innan påstigning om man menar allvar att spridningen skall stoppas.

  Tycker ni som vill ha pass att det är en bra idé att ha tusentals outbildade vakter som får bruka våld att avvisa oönskade personer.
  Om så hur motiverar ni detta.
  Givet att det redan idag med utbildade vakter förekommer alldeles för mycket övervåld.
  Fundera på vad som sker när vi skall ha tusentals outbildade vakter överallt som möter minst sagt förbannade personer utan pass.
  Tror ni det blir bra eller hur tänker ni kring detta.

  Gillad av 1 person

  1. Käbblet om maskerna är inte till för att minska smittorisken för de gamla, men att öka den, tror jag. Varför skulle man annars rekommendera filter som filtrerar mycket dåligt (källa: https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2021/01/01/vetenskap-forskare-i-japan-har-testat-olika-maskers-effektivitet/), när det finns HEPA-filer att tillgå på Jula för de som är sköra?
   …yttermera borde det vara mandat på handtvätt på bussarna i influensatider, för det vet vi är viktigt i influensatider. Man kan även skydda sköra med ett extra HEPA-filer så här: https://archive.org/details/modifying-hepa-half-mask-safe-virus
   Om sådana delades ut, och folk fick en check att köpa dem med, så skulle vi skydda de sköra bättre.

   Gilla

  2. ”Varifrån skall alla vakter komma” Genom att sätta teknologin i arbete och det är redan på gång och tillämpas redan. Det behövs ingen gul stjärna längre, det räcker med ett ”gul QR-kod” på kläderna, och 100,000 i böter om du inte bär den synlig eller uppträder på en otillåten plats.

   Gillad av 1 person

   1. Borde vi redan nu sätta på oss den icke-vaxxade davidsstjärnan? Annars kommer nog inte det vaxxade folket förstå att de är medlöpare till dagens nazister.
    Invasionerna av andra nationer, undergrävandet av demokratin, propagandan, totalitärt beteende, tvångsinjektioner av gift.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s