Manipulationen vi inte ska se

Jag fortsätter gå mot strömmen och ifrågasätta narrativet även om det ogillas av de som vill sova vidare. Denna video visar intressant information om Ukrainakrisen som man inte berättar i media och visar hur vi manipuleras. Tyvärr har jag ingen annan länk än denna via Facebook.

Undrar om alla svenskar som åkt ned till Ukraina för att strida känner till vad de egentligen stödjer eller om de gått på medias systematiska lögner som en stor del av befolkningen tycks ha gjort? Men det är klart att det är skönare att dela bilder på Ukrainas president med hjältegloria än att se bakom kulisserna.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4914730095271099&id=100002024715641

30 reaktioner till “Manipulationen vi inte ska se

 1. Stora delar av främst västvärldens invånare är så ini bomben korkade som inte ser vad som pågår….
  Seda ”kuppningen” 2014, när den ”nya regimen” tillträdde med USA:s goda inseende, har ca 14000 medborgare i Ukraina avrättats (mördats), men den djupa staten, med MSM:s hjälp, offentliggör naturligtvis detta aldrig!
  Har sett videosekvenser med Ukrainska medborgare som fullständigt stödjer det Putin startat, då de är utled på korruptionen och tyrraneriet som pågår där….

  Gillad av 4 personer

   1. Nu finns det ju alltid två sidor av varje konflikt och att ena sidan är helt oskyldig som ett helgon är nog rent önsketänkande. Fråga dig varför nazister och nynazister har så stark ställning i landet och varför Ukrainas armé kontinuerligt har beskjutit Donetsk och Lugansk. Att det finn Biologiska vapenlaboratorier i Ukraina kanske inte fullt ut uppskattas av Ryssland precis som du själv förmodligen inte skulle uppskatta om Danmark hade det. Vad man också måste förstå är att det pågår en stormaktsspel bakom allt som sker och att ingenting sker av en slump.

    Gillad av 2 personer

   2. Kort kan sägas att denna konflikt i grunden handlar om Natos närvaro i Rysslands grannländer och om vem som ska ha inflytande/styra i Ukraina. Krig kan aldrig vara en vettig lösning på denna eller andra konflikter.

    Gilla

   3. För att inte hamna i skottlinjen mellan Putins gäng och det nazister som de kämpar emot..
    (det syntes ju i videon)

    Gillad av 1 person

 2. Vem vet vad som sker utan det man ser via direktsändning! Ryssar är o förblir kommunister och de är fuskare i det mesta.

  Gilla

   1. Vem tror du har producerat filmen? Att sprida rysk desinformation gör en moraliskt medskyldig till Putins övergrepp på Ukraina.

    Gilla

   2. Du brukar skriva om det sovande folket och att alla andra är så naiva. Har du överhuvudtaget ställt dig frågan i vems intresse den här filmen har producerats?

    Gilla

   3. Mikael Andersson,det finns människor som söker sanningen. Materialet i filmen verkar autentiskt. Det är inte rysk desinformation men fakta som presenteras. Sluta upp med att säga rysk desinformation,möjligtvis används denna äldre filmen som rysk propaganda men desinformation är det inte.

    Gillad av 2 personer

  1. Detta kanske inte var det mest faktabaserade inlägget jag sett! Det är ju faktiskt ingen fotbollsmatch som vi kommenterar utan en allvarlig situation som kan utvecklas till ett världskrig. Man kan gilla och ogilla öststatsländer eller västmakterna hur mycket man vill men vi är trots allt en del av hela kakan och att skicka mer bränsle till elden som Sverige gör gynnar ju inte direkt att elden skall slockna eller hur?

   Gillad av 2 personer

  2. Det är långt ifrån alla i Ryssland som är kommunister. Putin har heller inte absolut makt, utan är beroende av duman för de allra flesta beslut han tar. Ett statsskick inte helt olikt vad som finns [läs fanns] generellt i västvärlden. Jmf med USA, där ”presidenten” inte heller har absolut makt. Detta i kontrast till hur det fungerar i ”demokratiska” Ukraina och deras lika ”demokratiska” granne Belarus. Dagens regim i Ukraina kom till makten via en blodig statskupp 2014 och är massakern i Odessa utförd av regimsupporters samma år redan bortglömd?

   Vad tydligen många än idag felaktigt tror, är att Ryssland har fortfarande kvar statsskicket som slutligen försvann 1993, året efter att Sovjet kollapsat helt. Sedan dess sitter ingen på livstid på varken presidentposten eller ens i duman, utan regelbundet återkommande nationella val reglerar det. Valfusk? Nämn det land i världen, där det inte förekommer något sådant i någon grad idag. Det kan du inte, för det är historia i dag … (Ex. Missat vad diverse (s)-kamrater under ett antal val har ägnat sig åt ute i vallokalerna? Missat allt trixande efter det senaste valet i Sverige, där vi slutligen fick samma sörja som före? )

   Gillad av 2 personer

 3. För att komma ur hjärntvätten, så måste berörd göra som en missbrukare. Dvs. inse att vederbörande befinner sig i just relaterad situation. Så länge berörd är övertygad om, att så inte är fallet, så kommer ingen förändring att ske. För många är det ett stort angrepp mot självkänslan och självförtroendet, att medge det. Den tröskeln måste övervinnas genom självdistans. Om och när man lyckats, så kan man gå vidare och se till att man inte hamnar i samma situation igen. Sedan att se till att andra kommer ur sin låsning och att inte fler drabbas.

  Ett tidigt steg är att begripa, att vissa personer agerar enbart i egenintresse och är totalt ointresserade av om det drabbar någon annan. På godtrogna är det jaktsäsong året runt … Bland ”topparna” inom politiken och finansvärlden, inklusive flertalet industriledare, så är detta allt annat än ovanligt. Några bryr sig inte ens om att folk mister livet, bara så att de kan uppnå sina mål. En sådan person kan på sin höjd liera sig med jämlikar, men alla involverade måste vara klara över, att en dag, så kan det sitta en kniv i ryggen – ‘Även du min Brutus’ …

  För snart 100 år sedan, så hade folket ursäkten att information inte fanns tillgänglig, för att kunna förstå vad som händer. Den ursäkten existerar inte idag.

  Gillad av 2 personer

 4. Det är som sagt bara att gå tillbaka i tiden o kolla vad nato usa ds hållit på med ,,, ställer man sej på deras sida är det nåt fel ,,,, det handlar om ds o ryssland ,,, inte ukraina ryssland

  Samma människor som genomskådat vår regering o medias lögner när det gäller c19 bluffen ,,, dom slickar i sej allt vad samma regering o media ljuger om nu ,,,, jag är så uppgiven om att kunna omvandla dessa hjärntvättade

  Beundrar dej jenny ,, hur orkar du

  Gillad av 3 personer

   1. Det var så i Tyskland efter 1920, nu ser vi en identisk upprepning, med samma metoder ur samma manualer. Jag har spenderat 70 år att fundera på detta. Hur kunde tyskarna vara så naiva att man trodde på nazipropagandan. Nu upplever jag samma sak rullas upp framför mig. En repris, efter samma manus, med samma repliker, och samma koreografi och samma resultat. Vi stoppade inte nazisterna då, låt oss inte göra om misstaget med USA – och Sverige för den delen.

    Gillad av 1 person

  1. Ge dem små portioner, som de tvingas att tugga ordentligt, innan de sväljer … Då skjunker det in rätt snart. Märkte det på jobbet under veckan, där några började slutligen att förstå att politikers och medias skedmatning gav en rejäl bitter eftersmak. Några lärde sig först nu, att ta reda på information helt själva …

   Gillad av 2 personer

 5. USA vill absolut inte att Europa skall öka samarbetet med Putin regimen och att närma sig det tidigare ”förbjudna staketet” blev plan B för att på så sätt starta ett krig. Nord stream 2 stoppades effektivt utan att man behövde övertyga Tyskland. Ingenting sker idag av en slump…utgå från det så blir det lättare att förstå. Lyssna inte på massmedierna som ägs av de rikaste ,sponsras av folket, men de har absolut inga intressen av att delge folket den korrekta informationen. Man kan tydligt se vilken enahanda information vi fått under snart 2 år med ”plandemin” och nu startades ett nytt skrämselhot.

  Allt är sedan länge planerat av globalisterna med WEF i spetsen.
  En ca 50 min dokumentär som jag rekommenderar för dem som INTE tror på att ett övertagande nu sker mitt framför ögonen på världens befolkning och en befolkning som inte kommer förstå ….. förrän det är försent.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s