Varför är viktiga fakta som bortblåsta i debatten?

Inom kort kommer fullvaccinerade att slippa testa sig vid symptom för Covid-19 uppger i dag Folkhälsomyndigheten. Hur det går ihop sig med det faktum att vaccinerade fortfarande smittas av viruset och för smittan vidare nämns inte, varför man kan fråga sig vad som ligger till grund för att ovaccinerade måste fortsätta testa sig – särskilt när testen visat sig otillförlitliga. Ofta kommer exempelvis nya rapporter om äldreboenden som fått in smittan trots att alla är fullvaccinerade, men det pratar vi inte heller om utan det blir bara små notiser.

De senaste dagarna upplever jag att viktiga fakta verkar som bortblåsta i vaccindebatten. Vi vet bland annat att vaccinen är ineffektiva, kräver flera påfyllnadsdoser, ger kortsiktiga allvarliga biverkningar och har okända långsiktiga biverkningar, att immunförsvaret skyddar bättre än vaccin för friska människor, att majoriteten av de som vårdats på IVA är rökare/överviktiga/utländskt påbrå eller har underliggande sjukdomar, vi får fortfarande inte veta om människor dött av eller med Covid-19, sjukdomen har låg dödlighet, covidpassen har införts enbart för att kontrollera människor, forskare har slagit fast att det inte går att vaccinera bort viruset som är här för att stanna och risken är stor för att nya aggressiva mutationer uppstår när man börjar vaccinera barn. Men eftersom statsstyrd media inte rapporterar sakligt om detta samt vaccinkritiker censureras och hängs ut, lyckas man behålla kontrollen och kan fullfölja sin dunkla agenda.

Det har hela tiden slagits fast att barn inte driver smitta, att sjukdomen inte är farlig för barn och att de inte ska vaccineras, men från en dag till en annan är tonen en helt annan och narkolepsiskandalen för några år sedan verkar man helt ha förträngt nu när nya villiga försökskaniner finns att tillgå. Således plockar man nu in nya betalda läkare och experter för att säga att barnvaccinering är nödvändigt för ”barnens skull” samtidigt som FHM intygar att vaccinen är helt säkra, trots att de inte har en aning om det eftersom de nödgodkända vaccinen inte ens brukats i ett år med biverkningar som är omöjliga att sia om.

När man skummade igenom morgonnyheterna i morse var det inte konstigt att man kände såväl nazi-vibbar som Mao-propaganda när de lyfte fram barn som gärna vaccinerar sig för den goda sakens skull, helt ovetandes om de allvarliga konsekvenserna som det kan komma att få om några år medan föräldrarna ivrigt hejar på de vilseledda barnen som tror att de gör en insats för mänskligheten.

Det är för övrigt inte bara i Sverige som folk är helt hjärntvättade och inte ifrågasätter vad som sker, när man läser utländsk media som beskriver hur den modiga vårdpersonalen i Frankrike strejkar mot massvaccineringen fylls kommentarsfälten med idioter som tycker det är bra att de får gå utan lön samt att de inte ska få jobba med människor så länge de är ovaccinerade etc. Masspropagandan är global och de fakta som sprids i alternativmedia, vilket borde få gemene man att inse att vi blir lurade, stannar tyvärr där och avfärdas som foliehattsteorier.

Det är kanske bara en tidsfråga innan tvångsvaccinering står för dörren även här i Sverige. Det krävs bara ett riksdagsval emellan för att ändra grundlagen, så bli inte förvånade om det smygs igenom en omröstning om ett förslag som stryper individens rätt till självbestämmande över sin kropp innan september 2022.

För närvarande är det mycket svårt att se ett ljus i tunneln då galenskapen ligger som en våt filt över världen och masspsykosen med nazistiska förtecken är total. Innan när det rörde vuxna var det en sak, då det är varje individs eget ansvar att ta reda på fakta om det snabbt framtagna vaccinet, men nu när man siktar in sig på oskyldiga och friska barn med ett fullgott immunförsvar känner jag starkt obehag över vad som väntar. Vårt enda hopp är ett maktskifte i världstoppen eller att folket gör revolt mot överheten och inget av detta ser ut att vara nära förestående tyvärr.

#followthemoney

#rörintevårabarn

Bildkälla: DN

30 reaktioner till “Varför är viktiga fakta som bortblåsta i debatten?

 1. F-myndigheten ställer fram en fylld tallrik och ett fyllt glas på bordet. Du vet inte vad som finns på tallriken och inte vad som finns i glaset. F-myndigheten säger – Du ska äta upp allt som finns på tallriken och dricka vätskan som finns i glaset. Om du inte gör det finns det stor risk att du blir allvarligt sjuk och kanske dör.

  Hur många skulle ställa sig i kö för att inta denna måltid utan att fråga vad som finns på tallriken och vad som finns i glaset?

  Gillad av 4 personer

  1. Bra liknelse, men det är värre än så. Du vet att Bill Gates som vill minska befolkningsmängden, samt Fauci, som skapar nya farliga virus, är de båda kockarna. Du känner också till en hel del tvivelaktiga ingredienser och redan vet du att många har lämnat bordet i magkramper.

   Gillad av 2 personer

 2. Är det för att få bort fullvaccinerade på iva från statistiken? Det är ju bara ovaccinerade som blir sjuka då. Allt för att siffrorna ska bli ”rätt”.

  Gillad av 2 personer

 3. Men alltså… Ett vaccin är till för att lära ditt immunförsvar hur en angripare ser ut och verkar, en gång vaccinerad kan du aldrig smitta någon annan, en ganska basal funktion av vaccinering, eller har vi fortfarande smittkoppor bland oss? Hur j-a dum måste man vara om man inte förstår meningen med vaccin? Om du är vaccinerad kan du aldrig smitta någon, ity ditt alerta immunsystem tog hand om problemet så fort det dök upp i ditt blodsystem. Alltså faller termen vaccin bort ur mRNA-teknologin och borde ersättas med genterapi, samt en j-a massa dollars till kväkarna som nu verkar ha tagit över folks förstånd, för gemom att skapa rädsla vet man att de flesta ger upp sin integritet mot säkerhet, trist bara att dom förlorar bägge!
  Det finns en utmärkt institution i landet som heter bibliotek, där kan man faktiskt gratis låna hem böcker om just vacciner och immunsystem samt allt möjligt om hur människans kropp fungerar!

  Gillad av 2 personer

  1. Det är riktigt som du skriver inledningsvis, att det är för att lära immunsystemet om ett specifikt virus och i tillägg att en tillhörande infektion inte uppstår hos den vaccinerade, men det är allt. Det skyddar aldrig mot att man kan bli smittbärare. (Vi bär alla på en massa ‘roliga saker’, utan några större problem, som du nog inte vill höra talas om.) Virus bryr sig helt enkelt inte. Det lär inte ha ändrat sig sedan jag genomgick min specifika vårdutbildning under 1980-talet.

   Gillad av 2 personer

  2. Att få influensan gör dig sannolikt immun, även om den, likt andra influensor, kan bli tuff när du väl får den. Ju sämre skick du är i när du får den och ju färre nyttiga vitaminer du äter, desto mer sannolikt att det blir djävligt tufft. Det är inte olikt andra influensor på minsta vis. Det som är olikt är att den är framställd i ett lab i Kina med pengar från USA och att profitörerna har korrumperat vetenskapen, t.ex. hotar forskare och läkare som vill säga den evidensbaserade sanningen om D-vitamin och Ivermektin. https://odysee.com/@handersson:8/b-b-presskonferens-juni-2021:3

   Gilla

   1. Det är bevisat att viruset inte framställdes i ett labb i Kina. Precis som med DNA går det att spåra släktskap och något sådant finns inte till Kina. Däremot vet vi idag att man på Fort Detrick har utvecklat metoder att framställa virus naturligt så det inte går att se att det är konstgjort utan det förefaller naturligt. Inte bara har man upptäckt att redan tidigt 2019 var det en Covid epidemi i Maryland, Covid var tom diskuterat på Sociala media.https://newsvideo.su/video/15878664
    Covid är utvecklat på Fort Detrick tillsammans med University of North Carolina av forskaren Ralf Baric. Det är därför USA har lagt locket på så hårt.https://vimeo.com/604688584
    Sedan har det framkommit att USAs BigPharma planterade ut det i avsikt att sälja vaccin och den amerikanska propagandaapparaten, där svenska MSM och Public Service ingår, kör på högvarv.https://realrawnews.com/2021/08/pfizer-the-fda-and-bribes-aplenty/https://bakomkulisserna.biz/2021/09/07/pfizer-fda-och-mutor-i-mangd/
    Det finns vittnen till detta och nu förbereder man i USA en class action stämning.
    Nazisternas propagandametoder var effektiva förra seklet, och dom är uppenbart lika effektiva idag för uppenbart finns det gott om offer.

    Gillad av 1 person

   1. Dagens journalister fortsätter att gräva. Tysklands Auschwitz där läkaren Josef Mengele utförde experiment på levande människor är välkänt. Mindre känt är nog att det fanns en liknande forskningscenter i Japan som kallades Unit 731 där man utförde medicinska experiment på levande människor och biologisk utveckling av biovapen. USA var med och besegrade både Japan och Tyskland och bevisligen tog med sig allt material både från Tyskland och Japan tillbaka till USA där det förvarades vid Fort Detrick, som var, och fortfarande är, USAs center för utveckling v biologiska vapen. och där det uppenbart fortfarande finns. Det finns ett stort antal vittnen och det finns dokumentation på detta. Sedan vet vi att biosäkerheten på Fort Detrick var så undermålig att USAs eget CDC beordrade att det stängdes 2019. Det finns alltså mycket starka indicier, som blir allt starkare, att covid 19 kom från Fort Detrick i USA. Därför är locket stenhårt på.
    The secrets behind Unit 731 research findings
    https://globalreport.org/the-secrets-behind-unit-research-findings
    Så frågan ”Varför är viktiga fakta som bortblåsta i debatten?” har mer djup och allvar än vad som syns på ytan. Vad döljer man?

    Gilla

 4. Ett lästips; Jag och mina mikrober, författarens namn har jag glömt, Asiatiskt ähh, ni för låta sökmotorn jobba samt en annan skojig bok Ond Kemi, en svensk -vik någonting, så släpp isoleringen och gå till bibblan…

  Gillad av 3 personer

 5. Sannolikt kommer fullvaccinerade att slippa testa sig vid symptom för Covid-19, eftersom när de kommer in med diverse symptom och biverkningar från injektionerna av cocktailen med intressanta ingredienser, så vill de som profiterar på cocktail-försäljningen inte att de skall räknas som Covid-fall, för då ser inte statistiken bra uyt och då faller ju hela narrativet pladask, d.v.s. att injektionen skyddar de som tar den mot Covid-19.

  Vissa i folket gör nu revolt. Min egen revolt är att valsamverka bredd för direktdemokrati, d.v.s. att folket kommer kunna besluta allt mer av politiken direkt. Vad gör du?

  Gillad av 1 person

 6. Är det numera någon enda klok människa som förundras över hur Adolf Hitler tog makten och fick fårskallarna med sig? Likheterna är frapperande. Bekräftelsetörstande människor som gör allt för en klapp på axeln och kanske en medalj från reichfuhren.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s