Svenska folket fortsätter vara nöjda med att bli förda bakom ljuset

Det låter helt otroligt i mina öron att förtroendet för public service fortsätter vara högt enligt SOM-undersökningen som presenterades i dag, men samtidigt är det symptomatiskt för Sverige och dess indoktrinerade befolkning där det råder stor brist på förmåga att tänka självständigt att man fortsätter lita blint på de som har betalt för att vilseleda oss.

Öppna hjärtan-politiken, antirasismen/BLM, genusideologin, HBTQI-propagandan, klimathysterin, covidpandemin, vaccinhetsen och nu även Ukrainakrisen har visat hur media undanhåller viktig information, enbart visar en sida av myntet, undviker saklig rapportering och duperar befolkningen i syfte att påverka dem att tycka ”rätt”. Men endast ett fåtal procent av invånarna ser igenom de lögner vi dagligen matas med och ifrågasätter vems agenda man driver. Därför kan bedrägeriet och hjärntvätten fortgå år efter år medan makthavarna slickar sig om munnen när de triumferande beskådar fårskocken.

#somethingswillneverchange

Bildkälla: SR

9 reaktioner till “Svenska folket fortsätter vara nöjda med att bli förda bakom ljuset

 1. Verkar vara en variant på masochism, där man njuter av att bli ständigt lurad. Alternativet är den klassiska bubblan som man inte vågar att spräcka. Det är ju inte bra att avvika från mängden …

  Gillad av 3 personer

 2. Att svenska folket kan vara så oerhört lättmanipulerade, är häpnadsväckande…
  Har följt några inlägg på fb senaste dagarna och att se kommentarer som ”Putin=lillhitler”, bevisar att de flesta inte tänker själv längre, utan har lämnat fullmakt till SVT, m.fl att sköta den biten….

  Gillad av 3 personer

 3. Ett godhets-och naivitetssyndrom hos svenska folket övertrumfar förståndet, helt klart och det vet de styrande politikerna som använder regimtrogen media för sin ideologiska propaganda. Uttrycket ”Die dummen Schweden” kan man med fog påstå stämmer bra då politiker om och om igen kan ljuga och slingra sig utan att det får någon verkan.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s