Att låta förkylningsvirus spridas och få ett aktivt immunförsvar kan vara mer effektivt än vaccin

Jag har tidigare skrivit om att kroppens naturliga immunförsvar fungerar bättre än vaccin, vilket en israelisk studie som publicerades för några veckor sedan påvisade där det framkom att immunförsvaret efter en sars-cov-2-infektion gav ett bättre skydd mot Deltavarianten än två doser av Pfizers mRNA-vaccin.

Det är därför intressant att notera att spridningen av Deltavarianten i Uppsala län tycks ha avstannat. De lokala smittskyddsmyndigheterna vet inte varför, men Mats Martinell, provtagningsansvarig i Region Uppsala, säger att förekomsten av vanliga förkylningsvirus i samhället kan vara en orsak – om man redan är infekterad av ett luftvägsvirus i slemhinnorna så är nämligen immunförsvaret aktiverat där och då blir det svårare att få covid helt enkelt.

Enligt tidningen UNT kallas fenomenet viral interferens och innebär att immunförsvarets tidiga reaktion mot det första viruset gör det svårare för ett nytt virus att infektera, vilket skulle göra rekommendationen att isolera sig vid förkylningssymtom även om man är dubbelvaccinerad kontraproduktiv. Således vore det bättre att låta förkylningsvirus spridas, särskilt när vaccinen visat sig vara ineffektiva – vilket inte minst visat sig på massvaccinerade äldreboenden som ändå fått in ny smitta.

Detta resonemang förkastas givetvis av Folkhälsomyndigheten som inte anser att det finns något värde i att gå omkring och sprida sjukdom, för då skulle vikten av att vaccinera sig med ett högriskabelt och nödgodkänt vaccin som Sverige betalat otaliga miljarder för och som till varje pris ska injiceras i såväl stor som liten marginaliseras.

#followthemoney

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/RrmXa5/sa-kan-vanliga-forkylningar-tranga-undan-covid-19

Ny studie visar att smitta ger bättre skydd mot Covid-19 än vaccin

7 reaktioner till “Att låta förkylningsvirus spridas och få ett aktivt immunförsvar kan vara mer effektivt än vaccin

 1. Pfeizer har fått ett nytt patent på……
  Ja gissa??
  31/9…2021 Det första av patentet som visar upp en ”För att ändamålsfjärrstyrning” av alla vaccinerade i hela världen är nu ihopkopplade till” the internet of things”av en ”Quantum link” pulserande mikrovågor i frekvens 2,4 gHz eller högre från satelliter och mobilmaster Direkt till Graphene- oxide som är inkapslad i injektionen och som sedan finns i människans vävnader……
  NEW WORLD ORDER
  WORLD ECONOMIC FORUM
  Grattis alla jordens demokrater!!

  Gilla

 2. Detta resonemang förkastas givetvis av Folkhälsomyndigheten som inte anser att det finns något värde i att gå omkring och sprida sjukdom, …

  De generaliserar i så fall. (, Vilket inte är konstigt, då de förlitar sig på ‘läkemedelsindustri’-och finansstyrda WHO. Man får heller inte glömma att WHO är en underorganisation till FN. FN är en politisk organisation, precis som alla dess underoganisationer. Deras olika budskap blir därefter …) Vissa sjukdomar är bättre att sprida än att undvika. Olika förkylningsvirus finns det mängder av, så där är det av intresse att träna immunförsvaret. Att viral interferens tas upp är intressant, då detta motarbetar kampanjen med att skrämma upp folk i onödan. (Aldrig har världen skådat så många hypokondriker som nu, med tanke hur många som blir hysteriska, när de möter någon utan [självskadlig] mask …)

  Samma som med förkylningsvirus gäller även barnsjukdomar. Noterar att WHO förmedlar på sin hemsida att mässlingen är en farlig sjukdom. Det var det inte så sent som på 1980-talet, då barnsjukdomar rekommenderades att man skulle ha under ung ålder, i syfte för att träna immunförsvaret och att några av dessa kan leda till komplikationer i vuxen ålder (t.ex. påssjuka hos män). Ett av symtomen som WHO anger är hög feber. Den egna erfarenheten är lätt feber (38-38,5°C) och inte mycket mer. Kunde vara uppe ordentligt påklädd och ägna mig åt det mesta inomhus. Så även bland mina jämnåriga, som hade det samtidigt. Farligt blir barnsjukdomarna först när man lider främst av näringsbrist. Något som inte borde uppstå i i-länder, men ökar på grund av den allt sämre kvalitén på mat som livsmedelsindustrin producerar … Här saknar WHO intresse att agera helt, vilket inte är konstigt, då livsmedelsindustrin fungerar som ‘glasmästarens son’ åt WHO:s husse ‘läkemedelsindustrin’. Veganer och även vegeterianer, är uppenbart i riskzonen. Något som enkelt skulle kunna åtgärdas med kunskaper i biologi och människans historia.

  Noterar att hysterin med handsprit fortfarande hänger i, allt sedan den större influensaemidemin för några vintrar sedan, trots att det aldrig har fungerat på virus … DNA-baserat mikroskopiska organismer är en helt annan sak, men här blir det lätt överdrift, vilket leder till att immunförsvaret får mindre träning.

  Såg ett bloginlägg härom veckan om att barn var friskare förr, eftersom de var ute och lekte, dvs smutsade ner sig inte ovanligt. I dag hittar vi inte ovanligt barnen inomhus med gamnacke, stirrande på endera mobilen eller surfplattan … Ingen träning av immunförsvaret där inte. Inte heller fysisk förberedelse inför senare delar i livet, vilket leder till försämrad hälsa …

  Gillad av 1 person

 3. Dock finns det inga ”externa virus” som hoppar på oss.

  ”Virus” är ett hittepåord för något som hör till cellers naturliga processer för städning och utrensning för att hålla oss friska. Inga så kallade ”virus” flyger omkring och hoppar på oss och ”smittar” heller inte.

  Alla ”virus” är av godo.
  Alla vaxx är av ondo

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s