Regeringen offrar barnen i medicinskt experiment

Som förväntat pallade inte Sverige trycket utan följer nu andra länder i spåren genom att vaccinera allt yngre barn. På dagens pressträff meddelade statsminister Stefan Löfvén att regeringen nu beslutat att tillåta vaccinering av barn ned till 12 år under svepskäl att ”det är för barnens skull”.

Skolor ska involveras och man försäkrar att vaccinen är säkra och biverkningarna lättsamma. Hur man kan göra den bedömningen när vaccinen inte ens använts i ett år är obegripligt och det är inget annat än ett övergrepp på våra barn och framtida generationer.

Så vidrigt att man offrar barnen på det här sättet trots att man vet att barn inte driver smittan, klarar sjukdomen bra och att de långsiktiga biverkningarna är okända samtidigt som de kortsiktiga allvarliga biverkningarna som rapporterats in i Europa fortsätter öka.

Häromdagen yppade den israeliska hälsoministern Nitzan Horowitz att coronarestriktionerna och vaccinpassen endast är till för att öka antalet vaccineringar samt införa statlig kontroll, inte minska sjukligheten. Detta tillsammans med otaliga rapporter om att vaccinet gör mer skada än nytta borde få fler att vakna, men icke. Masspsykosen är intakt och folk reagerar inte ens när våra barn ska utsättas för ett medicinskt experiment som bara gynnar läkemedelsindustrin. Skrämmande och mycket ogenomtänkt – helt klart ett stort svek från svenska politiker från höger till vänster, något att minnas när det är dags att gå till valurnorna nästa år. Tvi vale!

#followthemoney

#rörinteminabarn

22 reaktioner till “Regeringen offrar barnen i medicinskt experiment

 1. Och om fler barn, 12–15, avlider pga vaccinet är åtgärden reversibel då eller kommer ”Vi har varit naiva” eller ”Vi såg det inte komma” herre gud det är inte myggstick vi talar om utan sprutor….. hittils under pandemin har det avlidit en handfull barn i den åldern MED inte av C19…. kan man ha köpt på sig ett så stort lager av dessa vax att man har till alla och man vill inte tala om för de som samlar tomburkar att man om man inte jabbar så har man kastat miljarder i sjön….. MEN alla som drabbas menligt av detta okynne kanske äntligen inser att etablissemanget inte är riktigt vuxna uppdraget…….

  Gillad av 3 personer

 2. Har dom redan glömt ”Narcolepsyn” som drabbade tusentals barn för 10år sedan???? Är politikerna Hjärndöda i detta landet…man kan ju undra???!!!!

  Gillad av 2 personer

  1. Vi ordnar nu en valsamverkan som kommer ge folket direktdemokratiska alternativ till oligarkins lakejer

   Gilla

 3. Mina barnbarn som är över 12 kommer icke att vaccineras. De barnbarn som är under 12 kommer inte heller att vaccineras eftersom det dröjer några år tills de är 12.

  Gillad av 1 person

 4. Ja nu är det bråttom, bråttom och mycket spring. Skynda, skynda, det finns ingen tid att förlora. Det pågår en fullständigt livsfarlig pandemi som skördar miljoner varje vecka. Folk dör som flugor, bårhusen är överfulla och antalet gravplatser räcker inte till. Det s.k. vaccinet flödar över sina bräddar. Det finns enorma lager av denna datummärkta mirakelmedicin, som regeringen snabbt som en iller måste tömma innan nästa mirakelmedicin prånglas ut på marknaden. Skynda, skynda och visa solidaritet för här finns det gratis mirakelmedicin till alla och alla ska med, alla ska med…

  Gillad av 3 personer

 5. Det värsta av allt i detta är att våra barn utsätts för en omänsklig press i skolorna där lärare tjatar om att det är ett samhällsansvar att vaccinera sig och att de måste visa solidaritet mot sina kompisar genom att ta sprutan. Har lärarna ens rätt att göra så här?! Har de lov att stå inför hela klassen och fråga en elev om dennes vaccinstatus? Säg den ungdom som klarar att stå emot den pressen. Frivilligt MY ASS (ursäkta språket, men jag blir så otroligt provocerad)!

  Gillad av 3 personer

  1. Den tanken har jag inte tänkt mig men fy fan det måste vara helt jävligt! Vet bara hur folks beteende på arbetsplatsen är och samma visa där också!
   Låt oss vara och alla får faktiskt göra som de vill! Vill du ha sprutan så ta den, vill du inte ha den så ska det respekteras också!
   Med vänlig hälsning,

   Gillad av 1 person

 6. Ett typiskt kortbilligt och långdyrt experiment. Om alla kan smitta alla och då alla kan smittas….. borde väl ett preparat vara det rätta ungefär som att sänka febern hos en förkyld…. Finns en bot som är bättre än soten kan man ju ta boten…. men att barn som näppeligen kan se en bot som är bättre än soten ska väl inte ta en bot för att någon ska slippa soten…. Ingen tvingar väl rökare att avstå rökning bara för att vissa dör av passiv rökning….. man minskar lite granna javisst MEN…

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s