Biolab i Ukraina sägs ha planerat för utspridning av dödliga smittämnen

I dag släppte Ryssland ny information om de USA-finansierade biolaben i Ukraina, där man säger att Kiev planerade att använda drönare för att sprida smittämnen som kan orsaka sjukdom mot såväl Donbass som delar av Ryssland. Man har även identifierat amerikanska tjänstemän som är involverade i utvecklingen av biovapen i Ukraina.

Dokument som är av särskilt intresse är de som vittnar om Kievregimens planer på att använda obemannade flygfarkoster som kan bära och spruta dödliga ämnen.

Fakta som den ryska militären säger sig besitta bevisar att Kievregimen på allvar övervägde möjligheten att använda biologiska vapen mot befolkningen i Donbass och den Ryska federationen.

Ryssland har även identifierat specifika tjänstemän som deltog i skapandet av komponenter till biologiska vapen, men ingen har namngetts utan de beskrivs bara som divisionschefer och anställda vid det amerikanska försvarsdepartementet samt dess huvudentreprenörer.

Det finns även direkta kopplingar till Joe Bidens son Hunter Biden och de mail på hans laptop som Daily Mail publicerade förra veckan som jag skrivit inlägg om tidigare, där Bidens relation till och finansiering av Pentagonentreprenören Metabiota – som specialiserat sig på att undersöka pandemiorsakande patogener som kan användas som biovapen – förtydligas.

Resultatet av den vidare analysen av dokument och andra bevis som erhållits från biolaben i Ukraina kommer enligt det ryska försvaret att delas i detalj inom den närmaste framtiden vid en särskild presskonferens.

Intressant utveckling och med tanke på att Washington från början påstått att Pentagonfinansierade biolab i Ukraina var rysk ”desinformation” fram tills den amerikanska diplomaten Victoria Nuland vittnade inför senaten om att det fanns biologiska forskningslaboratorier i Ukraina och att USA samarbetade med Kiev för att se till att material från biologisk forskning inte hamnar i händerna på ryska styrkor samt Hunter Bidens laptop avslöjar kopplingarna, finns det nog en del sanningshalt även i detta utspel.

Man förstår att det är svettigt för vissa nu, särskilt om Putin kommit över mer uppgifter av känslig karaktär som kan ändra spelplanen framöver och försätta såväl EU som hela det svenska etablissemanget på pottkanten. Den som lever får se.

#followthemoney

https://www.rt.com/russia/553004-ukraine-biolabs-drones-hunter/

11 reaktioner till “Biolab i Ukraina sägs ha planerat för utspridning av dödliga smittämnen

 1. Blev ett jädra liv i kommentarsfältet på Facebook från vissa, så lägger denna kommentar här i förebyggande syfte.

  Jag har skrivit om biolabben och Bidens laptop tidigare så självklart följer jag upp det när mer information kommer i ämnet. Vi får se längre fram om allt stämmer och det finns redan nu indikationer på att allt verkar höra ihop, vilket inte minst Daily Mails granskande artikel om Bidens laptop förra veckan visade. Jag tvingar ingen att läsa och jag behöver ingen uppläxning om vad jag ska skriva om – dessutom har ni inte en aning om huruvida den bild svensk massmedia förmedlar är sann eller helt falsk.

  Gillad av 3 personer

 2. Var precis på väg att hänvisa till just den pressträff du la in här, för eftersom Wallenbergs är inblandade i Deep State, är det naturligt att de försöker få forskningsresultaten att överleva, om de ”överlever” Putin och Trumps bevis….
  Snyggt Jenny…. 🌹

  Gillad av 4 personer

 3. Nu kommer det mer information. Den amerikanska krigspropagandan i Sverige har pumpat ut att Ryssland anföll Ukraina den 24 februari. Nu får vi veta att det var Ukraina som anföll Donbass en vecka tidigare på USAs order. Det är verifierat av oberoende källor. Ryssland aktioner var alltså försvar, inte ett angrepp. Vidare att det var en planerad första steg att implementera en ny världsordning styrd av USA. Det var därför Biden i sitt tal sa att Putin måste avsättas [av USA], och att USA nu skulle leda införandet av en ny världsordning, och att Putin var en ”slaktare”.
  ”For God’s sake, this man can’t stay in power.” Det var planerat, först skulle USA ta över Ryssland, sedan Kina.
  https://www.voltairenet.org/article216293.html
  Vad som även mörkats i USAs propagandan i Sverige är att det funnits mängder av rapporter på sociala media om USAs/Ukrainas arbete att bygga upp trupper och vapen i området för att militärt erövra Donbass. USA har varit i högsta grad involverade i striderna och bland annat pumpat in vapen. Ukraina trupperna har letts från en stridsledningscentral i USA som på avstånd dirigerat Ukraina trupperna. USA använder satelliter och spioner för att driva och styra kriget från USA. USA har flyttat så många som 40 satelliter till över Ukraina. Nu gick det inte som USA planerade, som vi vet.
  Dessa artiklar beskriver dåligt hur attacker på ty styrkor dirigerats från en stridsledningscentral i USA.
  https://www.expressen.se/nyheter/it-specialister-stoppade-den-ryska-jattekonvojen/
  https://www.dn.se/varlden/specialstyrka-med-it-soldater-slog-ut-den-milslanga-ryska-konvojen/

  Gillad av 3 personer

 4. Vad vi även vet idag är att covid kom från USA, men vi kan inte bevisa det för USA har lagt locket på och delar ingen information. Ett vapen, som en smitta, måste inte bara göras så smittsamt som möjligt för att snabbt spridas, den måste även levereras till de som skall smittas. Det kan ske med drönare, fåglar, insekter, vattendrag, dricksvatten, matdistribution, och liknade. Det måste utvecklas lokalt, och det är det dessa USA finansierade labb gör. Dels har man i de USA finansierade labben arbetat på att göra alla virus så smittsamma som möjligt, ”gain of function”, dels hur dom bäst skall spridas. Det är i dag mycket troligt att covid viruset är ett sådant USA utvecklat vapen, vilket rymde vid en översvämning vid USAs biovapenlabb i Fort Detrick 2019. USA tiger, men en liten bit åt gången sipprar ut.

  Gillad av 3 personer

 5. Västs oligarkers nya totalitära världsordning vill inte att vi ska ta del av de ryska oligarkernas version, så de har censurerat RT, men jag ser att RT finns att få tag på här och där ändå. T.ex. här: https://rumble.com/vz1u3v-brics-members-will-be-one-of-the-backbones-of-the-new-world-order-russias-d.html

  Mycket intresssant, även om jag anser att vi inte bör göra oss beroende av rysk olja eller gas, men fortsätta göra oss själva ekologiskt hållbara. Vi bör även avskaffa oligarki överallt och införa äkta demokrati som i Schweiz i alla nationer i världen.

  Det går förmodligen också att använda Tor-browser och/eller VPN för att betrakta ryska oligarkers version.

  Gilla

 6. Tack för detta inlägg. Jag hade tänkt dela med mig av Martin Stensös youtube film om biolabben som nu flyttas till Sverige så klart, men jag såg att det var redan inlagt här. Sen har jag aldrig förstått varför så många inte vill att vi ska handla med Ryssland, jag läser här att Martin inte tycker att vi ska vara beroende av rysk olja och gas, men det går tydligen bra att vara helt beroende av USA och dess oligarker. Dessutom har inte Ryssland någongång brutit ett kontrakt, och inte gjort det nu heller, men vi får se nu hur det blir när dom kräver betalt i rubel..

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s