Oanade konsekvenser eller enligt agendan?

MIT-forskaren Stephanie Seneff har i samarbete med dr. Greg Nigh publicerat en studie, ”Worse Than the Disease: Reviewing Some Possible Unintended Consequences of mRNA Vaccines Against COVID-19”, som publicerats i International Journal of Vaccine Theory, Practice and Research och beskriver de många möjliga oavsiktliga konsekvenserna av mRNA-genöverföringsteknologierna som felaktigt kallas ”covidvaccin”.

I maj 2021 beskrev Seneff i en intervju sitt arbete med studien. Seneff misstänkte att Covidsprutorna i slutändan skulle döda fler än själva infektionen och ett år senare visar statistiken att hon hade rätt.

”Att ha utvecklat den här otroligt nya tekniken så snabbt och att hoppa över så många steg i processen för att utvärdera dess säkerhet är en vansinnigt hänsynslös sak som de har gjort. Min instinkt var att det här är dåligt, och jag behövde veta sanningen, så jag grävde verkligen ner mig i forskningslitteraturen av människorna som har utvecklat dessa vacciner och sedan mer omfattande forskningslitteratur kring dessa ämnen. Min slutsats är att jag inte kan se hur dessa vacciner ska kunna göra något bra.”

Från den 3 december 2021 har U.S.A. Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) registrerat häpnadsväckande 927.738 covid-sprutor-relaterade biverkningar, inklusive 19.886 dödsfall. VAERS kan ta emot rapporter från vaccintillverkare och andra internationella källor, om vi utesluter dessa rapporteras dödssiffran i USA uppgå till 9.136.

Av de totala dödsrapporterna står Pfizer – det enda företag som US Food and Drug Administration har beviljat fullständig licens för en ännu ej tillgänglig covid-spruta – för den stora majoriteten: 13.268, jämfört med 4.894 för Moderna, 1.651 för Janssen och 73 för ett okänt varumärke. Pfizer står också för den stora majoriteten av sjukhusinläggningarna efter injektionen och medan de över 66 år utgör huvuddelen av dödsfallen, står åldersgruppen 25-50 för de flesta sjukhusinläggningarna.

Viktiga biverkningar som nu rapporteras i massivt antal inkluderar: Missfall, hjärtproblem som hjärtinfarkt och myoperikardit, trombocytopeni (lågt antal trombocyter), bältros, bells pares och en mängd bestående funktionsnedsättningar, varav många involverar neurologisk dysfunktion.

Alla dessa konsekvenser förutspåddes av Seneff och Nigh i deras studie. Man ska även ha i åtanke att VAERS är notoriskt underrapporterad, så den verkliga effekten är mycket större än vad dessa data antyder.

Beräkningar utförda av Steve Kirsch, verkställande direktör för Covid-19 Early Treatment Fund och hans team av statistiker, tyder på att VAERS covid-relaterade rapporter är underrapporterade med en faktor på 41, vilket betyder att bara i USA (med användning av data endast för amerikanska territorier) kan den faktiska dödssiffran vara närmare 374.576 (inklusive internationella dödsfall som rapporterats till VAERS skulle dödssiffran hamna på 815.326) och det är dödsfall som inträffade inom några dagar eller veckor efter injektionen.

Seneff och Nigh förklarar också i sin studie att det finns överväldigande skäl att misstänka att dessa genöverföringsinjektioner kommer att ha förödande effekter på lång sikt, vilket kommer att resultera i överflödiga dödsfall under det kommande decenniet.

Dessutom är det uppenbart att dödssiffran från själva COVID-19-infektionen i USA har varit mycket överdriven eftersom den är baserad på positiva PCR-tester och även enbart misstankar om COVID i frånvaro av testning. Många dog av andra orsaker och råkade bara ha ett positivt covid-test vid tidpunkten för döden.

Kirsch uppskattar den verkliga dödssiffran från COVID-19 till cirka 50% av det rapporterade antalet, vilket betyder att cirka 380.000 amerikaner dog av Covid-19 snarare än med covid, medan covid-sprutorna kan ha dödat mer än 374.570 bara under de första 11 månaderna.

Som förutspåtts i titeln på Seneffs artikel verkar det som om botemedlet verkligen kan bli värre än sjukdomen. Detta gäller särskilt för barn och unga vuxna, som antingen har dött eller blivit permanent handikappade av sprutorna i tusental samtidigt som de har en utomordentligt låg risk att dö av eller skadas allvarligt av själva infektionen.

Seneff misstänker att vi under de kommande 10 till 15 åren kommer att se en dramatisk ökning av prionsjukdomar, autoimmuna sjukdomar, neurodegenerativa sjukdomar i yngre åldrar och blodsjukdomar som blodproppar, blödningar, stroke samt hjärtsvikt.

Anledningen till att vi ser alla dessa problem från covid-sprutorna är att de programmerar cellerna för att kontinuerligt producera SARS-CoV-2 spikprotein som vi nu vet är den farligaste delen av viruset. Många experter noterade detta från början och undrade vad vaccinutvecklarna möjligen kunde tänka när de valde detta som antigen för sina sprutor.

Medan mRNA-injektionerna kan orsaka skada på många olika sätt, är ett grundläggande problem att de kan överstimulera immunsystemet till den grad att det misslyckas. Sammanfattningsvis, när celler börjar producera de virala spikproteinerna, samlas immunceller för att torka upp proteinerna och dumpa dem i lymfsystemet. (Det är därför många rapporterar svullna lymfkörtlar under armarna.) Antikroppssvaret är en del av den humorala immuniteten. Vi har också cellulär immunitet, som är en del av vårt medfödda immunförsvar. Det medfödda immunförsvaret är väldigt kraftfullt. Om man är frisk kan den rensa virus utan att någonsin producera en enda antikropp. Problemet är att vårt medfödda immunförsvar inte kommer att aktiveras och sannolikt kommer att misslyckas med att skydda om vi tar en covid-19-spruta eftersom det kringgår alla områden där det medfödda immunförsvaret skulle komma att utövas.

En naturlig infektion med SARS-CoV-2 (coronavirus) kommer hos de flesta individer att förbli lokaliserad till luftvägarna, men de vacciner som används för närvarande gör att celler djupt inne i vår kropp uttrycker det virala spikeproteinet som de aldrig var menade att göra av naturen. Varje cell som uttrycker denna främmande antigen på sin yta kommer att attackeras av immunsystemet, vilket kommer att involvera både IgG-antikroppar och cytotoxiska T-lymfocyter. Detta kan inträffa i vilket organ som helst, men skadan kommer att vara allvarligast i vitala organ. Vi ser nu att hjärtat påverkas hos många unga, vilket leder till myokardit eller till och med plötsligt hjärtstopp och död. Med andra ord, vi släpper fel bomb på fel mål vid fel tidpunkt.

I slutändan kommer kroppen i grunden att tro att det medfödda immunförsvaret har misslyckats, vilket betyder att den måste ta in reservkavalleriet. I huvudsak överreagerar kroppen nu på något som inte är sant. Kroppen är faktiskt inte infekterad med ett virus och ditt medfödda immunförsvar har inte misslyckats, men din kropp tvingas svara som om båda är sanna.

Det syntetiska RNA:t i mRNA-vaccinerna innehåller dessutom en nukleotid som kallas metyl-pseudouridin, som kroppen inte kan bryta ner och RNA:t är programmerat att utlösa maximal proteinproduktion. Så det vi ser är helt oprövad manipulation av RNA.

Det är mycket viktigt att inse att detta är ett genetiskt modifierat mRNA för spikproteinet. Det är inte identiskt med spikproteinet mRNA som SARS-Cov-2 producerar. Det har ändrats avsevärt för att undvika att metaboliseras av våra kroppar.

Spikproteinet som kroppen producerar som svar på COVID-19-vaccinets mRNA låser sig i ACE2-receptorn, vilket beror på att det genetiskt modifierade nya spikeproteinet har ytterligare proliner insatta som förhindrar att receptorerna stängs ordentligt. Det är detta som sedan får oss att nedreglera ACE2 och delvis ge oss problem som pulmonell hypertoni, ventrikulär hjärtsvikt och stroke.

Det finns en viktig koppling mellan ACE2-brist och SARS-CoV-2-infektion. Personer med ACE2-brist tenderar att vara mer benägna att drabbas av allvarlig Covid-19. Spikeproteinet undertrycker ACE2, vilket gör bristen ännu värre. Enligt Seneff gör genöverföringsinjektioner i huvudsak samma sak, och vi vet fortfarande inte hur länge effekterna varar.

Tillverkare gissade initialt att det syntetiska RNA:t kunde överleva i människokroppen i ungefär sex månader, men en nyare undersökning fann att spikeproteinet kvarstod hos återhämtade COVID-patienter i 15 månader. Detta väcker misstanke om att det syntetiska och mer ihållande mRNA:t i covid-sprutorna kan utlösa spike proteinproduktion minst lika länge och förmodligen längre. Dessutom är antalet spikproteiner som produceras efter sprutorna mycket större än vad man upplever vid naturlig infektion.

Med vanliga boosters kanske vi aldrig blir av med spikproteinet från kroppen. Hela tiden skapar det kaos med biologin. McCullough liknar det med ”en permanent installation av ett inflammatoriskt protein i människokroppen” och inflammation är kärnan i de flesta om inte alla kroniska sjukdomar. Det finns helt enkelt inget möjligt sätt för dessa genöverföringsskott att förbättra folkhälsan, tvärtom.

Seneff beskriver flera nyckelegenskaper hos SARS-CoV-2 spikproteinet som tyder på att det fungerar som en prion. Detta kan hjälpa till att förklara varför vi ser så många neurologiska biverkningar av sprutorna.

För en mer detaljerad beskrivning och även inblick i hur spikeproteinet kan utlösa patologiska skador som leder till lungskador samt hjärt- och hjärnsjukdomar, rekommenderas att läsa Seneffs studie då detta bara är ett sammandrag.

Med allt detta i åtanke ser det oundvikligen ut som att vi på lång sikt kommer att få se en lavin av försvagande kroniska sjukdomar och även dödsfall i kölvattnet av massvaccineringen. Lägg därtill alla barn som vaccinerats och hur det kan komma att påverka såväl deras hälsa som reproduktionsförmåga. Så tragiskt alltihop och tyvärr kommer de ansvariga troligen inte ställas till svars för den skada de åsamkat mänskligheten.

#followthemoney

https://m.theepochtimes.com/unintended-consequences-of-mrna-vaccines-against-covid-19_4314736.html?welcomeuser=1

8 reaktioner till “Oanade konsekvenser eller enligt agendan?

 1. Hej Jenny.
  På ett av mina inlägg,där jag skrev om några ämnen som finns i dsk. ”vaccinerna” så skrev du för en tid sedan att det finns en graf som kan leda till inflammation samt celldöd.Uppgifterna jag har kommer från läkare, bla. läkartidningen. Nu är jag nyfiken på vad du fått den uppgiften ifrån? Det är alltid bra att veta om man talar med människor.
  Vänligen från Nina

  Gillad av 1 person

 2. Att ha utvecklat den här otroligt nya tekniken så snabbt …

  Normal utvecklingstakt är minst fem år för ett [äkta] vaccin, så det är snabbt i det perspektivet. Äldsta involverat patent jag sett, är ifrån 2003, vilket gör det mindre nytt.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s