Fool me once, fool me twice…

Hittills har media i väst levererat både bilder och nyheter från Ukraina som visat sig vara fake – här är ännu en angående de påstådda ”enorma” massgravarna i Mauripol som det skrevs om för två dagar sedan. Massgravarna sägs ha fångats upp via satellitbilder där stadens borgmästare talar sig varm om ”ryssarnas krigsbrott”, men vid en närmare granskning är det bara ännu ett försök till manipulation från medias sida som tyvärr majoriteten av befolkningen tar för sanning som allt annat vi matas med dagligen för att bygga upp en folkopinion som tycker ”rätt” enligt våra makthavares dunkla agendor.

7 reaktioner till “Fool me once, fool me twice…

 1. Statsstyrd media är inte intresserad av att gräva fram fakta, dom är megafoner som bara förmedlar det narrativ som man från regeringarna fått order om. Den filmen ligger ju dessutom helt tillgänglig för vem som helst som orkar och vill försöka se båda myntets sidor. Såg den själv för flera dagar sedan. Journalister har enligt mig en stor uppgift i att ta reda på sanningen och förmedla den till dom läsare som själva inte har tiden, kunskapen eller förmågan att söka verklighetens sanning. Det är grunden i det journalistiska yrket, men tycks ha glömts bort helt.

  Gillad av 2 personer

  1. Det gäller även monopolkapitalistiskt ägd media. Politikerna som styr SVT är främst i händerna på monopolkapitalet.

   Gillad av 1 person

 2. Själv visste jag att Belarus/Vitryssland och Ukraina var från gamla sovjet … osså kom det amerikanska valet led familjen Bidens affärsrelationer där sedan angrep Ryssland och då började jag läsa på….. och ingen, absolut ingen inte ens någon senator talade om biolab/biovapen typ WMD osv osså kom det ett förhör inför senaten där VN sade att man hade typ biolab i Ukraina… totalt ofarliga MEN tydligen farliga om Ryssland fick tag på dem.. osså kom det fram att USA har 300 lab runt om i världen och som av en händelse är det ett lab i Kina, Wuhan. som pysslar med gain of function osså….. sedan https://nyheter.swebbtv.se/ukrainsk-forskning-flyttas-till-sverige-wallenberg-och-regeringen-i-gemensamt-utspel/ och USA hade/har 30 sådana labb i Ukraina osså mycket info som med internet kommer upp till ytan… samtidigt verkar speciellt Kina, NK samt EU jobba för att informationen skall silas på rätt sätt…..

  Gillad av 3 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s