SD fortsätter sin politiskt korrekta resa

Att Sverigedemokraterna tog ställning på den politiska korrekta sidan i vaccindebatten och bland annat krävde covidpass av vårdpersonal har jag kritiserat tidigare, så när den kunnige SD-politikern samt tillika tidigare talespersonen för försvarsfrågor Roger Richtoff var den enda i partiet som vågade kritisera massvaccineringen blev han petad från riksdagslistan. Nu visar det sig dock att han officiellt petas för att ha ”spridit rysspropaganda” på sociala medier när han ville visa att det pågår desinformation på båda sidor.

Det är Expo som varit i farten igen efter att Richthoff ”spridit rysk propaganda” då han delat ett videoklipp på Facebook med påstådda biologiska vapen och budskap om att Ryssland efter åtta år av etnisk rensning och folkmord räddar det ukrainska folket genom invasionen. Richthoff skrev även i inlägget att ”även om en del är tveksamt trovärdigt så är det ett faktum att såväl presidenten i Ukraina som USA förnekade alla påståenden om bio-labb i Ukraina. Nu har den bubblan spruckit”.

Det Richthoff gör är att påtala den verklighet som såväl massmedia som våra korrupta politiker vill undanhålla befolkningen genom att klassificera det som desinformation medan man påstår sig visa den enda korrekta sidan av historien.

Richtoff själv menar dock att det är felaktigt att han blivit petad eftersom han redan 2018 meddelade dåvarande gruppledare Mattias Karlsson att han ville bli avlöst år 2022 och inte vara med på någon riksdagslista framåt.

För vilken gång i ordningen petar SD med Expo som referens obekväma röster i partiet som vågar säga som det är? Det börjar bli rutin och de som representerar partiet får verkligen hålla tungan rätt i mun om de inte vill få sig ett rapp med partipiskan eller en stövel där bak som förpassar en ut för gott om man har en egen åsikt.

Förutom att partiet anammar PK-etablissemangets version av Ukrainakrisen, tvekar man heller inte att hänga ut en partikamrat på ett kränkande sätt genom att påtala att Richthoff skämt ut sig när han snarare har mer kurage än hela partistyrelsen tillsammans. Se Henrik Vinges kommentar till TT nedan.

”Det är sorgligt att se hur en kunnig och erfaren person skämmer ut sig på det här sättet. Han kommer inte att få förnyat förtroende utan får lämna riksdagen i samband med valet”.

Jag säger bara stå på dig Roger och tack SD för att ni återigen bekänner färg inför valet!

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/Jxyk3P/roger-richthoff-sd-petas-fran-riksdagen-spred-rysk-propaganda

15 reaktioner till “SD fortsätter sin politiskt korrekta resa

 1. För min del: SD har gjort sitt. SD får gå.
  Dvs. De var bra i början men har tappat sin själ. Och är numera helt opålitliga. Eller är opolitiska Om man så vill.

  Gillad av 2 personer

 2. Ja att det finns stollar även i SD är jag medveten om. Han ville väl misskreditera partiet när han nu bestämt sig för att avgå. Nåja, alla partier har ju stollar.

  Gilla

   1. Allvarligt Jenny? Menar du att övriga partier endast har kloka företrädare? Inga stollar?

    Gilla

   2. Richtoff beskrev den bild som media vägrar förmedla, det är inte desinformation att skriva om biolab och etnisk utrensning i Ukraina som pågått i åratal eftersom det är sant, vilket jag påvisat i flera inlägg senaste veckorna. Här är ett exempel. https://jennypiper.blog/2022/03/26/hunter-bidens-laptop-avslojar-kopplingar-till-finansiering-av-amerikanskt-militart-forskningsprogram-for-biovapen-i-ukraina/

    Därför är det förfärligt att man nu sparkar ut Richtoff och förnedrar honom offentligt. SD är samma skit som resten av sjuklövern, bara förvånad över att du inte insett det ännu.

    Gilla

 3. Jag såg Roger Richtoff i tv-rutan för första gången för ett par år sedan. Det var i en debatt med någon från moderaterna. Har gillat Richtoff sedan dess.
  Kalla honom för stolle skulle jag definitivt inte göra.
  Han har mera kurage, ryggrad och pondus än övriga riksdagsledamöter i sd ( och övriga partier också för den delen ) har tillsammans.

  Gillad av 2 personer

 4. Det är för väl att de visar sin ”politiska korrekta” sida innan valet och inte efter, för i detta skede har ju vanligt folk faktiskt möjlighet att välja ett annat parti.
  Själv tycker jag att Rune N gjorde en bra beskrivning av partiet.

  Gillad av 1 person

 5. Men många som taktikröstar på SD vill egentligen rösta på AFS eller Medborgerlig samling. Men dessa partier är så små att de inte kommer över 4% spärren. Många taktikröstar på andra partier på grund av denna SPÄRR. I Danmark krävs endast 2% av rösterna för att komma in i folketinget motsvarande för riksdag.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s