Bilar vandaliserades i klimatets namn

I Limhamn i Malmö vandaliserades flera bilar och utsattes för skadegörelse natten till söndag. Totalt rör det sig om fem anmälningar om skadade bilar som kommit in till polisen. Förutom att bilarna fått däcken sönderskurna hade olika ord som ”klimat” sprejats med röd färg. Enligt polisen ska det vara samma färg och budskap på alla bilar, varav flera av dem är av suv- eller jeepmodell, men även en Tesla har utsatts.

Bedrövligt och säkert utfört av klimataktivister från Extinction Rebellion som under helgen genomfört flera aktioner i Oslo och London där de spänt fast sig själva i gatan för att hindra trafiken.

Men det blir bara några små tidningsrubriker utan någon uppföljning för det är trots allt för en ”god sak”. Hade någon däremot roat sig med att spreja och vandalisera Märta Stenevis bil med orden ”klimatextremist” eller klottrat ”landsförrädare” på Per Bolunds husvägg alternativt utsatt Greta ”klimatjesus” Thunbergs bil för vandalisering när hon körde runt med sin pappa i Kanada i en lånad Tesla hade det blivit ett jädrans liv från hela etablissemanget.

#hycklare

Bildkälla: SR, Sydsvenskan

7 reaktioner till “Bilar vandaliserades i klimatets namn

 1. Terroristerna i Extinction rebellion? Dom har ju verkligen inget annat än våld, förödelse och kaos att komma med.

  Gilla

  1. Skulle inte vara förvånad om de har samma finansiär som AFA/AntiFa och BLM, dvs George Soros. Oavsett, så är de alla destruktiv verksamhet och faller in under benämningen ‘svartskjortor’.

   Gillad av 1 person

   1. ”The Extinction Rebellion website says it has been raising money from crowdfunding, major donors, NGOs, trusts and foundations ”https://www.thesun.co.uk/news/10085168/extinction-rebellion-funds-group-founders/
    Soros är välkänd för att finansiera olika NGOs.https://www.huffingtonpost.co.uk/entry/extinction-rebellion-protests-funding_uk_5da09183e4b02c9da0495bba
    ”It also seems to take money from Soros”https://notalotofpeopleknowthat.wordpress.com/2019/08/03/is-george-soros-funding-extinction-rebellion/

    Gilla

 2. Lite småkul att dessa puckon gav sig på en Tesla, en av det totalt mest miljöfarliga bilarna sett till en bils livscykel.
  Hälsn OJ, stolt ägare av en stor men snål dieselbil.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s