Ny studie visar att smitta ger bättre skydd mot Covid-19 än vaccin

Semestern slut och i dag blir det tidig uppgång. Fick då syn på denna lilla notis som inom en timme kommer vara helt borta i nyhetsflödet. De är smarta de där tidningsmurvlarna som stoppar in obekväma fakta som borde slagits upp mycket större för allmänhetens kännedom bara som en liten kort blänkare utan vare sig experter som uttalar sig eller politiker som ställs mot väggen trots alla uppenbara risker som en vaccinering innebär, för att inte tala om de stora kostnaderna för samhället.

Nu borde det vara uppenbart för de flesta att allt handlar om pengar och att vi blir utsatta för ett bedrägeri genom en massvaccinering som snarare påminner om ett medicinskt experiment än att rädda mänskligheten från en påstådd farsot av värsta sorten.

Alla som kallat oss foliehattar och andra nedsättande epitet för att vi sagt att det bästa är att lita på sitt eget immunförsvar istället för att experimentera med kroppens naturliga försvar genom att injicera opålitliga preparat med okända biverkningar hoppas jag får sig en rejäl tankeställare, icke att förglömma alla riksdagens partiledare som förespråkar vaccinpass och massvaccinering av barn som borde skämmas! Att man nu dessutom inlett medicinska försök på bebisar utan några protester från etablissemanget är skrämmande – har allt sunt förnuft spolats ut med badvattnet?!

När dessa nya fakta nu presenterats torde steg ett vara att stoppa massvaccineringen och bara erbjuda det frivilligt till riskgrupper samt omgående sluta vaccinera samt experimentera på barn. Men det kan vi drömma om när det är pengarna som styr och i Israel har man redan beslutat att befolkningen ska ta en tredje spruta medan man i andra länder åberopar fascistiska metoder för att tvinga människor att vaccinera sig om de inte vill förlora jobbet.

#followthemoney

#madworld

Bildkälla: Aftonbladet

8 reaktioner till “Ny studie visar att smitta ger bättre skydd mot Covid-19 än vaccin

 1. Läste att skyddet mha infektion var 13x bättre dessutom eftersom pandemi definieras mha antal/andel smittade gäller det att testa många och av dessa många positiva. Med ett test, PCR, som ger många falska positiva är framgången självklar. Och detta visas nu genom att man håller på att överge denna testmetod… Kan en blåsning orkestreras/dirigeras bättre ? Tveksamt så många saker som bara oplanerat dessutom gått dom i händerna

  Gillad av 2 personer

 2. Två nya dödsfall har rapporterats som direkt kopplas till Pfizer vaccinet. Ett:
  https://www.rt.com/news/533430-auckland-new-zealand-lockdown/
  https://www.rt.com/news/533431-japan-suspends-moderna-vaccine-contaminated/
  Något annat intressant har dykt upp. Forskare i Sydafrika har upptäckt Covid virus som muterar var 8e dag. Normalt borde det vara 6 månader eller flera år. Det stärker misstankarna att Covid utvecklades i USA av BigPharma och planterades på många olika platser i världen för att göra folk sjuka och få sälja vaccin. Dödsfrekvensen är bara 0.05% vilket är ungefär det samma som en svår vanlig förkylning. Covid var inte avsett att döda utan bara skapa ett konstgjort behov av vaccin. Det är alltså inte ett biovapen, vilket flera utredningar, inklusive CIAs har fastslagit.
  https://www.the-scientist.com/news-opinion/south-african-sars-cov-2-variant-alarms-scientists-68317
  Sökord ”south africa reserach covid mutate” massor av träffar på DuckDuckGo. Undvik USAs sökmotorer som Google. Dom är manipulerade.
  Metoden att utveckla Covid viruset var inte gen-manipulation, för det lämnar spår, utan samma metod med förädling som länge har använts både på djur och växter för att förändra deras egenskaper. Exempel är Kinas super-ris, eller miniatyr hästar, eller hundraser. Pfizer och Moderna skulle alltså enligt denna teori medvetet ha skapat ett behov av deras vacciner och tjänat miljarder. Teorin passar mycket väl ihop med USAs intensiva propaganda och arbete med att mörka allt om vad som hänt i USA. USA har ju tjurigt vägrat att samarbeta och dela med sig av information. Kina är redan eliminerad som källa men USA försöker intensivt med propaganda skifta skulden till Kina och dölja ursprunget i USA. USA vet nog var viruset kom ifrån, nu är dom desperata att dölja det.

  Gillad av 1 person

 3. Tja, Karl patentansökningar har dumt nog lämnats in ang. tillverkning av covid, men MSM fattar inte riktigt vad de håller på med in sin iver att förgifta folk!
  Vill man granska covidaffären finns en uppsjö av fakta att tillgå, men Svenska journalister har bara en sak i huvudet att aldrig ifrågasätta makten, ity då finns risk för avsked, förklarad persona nongrata med följd av att de får lämna sina överprisade hem, påpasslig långt ifrån de oroshärdar de själva varit med att skapa.
  När nästa influensa dyketr upp kan dagens vaccinerade riskera att dö som flugor, viem tar ANSVAR för det.
  Det finns fö. en intressant intervj med en av USAs främsta experter på biologisk krigföring gjord av Alex Jones,finns dessutom transkriberad, sök!

  Gilla

  1. Vad som är intressant med alla dessa fakta är att dom börjar passa in i ett mycket tydligt mönster. Covid skapades i USA för att skapa ett artificiellt behov av vaccin och tjäna pengar. Det är alltså samma strategi som att ett företag gör inbrott och sedan kommer och vill sälja inbrottslarm eller glasmästaren som går runt och pangar rutor för att få mer jobb. Svenska journalister ihärdigt kopierar USA propagandan för att dölja sanningen. Ingen tar ansvar för att folk dör, för de amerikanska bolagen har skrivit in ansvarfrihet i kontrakten.
   Sensationellt avtal avslöjar: köpare av Pfizers ”vaccin” åtar sigatt bryta mot lagenhttps://juliacaesar.blog/2021/08/11/sensationellt-avtal-avslojar-kopare-av-pfizers-vaccin-atar-sig-att-bryta-mot-lagen/#more-24245
   Varför skulle dom behöva en sådan paragraf om vaccinet är säkert.
   Alex Jones:https://www.5gexposed.com/wp-content/uploads/2020/03/Bioweapons-Origins-of-the-CoVid-19-Coronavirus.pdf
   Fler ”nyheter”

   New Zealand reports first death linked to Pfizer vaccine, extends lockdown in Auckland despite falling Covid-19 infectionshttps://www.rt.com/news/533430-auckland-new-zealand-lockdown/

   Probe launched after Ukrainian man loses consciousness & dies just four hours after taking first dose of Pfizer Covid-19 vaccinehttps://www.rt.com/russia/528296-ukraine-man-dies-pfizer/

   Norway to pay compensation for AstraZeneca side effects as patients who suffered from Pfizer & Moderna watch and waithttps://www.rt.com/news/528174-norway-astrazeneca-vaccine-compensations/

   Japan suspends 1.63M doses of Moderna over contaminationhttps://abcnews.go.com/Health/wireStory/japan-halts-moderna-vaccine-contamination-found-79653113

   Two die in Japan after shots from suspended Moderna vaccines – Japan govthttps://www.reuters.com/business/healthcare-pharmaceuticals/two-die-japan-after-shots-suspended-moderna-vaccines-japan-govt-2021-08-28/

   Japan suspends Moderna Covid vaccine after another million doses found contaminated, bringing total to 2.6 millionhttps://www.rt.com/news/533431-japan-suspends-moderna-vaccine-contaminated/

   Som Åsa Nissa en gång sa. ”En talgdank stiger över horisonten.” Nu gaäller det att sprida kinspaen

   Gilla

  2. Har funderat på det där. Vid Spanska sjukan (som kom från fåglar och grisar i USA) var det dock de med bra immunförsvar som dog, så man vet aldrig. Det beror på. Det smartaste är att åtminstone några överlever, d.v.s. att vi vidtar olika åtgärder och framförallt att vi skaffar oss en god beredskap så vi aldrig behöver stänga ned samhället igen.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s