Tänkte inte på det

Intressant att notera att Elon Musk tycker vi ska öka produktionen av olja och gas eftersom vi inte kan förlita oss på hållbara energikällor när Ryssland inte längre levererar. Kanske något för våra riksdagspartier att ta till sig som driver på den gröna omställningen utan att ha gjort en konsekvensanalys och tror att mer vindkraft ska lösa vårt energibehov framöver.


#followthemoney

2 reaktioner till “Tänkte inte på det

  1. Som svensk kan man inte begära allt för mycket, med tanke på att vi nu har historiskt sett det minst bildade styret någonsin internationellt sett, i förhållande till tillgänglig kunskap. Styret vill att Sverige skall vara bäst i världen inom ett antal områden och i detta fall verkar de inte ha någon konkurrens. Värre är att det tillåts fortgå, men man kan inte bli förvånad, då detta hänger ihop med Stockholmssyndromet.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s