Nya uppgifter om biolabben involverar Demokraterna, Big Pharma och Bill Gates

Först en tillbakablick för er som inte hängt med i min rapportering kring biolabben, där den ryska militären presenterat bevis på den amerikanska regeringens inblandning i ukrainska biolabb.

I slutet av mars visade Generallöjtnant Igor Kirillov, chef för den ryska styrkan för strålskydd, kemiska och biologiska skydd, bilder som pekade på att USA:s nuvarande president Joe Bidens son Hunter Biden var involverad i att skaffa finansiering för några av biolabb-projekten. Kirillov presenterade också dokumentation som visade att Kiev var intresserad av att utrusta drönare för spridning av dödliga smittämnen.

Efter det har chefen för Rysslands utredningskommitté, Alexander Bastrykin, tydligt identifierat amerikaner som är involverade i militär biologisk forskning i Ukraina, inklusive anställda vid det amerikanska försvarsdepartementet och flera företag med anknytning till Pentagon. USA ska ha spenderat mer än 224 miljoner dollar på biologiska program i Ukraina mellan 2005 och början av 2022.

I dag presenterades nya uppgifter som även involverar såväl personer från Demokatiska partiet som Big pharma-bolagen samt organisationer med kopplingar till Demokraterna.

På dagens pressträff informerade Kirillov om att Demokrater i USA samarbetade med Big Pharma-företag, George Soros-vänliga stiftelser och Bill Gates för att starta biologisk forskning i Ukraina samt använda projektet för att generera ytterligare finansiering av val.

-”Det måste sägas att ideologerna för amerikansk militär biologisk forskning i Ukraina är ledare för det Demokratiska partiet. Den amerikanska regeringen skapade ett sätt att finansiera den militära bioforskningen direkt från den federala budgeten, men använde också statliga garantier för att samla in pengar från icke-statliga organisationer som kontrolleras av ledningen för det Demokratiska partiet.”

Kirillov visade sedan ett exempel på sådana organisationer med bild samt namnen på Bill och Melinda Gates Foundation, [Bill och Hillary] Clinton Foundation, George Soros Open Society och investeringsfonder, Rockefeller Foundation, EcoHealth Alliance samt Hunter Bidens Rosemont Seneca Partners.

Kirillov nämnde också Pfizer, Moderna, Merck samt Gilead som stora läkemedelsföretag som är involverade i detta system och använde det för att testa mediciner samtidigt som de kringgår internationella säkerhetsstandarder, vilket i sin tur minskar kostnaderna för deras forskning och utveckling. Ökningen av läkemedelsvinster gör det också möjligt för ledarna av det Demokratiska partiet att få ytterligare ekonomiska bidrag för valkampanjer och dölja deras distribution.

Genom att använda Ukraina som en testballong på ett effektivt sätt utanför internationell kontroll och utnyttja den tekniska kapaciteten hos transnationella läkemedelsföretag, har Pentagon avsevärt utökat sin forskningspotential – inte bara inom området för att skapa biologiska vapen, utan också för att få information om antibiotikaresistens och närvaron av antikroppar till vissa sjukdomar i populationer i specifika regioner.

Det är makabert att massmedia underlåter att rapportera om de här uppseendeväckande uppgifterna, men de måste så klart backa husse. Samtidigt förstår man varför det är så bråttom att dra in Sverige och Finland i Nato samt sträva mot att starta ett tredje världskrig som kan sopa igen spåren.

#followthemoney

https://www.rt.com/russia/555328-democrats-pentagon-pfizer-ukraine-biolabs/

8 reaktioner till “Nya uppgifter om biolabben involverar Demokraterna, Big Pharma och Bill Gates

 1. Varför skulle USA ha biolabb i Ukraina? Om de nu fanns sedan 2005 så var väl alla som styrt USA sedan dess medvetna om dem? Ursäktar eventuella biolabb Rysslands bombningar av civila hyreshus, sjukhus, kulturella byggnader, tågstationen osv?? Ryssland har fullständigt tappat sitt ansikte med sitt krig i Ukraina, Det finns en massa saker man kan kritisera Ukraina för, men efter Rysslands invasion och Putins fullständiga hjärnkollaps så är det av noll värde. Så länge Ryssarna skjuter sönder hela städer helt meningslöst, så blir det bara urbota dumt att påstå massa påhittade saker, speciellt när det är Ryssland som påstår det! Vad är du ute efter? Att Svenska folket ska applådera Rysslands bombande av bostäder där det bor civila som bara vill leva i fred??

  Gilla

 2. Varför skulle USA ha biolabb i Ukraina? Om de nu fanns sedan 2005 så var väl alla som styrt USA sedan dess medvetna om dem? Ursäktar eventuella biolabb Rysslands bombningar av civila hyreshus, sjukhus, kulturella byggnader, tågstationen osv?? Ryssland har fullständigt tappat sitt ansikte med sitt krig i Ukraina, Det finns en massa saker man kan kritisera Ukraina för, men efter Rysslands invasion och Putins fullständiga hjärnkollaps så är det av noll värde. Så länge Ryssarna skjuter sönder hela städer helt meningslöst, så blir det bara urbota dumt att påstå massa påhittade saker, speciellt när det är Ryssland som påstår det! Vad är du ute efter? Att Svenska folket ska applådera Rysslands bombande av bostäder där det bor civila som bara vill leva i fred??

  Gilla

  1. När jag läser Peters text: kopia:
   ”Putins fullständiga hjärnkollaps så är det av noll värde. Så länge Ryssarna skjuter sönder hela städer helt meningslöst, så blir det bara urbota dumt att påstå massa påhittade saker, speciellt när det är Ryssland som påstår det! Vad är du ute efter?”
   1. Så länge Ryssarna….
   2. Hjärnkollaps?
   3. Påhittade saker?
   4. Urbota dumt?
   5. Ryssland som påstår….
   Undrar bara 🤔 Varför ska jag tro stt din text är trovärdig?
   mot Jennys

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s