Svenska skattebetalare används som bankomat

Knappt har de stående ovationerna för Ukrainas president Zelenskyj tystnat i Plenisalen efter hans tacktal till Sveriges riksdag och knappt har bläcket på det signerade beslutet att skicka mer vapen till Ukraina hunnit torka innan det är dags att be om mer stöd. I går gjorde nämligen Ukrainas ambassadör i Sverige ett nytt utspel i en intervju med Ekot och krävde ökat akut stöd i form av försvarsmateriel, ekonomiskt stöd samt humanitärt stöd.

Den 28 februari beslutades det att Sverige skulle stödja Ukraina med ca 1,4 miljarder kronor, där kostnaden för pansarskott samt försvarsmateriel uppgick till 400 miljoner kronor och utöver det ett direkt stöd till Ukrainas försvarsmakt på 500 miljoner kronor respektive 500 miljoner kronor som humanitärt stöd. Dessutom hade vi redan skickat 50 miljoner kronor till Partnership Fund for Resilient Ukraine.

Den 10 mars krävde Ukrainas ambassadör återigen mer hjälp från såväl regering som riksdag om ytterligare hjälpinsatser där luftvärn, kustrobotar, kamouflage, pansarvärn, stridsvagnsminor och utrangerade Carl Gustav-gevär önskades.

I går fattade regeringen som bekant det formella beslutet att skicka ytterligare 5.000 pansarskott till Ukrainas militär. Lägg därtill alla andra länder som också shippar in pengar och vapen samt utöver det alla privata donationer som tidigare rapporterats uppgå till miljardbelopp. Men tydligen är det inte nog, utan det är alltså dags att kräva mer pengar och vapen igen.

Är det ingen annan som reagerar på att Sverige tycks vara en bankomat och att man utan förbehåll missbrukar skattemedel samtidigt som vi har stora problem i vårt eget land med en kapsejsad vård, skola och rättsväsende som det återkommande saknas finansiella medel till, medan skyhöga bränsle-, el- och matpriser gräver djupa hål i folks plånböcker?

Om kakan inte går att dela fler gånger för att upprätthålla en skälig välfärd för landets invånare trots höga skatter och det samtidigt tycks finnas outtömliga resurser för att bistå andra länder samt organisationer, är det något som är allvarligt fel.

#vibetalar

Bildkälla: SR

40 reaktioner till “Svenska skattebetalare används som bankomat

 1. Nu måste varje enskild människa fundera över vad den kan göra för att bidra så lite som möjligt till Sveriges statskassa. Den brända jordens taktik har alltid fungerat och politikerna skall svältas ut som de råttor de är. Hugga ved,sy egna kläder,laga mat från råvaror är skattefritt arbete och genererar ingen inkomstskatt till staten. Fyll gärna på med fler skattefria arbeten,dessa som jag räknade upp är sådant som jag själv gör.

  Gillad av 2 personer

  1. Rösta på ett patriotsikt valsamverkande parti med ett utträdeskrav ur EU så att pengarna till slut kan börja gå till skola vård, omsorg, kommunikationer och försvar i Sverige istället för till allsköns idioti åt främmande makter! Då kommer det kännas bättre att betala skatt. Då får du något för pengarna.

   Gilla

 2. Vi bygger upp ukraina tillsammans ans med Sandra länder. De borde väl snart ha bättre försvar och ekonomi än Sverige. Vad händer när vi zäger nej. Blir vi attackerade av Ukraina då? Sinnessjukt!!

  Gillad av 1 person

 3. Sverige skickar över 50 miljarder till diverse korrupta länder. Varje år. Här tycker jag vi kan skära rejält. Om vi nu tar en del av dessa pengar och ger till Ukraina är helt OK för mig. Så skär bort hälften av SIDAs pengar. Så sparar vi 25 miljarder. Varför många yrvaket undrar varför vi hjälper Ukraina frågar jag mig. Det är ett grannland som anfallits. Dessa måste vi hjälpa. Afrika och mellanöstern behöver vi inte hjälpa.

  Gillad av 1 person

  1. Frågan är hur och om ett förlängt krig hjälper mentalt friska ukrainare? Personligen tror jag inte det. De måste istället bli av med diktatorn Zelinsky som förbjudit oppositionen, anser jag.

   De måste rimligen också bli av med de amerikanska biovapenlabben. En invasion som tvingar dem kan hjälpa dem OCH oss alla.

   Hur hjälper det oss att gå i krig mot Ryssland som agerar i självförsvar för att trygga MAD-doktrinen som skyddar Ukraina, Ryssland och oss alla från totalt kärnvapenkrig? Hur hjälper det oss att mörda unga pojkar i deras militära operation som syftar till avnazifiering?

   Det är diskutabelt om detta är ett ”grannland”. Vi har ingen gräns mot Ukraina. Vi har ingen stor befolkning av svenskar i landet som talar eller förstår vårt språk, likt i de Nordiska länderna. Vi har heller inte massvis med idioter som hyllar nazister på våra gator och de får nästan inga röster i Sverige. Vi har heller inte nassar i militära förband som inte lyder regeringen… än … även om regeringen nu applåderar folkmördarna och deras favoritflagga … tydligen eftersom den har samma färg som vår…

   Gillad av 1 person

   1. Många lögner du skriver. Zelenskyy är vald i ett fritt val. Putin är inte vald i ett fritt val. Biolabb finns överallt i världen. Karolinska Institutet har ett om du inte visste det. Det finns några till i Sverige. Om inte västvärlden genom att hjälpa Ukraina att få stopp på Putins fantasier så står han snart i vår farstu. Så här går gränsen Putte. Du är en liten lort. Du kanske anser att Somalia, Afghanistan och andra länder är våra grannländer? Det gör inte jag.

    Gilla

   2. Du är en av de största lögnarna här inne.

    Visst är han vald i ett fritt val och det är också Putin, men Zelinsky ljög för det ukrainska folket. Han fick en roll i en TV-serie där han fördömde korruptionen och skulle införa direktdemokrati som i Schweiz och blev sedan vald till president på den lögnen. Nu är han en korrumperad president och folket får ingen demokrati. Regimen har inte enbart dragit in Ukraina i krig med Ryssland sedan 2014 med 14000 mördade civila i östra Ukraina, men nu även förbjudit oppositionspartierna och de facto gjort sig själv till diktator.

    Det är skillnad på ”biolabb” och ”biovapenlabb” som pysslar med gain of function. Det senare är ett hot mot hela mänskligheten. De som är för detta är de som är lortar.

    Nej. Anser inte att Somalia eller Afghanistan eller länder som inte förstår svenska är våra grannländer i egentlig mening. De förstnämnda skall i de allra flesta fall (kanske 90 – 97%) skickas hem, även om det givetvis finns undantag, t.ex. kvinnor och flickor som vill leva i en svensk kultur som fria kvinnor utan kvinnoförtryckande symboler, kanske har förälskat sig i en svensk och som skulle bli ofrivilliga slavar om de kom tillbaka. Till de kvinnor som inte vill befria sig så kan de lika gärna skickas hem till sin kära kultur tillsammans med sina imamer och deras sekteristiska bok. Jag tycker inte de hör hemma i Sverige. Jag ser fortfarande Sverige som ett potentiellt vetenskapligt land utan sekterism och utan applåder i Riksdagen för diktatorer. Vi skulle även behöva göra oss fria från NATO-troll som arbetar åt främmande makt.

    Gilla

   3. Skulle vi inte vara neutrala under fred & sträva efter dito under krigsliknade förhållanden?
    Jag kan ha fel, som alltid..
    Here comes the kicker!
    Om man lyckas införa undantagstillstånd här pga krig i Ukraina-kan inte politrukerna börja konfiskera egendom då?
    Passar- som hand i handske-taget:The global economic reset…
    Du ska inget äga osv…..
    Eller?
    Varför aktivt skänka militär utrustning till krigförande land, vilket vi antagligen gör?
    Märkligt.

    Gillad av 1 person

   4. Jag konstaterar att du tror att Ryssland har fria val. Det har de inte. Men jag märker att Jennys sida numera är ett tillhåll för Putinkramare. Lite synd. Jag gillade Jennys sida förut men nu är det inte lika kul att läsa här. Det är mest hittepå om kriget. Nåja, när Ryssland är utkastade ur Ukraina och deras krigsmakt är utraderad så kanske de som hållit på Putin lugnar ner sig.

    Gilla

   5. Hittepå? Trodde du var mer klarsynt än så. Föreslår att du hittar nya sidor att hänga på, kryllar som bekant av skribenter, tidningar och bloggar där människor samlas som likt du fortsätter vara duperad av de lögner som sprids av media samt den korrupta politiska eliten.

    Gilla

   6. Jag håller inte med Putin om monopolkapitalismen i Ryssland, och håller heller inte med kommunisterna som vill ha total jämlikhet, för jag är en mer balanserad demokratisk socialist, men jag håller med om att ryssarna gör rätt som sätter stopp för USA-regimen, NATO, nassar och biovapenlabb. Där åker hatten av för Putin och ryssarna.

    Jag vill inte göra Sverige beroende av andra länder och heller inte av Ryssland. I Sverige har vi alltför många EU/NATO-kramare. De är alla skadliga för Sveriges folk.

    Vi borde istället vara mer fredliga och självständiga och ha goda relationer med alla länder som beter sig anständigt och i min mening verkar ryssarnas militära operation vara mycket anständig i jämförelse med mycket annat jag har sett.

    Gillad av 1 person

 4. Jodå Jenny, jag reagerar och har reagerat för många många år sedan, men vi är tyvärr för få som gör det. Det Sverige nu sysslar med är allt annat än bra, men å andra sidan är det kanske lika bra att få värdskriget överstökat för det tycks ju vara det som alla vill ha. Ingen verkar ju längre vara rädd för det eftersom Sverige med flera fortsätter att skicka vapen och annat till Ukraina, suck.

  Gillad av 3 personer

  1. Jag misstänker att de ryska planen som gjorde en förbiflygning ev. var bestyckade med med Kinzhal-missilen som går i runt 10-12 gånger ljudhastigheten och är nästan omöjlig att skjuta ner och dyker upp från ingenstans några minuter innan den slår ned. Hultkvist och gänget flydde sannolikt ner i bunkern under Riksdagshuset i panik med svansen mellan benen, tror jag.

   När de kom upp var de nog lagom darriga i knäna och inte lika sugna på medlemskap i krigsorganisationen NATO, tror inte jag, och gott är väl det, för med kärnvapen i Sverige så skulle inte enbart riksdagshuset vara i fara, men hela bunkern till ett djup av flera hundra meter och hela Stockholm inkl. det propagandistiska Stockholmsklegget.

   Det märkliga är väl bara att Vänsterpartiet bytte fot om pansarskotten efter den övningen, men de har ju blivit allt mer galna med åren som gått. Är de infiltrerade av frimurare och galna moderater? Skulle inte förvåna mig det minsta. Kommunistiska partiet framstår i jämförelse som en fredlig ”klassisk vänster”, men det gör inte Vänsterpartiet. Ev. ringde de ryssarna och bad om ursäkt och bad om råd, tror jag. Kanske är det tänkt att pansarskotten aldrig skall nå sin destination, men hamna i ryssarnas händer?

   Varför tvingade de inte Regeringen att skicka fältsjukhus och förnödenheter ur våra enorma beredskapslager istället, d.v.s. det som alla civila och militärer har verkligt behov av? – Jo. Just det. De har unisont nedmonterat beredskap för att kunna skicka mer pengar till EU och annat korrupt skit. Vi har inget att skicka.

   Det är val snart. Är du motiverad att fortsätta rösta in denna dynga? Eller är det dags att vakna snart och rösta på ett patriotiskt valsamverkande parti för en god beredskap? Kuckeliku!

   Gillad av 1 person

 5. Var snälla och läs Lasse Wikmans X22 rapport från idag 25/3 där får ni reda på sanningen om vad Putin nu kommer göra för Ukraina och vad han gjort och inte gjort. Hoppas att ni kan överge globalist snacket som florerar angående Ukraina – Putin , Läs gärna Lasses tidigare rapporter också han lägger ner 3.5 timme varje dag att översätta dessa rapporter som kommer från den rätta sanna källan.

  Gillad av 1 person

  1. Jag läser Lasses X22 rapporter, jag lyssnar på X22 rapporterna också, jag lyssnar på Carl Norberg, och jag följer några amerikanska bloggare och poddare också + några amerikaner som bor i både Ukraina och i Ryssland, jag har dessutom en fru som är från Ryssland med en Ukrainsk mor,så jag är inte helt tom på info om vad som händer och orsakerna bakom. Men tyvärr så är det allt för många som bara lyssnar på svt rapport och läser msm. Jag har aldrig varit så ensam i hela mitt liv som jag är just nu, i mitt eget samhälle, varenda jävel utom en som jag umgås med är helt bakom flötet, och han säger samma sak, alla övriga lapar i sig allt från svt som kattunge lapar i sig mjölk.

   Gillad av 2 personer

   1. Du är inte ensam. Många på stadens gator är hjärntvättade, men inte alla. Efter tre sprutor och nyheter om att de vaxxade får både biverkningar och covid-19 så är det många som är nyvakna och skeptiska till allt som kommer ur burken.

    Gilla

   1. Jag använder LinuxMint+Firefox+NoScript och blockerar Facebook, Google och Pubmine-skripten. Då fungerar Jennys sida utmärkt. Man måste skala bort allt spionerande skräp som Snowden varnat oss för! Sent om sider kommer den mentalt efterblivne svensken fatta poängen. Sent skall syndarna vakna.

    Gilla

  2. Jag hade aldrig hört talas om honom så jag provade att hitta det du skriver om. Inte gör jag det. Lite spridda nyheter om Katerina Janouch, flyktingfrågan, Tegnell, busringare och lite Trump hittar jag. Så nåt om vad Putin ska göra för Ukraina hittar jag inte. Kanske för särskilt initierade? En länk vore bra.

   Gilla

   1. Nä vill man inte hitta något så gör man inte det, jag vet inte hur många människor som jag har skedmatat genom åren och till ingen som helst nytta, när dom väl sent omsider kanske läst några rader eller kollat ett par minuter på något video så kommer ändå bara det obligatoriska svaret, och det behöver jag inte ens skriva vad det är..

    Gilla

 6. https://statsskuld.se/
  Gå in på länken ovan, där syns det hur våran statsskuld ökar sekund för sekund. Jag skakar på huvudet varje gång våra ljugande politiker påpekar att vi har bra ekonomi. Det går inte riktigt ihop här, vi har hur mycket pengar som helst till andra, medans hemlandet Sverige snart går i konkurs. Jag är för att hjälpa andra, men vi når till slut en gräns för hur länge och hur mycket. Den dag vi står där och blir invaderade och det saknas resurser, kommer då våra styrande säga: Vi har inte tillräckligt för att skydda er, för andra kommer först……Det är faktiskt så jag upplever att dom resonerar. Har det att göra med någon form av storebrorskomplex. Det finns ingen hejd på den godhet dom vill förmedla utåt i världen som en enad front, samtidigt som dom vänt det svenska folket ryggen.
  Som sagt, jag är för att man skall hjälpa andra, men för att kunna göra det måste vi själva ha det ställt så att vi kan göra det. En företagare måste ha förmågan att tänka framåt och göra konsekvensanalyser. Det är den förmåga våra styrande också måste ha, men den förmågan är inte så god, det har historien lärt oss. Alla har nog vid det här laget hört -Vi har varit naiva…-Vi såg det inte komma…Det vore nog en bra idé att anmäla riket Sverige till lyxfällan, men detta skulle nog ta plats under en hel säsong av programmet.
  Vänligen Nina

  Gillad av 2 personer

  1. Jag läser på den sida du länkat till. Där står: Sveriges Statsskuld kan idag anses som låg. Den tidigare höga statsskulden i mitten av 90 talet har idag nästan helt utraderats räknat i procent av BNP. Detta tack vare inflationen och under senare år även en offensiv amorteringsplan. Sverige har EU:s lägsta statsskuld. Visserligen är det bättre att inte ha lån än att ha lån men statsskulden är inte Sveriges största problem. Det finns andra som är värre. Skolan, vården, försvaret. Samtliga sorgligt eftersatta. Istället vräker vi pengar över obskyra länder, invandrade latmaskar och annat oväsentligt. Så Sverige behöver en bättre regering. Ser jag nån? Kanske, men inget solklart alternativ.

   Gillad av 1 person

   1. Ja, det är mycket som är eftersatt i Sverige. Och ja, folk från andra länder går före den svenska befolkningen. Man låter ex. Svenskar bo ute under broarna medans man ger lägenhet till utrikesfödda. Enligt Socialstyrelsen har vi mins 33000 bostadslösa i Sverige, och då räknar man inte in papperslösa och migranter. Jag kan inte hålla med om att vi har låg statsskuld då jag ser siffrorna, sen spelar det ingen roll om den är lägre än många andra länder. Jag ser då till skulden i sig. Men hade vi inte delat ut våra pengar till höger och vänster, så skulle våran ekonomi se mycket bättre ut. Jag håller med dig, vi behöver en bättre regering. Men som det ser ut nu så har vi inte längre en sjuklöver, vi har en åttaklöver. Inte ens Sverigedemokraterna är nu längre för yttrandefrihet visade det sig i Fredags. Tråkigt kan jag tycka.
    Vänligen Nina

    Gilla

 7. Så länge vi har de politiker vi har kommer ”bankomaten” att vara öppen för alla förutom för de som betalar för bankomaten nämligen skattebetalarna. Denna bankomat är det fulländade sättet för politikerna att framstå som en genomgod medborgare men även få möjligheten som politikern att kunna visa sin skicklighet, handlingskraft och sin kompetens för de som lägger sin röst på denna politiker.

  Ett rent ut sagt förjävligt sätt att lura de som röstar på dem, nämligen att först skinna medborgarna på en skatt de aldrig kommer få se röken av för att sen framstå som en god apostel som inget annat vill än att rädda världen, med pengar som de vanliga skattebetalarna har gnetat ihop.

  Sanningen är att en politiker gör de en politiker behöver göra för att kunna åtnjuta sig den makten och de befogenheter en politiker tycker han/hon är värd, det har absolut ingenting med folket att göra, så länge politiker slipper ta ansvar, göra sin plikt eller att styra/regera/leda så tycker en politiker att han/hon gör ett bra jobb.

  För en politiker handlar de inte om demokrati, solidaritet, jämlikhet eller folkstyre för en politiker handlar de om makten och att de kan ta de befogenhet de tycker att är berättiga till. Att få det lite bättre än sin föregångare på alla plan, att kunna få lite mer makt på alla plan än sin föregångare och att få det ekonomiskt mycket bättre än sin föregångare och framför allt mycket bättre än folket och skattebetalarna. Tyvärr blir många lurade, för ingen av dessa politiker vill eller tänker sätta folket eller Sverige först vilket jag tycker hade varit de mest demokratiska och jämlika att göra.

  Här gäller helt andra regler skapade av politiker för politiker.

  Gillad av 4 personer

  1. Det är ledsamt att höra detta, när jag försöker ta mitt ansvar för att byta ut lögnaktiga psykopater och andra dumhuvuden som tagit sig in i politiken. Det är också ledsamt att se att du får 4 ”gilla” men utan att du ger ett förslag på konstruktiv lösning och heller inte får någon konstruktiv kommentar om lösning.

   Gillad av 1 person

   1. Jag vill ge Gringo lite rätt här, jag säger som Carl Norberg sa en gång, ingen kommer in i horhuset utan att först ha blivit stacklad, alltså fått strypkoppel på sig. Jag tror säkert att många politiker någon gång i början verkligen ha haft viljan att förändra.. titta bara SD hur dom har förvandlats till ett typiskt pk-parti, nickedockor som gör som husse säger. Någon lösning finns inte förrän hela den sk djupa staten är utrensad för gott.

    Gillad av 1 person

   2. Hur vill du rensa ut den rent praktiskt? Revolution och giljotinering?

    Gilla

   3. Tråkigt att du inte kan glädjas för de som tycker som mig, men som en sann fritidskommunist som jag ser dig som så är det klart att du har svårt att se skillnad på din politiska dröm och den verklighet vi andra lever i. Kommer ni in i riksdagen så hade din dröm slagit in som en sann kommunist, slippa arbeta detta gör andra för er, få det lite bättre än folket, få lite mer makt över folket, få möjlighet att styra över folket och deras vardag, få möjligheten att kunna få det lite bättre än kommunisterna i forna Sovjetunionen, ingenting handlar om att folket ska få det bättre utan allt handlar om att politikerna ska ”sko” sig på folket allt för att kunna åtnjuta det som många politiker tycker är deras rätt.

    Att jag sen inte kommer med ”konstruktiva lösningar” verkar reta dig än mer, nu är fallet så att jag är en helt vanlig arbetare som varken vill eller har intresset att bli politiker, tål man inte som fritidskommunist saklig kritik inom det politiska arbetet då är man verkligen nära ett kommunistiskt tänk att alla ska rätta sig i ledet.

    Gilla

   4. Min verklighet, Gringo, är att jag är utbildad ingenjör, med tur på svåra uppgifter och stor kreativitet, och att det inom mitt yrke så är det ca 200 sökande på varje arbete. P.g.a. identitespolitiken som favoriserar utlänningar och kvinnor, samt min ålder på 50 så är det stört omöjligt att få jobb.

    Jag utbildar mig nu inom ett annat yrke där jag tror bristen är och förblir stor. Min inkomst har varit mycket låg de senaste decennierna. Jag får ibland känslor av rasism, som inte skiljer sig från den rasism som invandrare ibland känner mot svenskar, men det är ju inte våra identiteters fel, men den vettlösa osolidariska politiken och facken som inte gör sitt jobb längre, vilket skapar en hög arbetslöshet, ojämlikhet och rasism.

    Det är den verklighet jag lever i.

    Det är inte för att slippa arbeta jag gör detta för er och era barn, men för att jag har en hjärna som fungerar väl och ett hjärta för framtidens generationer. Den höga ojämlikheten har ett samband med hög mordfrekvens.

    Det är heller inte för makt över folket jag gör detta, men för att befria folket från dagens psykopater och ge folket direkt inflytande via säker Schweizisk initiativrätt och direktdemokrati. Jag började redan 2002 att arbeta för detta tillsammans med 3 andra ingenjörer via Aktiv Demokrati, även om jag då inte visste hur osäkert nätet var för röstning och hade hybris precis som de flesta har i sina partier innan varje val. Detta har släppt. Vi måste valsamverka med vettiga alternativ.

    För mig handlar det inte om att sko sig på folket och det är därför jag är för avtal om s.k. ”partiskatt” precis som Vänsterpartiet har. Jag är även för att folket kan få bestämma politikerlönen genom medianröstning. Jag lever likt en slags munk idag och är inte ute efter vräkiga hus eller fin bil.

    Jag tål både saklig och osaklig kritik. Jag älskar båda. Den första kan förbättra, särskilt om den är konstruktiv och kommer med kreativa förslag på lösningar. Den andra är ett slags kvitto på att det saknas saklig kritik och stärker min uppfattning om att jag är på rätt väg. Din kritik av mig var osaklig och baserad på fördom.

    Jag har talat med flera kommunister i Kristianstad och i Växjö. De vill hålla sig till sakfrågor och många vill valsamverka, förutom med moderater, och i detta är jag enig. Det blir alldeles för magstarkt. Några gränser måste man ha för att bli trovärdig. Men när det väl gäller så fegar kommunisterna ur. Jag får inte veta varför. Själv är jag patriotisk demokratisk socialist och Olof Palme är en av mina idoler.

    Gillad av 1 person

   5. Sehr gut, Gringo! Här får du ett gilla nr 5. Att bli kritiserad av promillepartiet kan du bara se som en framgång. De kommentarer om psykopater, nassar och dumhuvuden är bara rätt tröttsamma att lyssna till, välj bort dem!
    PS Hoppas inte bli censurerad av Pi..er

    Gilla

   6. Psykopater, nassar och dumhuvuden, OJ, gillar naturligtvis inte att påminnas om vilka de är. Det blir naturligtvis ”tröttsamt” för dem. De kan heller inte påverka sin belägenhet nämnvärt, förutom nassarna då, som ibland kan vakna upp ur sin vilseledning om de har motivation till det, men då får de inte vara dumhuvuden naturligtvis, för då blir det givetvis svårt att vakna. Kuckeliku, OJ!

    Gilla

   7. Aha, Martin, nu förstår jag varför du är så bitter. Du är 50 + år, har inget bra jobb och känner dig utanför. Du skyller på identitetspolitiken. Så barnsligt. Själv är jag 75, har aldrig varit arbetslös, jobbat i stora och små företag. Visst har jag blivit av med jobbet ett antal gånger, slutat på eget initiativ ett antal gånger men alltid fått nya, välbetalda jobb. Utbildning? Institutsingenjör. Men jag är inte den som ger upp och sitter och surar. Så nu är jag en välbeställd pensionär som har det bra. Jag träffar ibland folk som skyller ifrån sig. Visst är det elakt av mig att säga, men för sjutton, ryck upp dig människa. Så jag avstår oftast. Man vill ju inte vrida om kniven ytterligare för den som lider.

    Gilla

   8. Den som inte blir bitter ibland när han ser alla svenska idioter som dig är inte mänsklig, men jag lider inte. Den som följer ett högre medvetande och försöker göra rätt är i himmelriket på jorden.

    Identitetspolitiken drivs på av både nassar och feminister och dessa avarter applåderas säkerligen av makteliten, eftersom den undergräver vår sammanhållning i vårt samhälle. ”sam” ”hälle” uppehälle tillsammans. 1+1=2.

    Du, egoboy, har skördat de materiella frukterna av ett demokratiskt socialistiskt styre i Sverige som skapade låg arbetslöshet. Men eftersom du är korkad så förstår du inte det. Därför har du i din dumgirighet röstat borgerligt och har nu fått en otrygg tillvaro p.g.a. din dumhet.

    Hoppas någon lurar av dig dina tillgångar och att du lever länge och får ligga och ruttna i din egen avföring medan solen går ner för dig! Det vore ett passande straff, anser jag.

    Gilla

 8. Pensionärerna som inte sett vart vi är på väg lär få dra sina sista ”halsbloss” som utblottade då pensionen inte är inflations säkrad …. givetvis ett medvetet val från våra politiker då man sett sin chans att komma undan en skenande utgift.
  Tycker nog att tonen i denna blogg blivit aningen hård och kanske skall man söka sig till fejan istället där man verkar kunna vrida ur sig även den värsta ångesten/frustrationen och komma undan med det.
  Jag gillar de flesta samtalsämnena här men vi ska inte tycka samma lika för då är det bättre att tex läsa DN och kika på 21 nyheterna där alla tycker exakt lika….här skall vi debattera men som vuxna människor eh eller är det så här vuxna beter sig ?har jag missat något….

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s