Grekland ansluter sig till raden av fascistiska länder som åberopar tvång

Tidigare har jag rapporterat om hur länder som Frankrike, Tyskland, Saudiarabien, Storbritannien, Fiji och delar av USA genom att åberopa fascistiska metoder tvingar hela befolkningen, skolelever eller vissa yrkesgrupper att vaccinera sig om de inte vill bli av med jobbet. Nu sällar sig även Grekland dit genom att från och med nästa vecka stänga av vårdpersonal som inte vaccinerat sig. Staten sätter också hård press på anställda inom andra branscher att vaccinera sig.

Skrämmande utveckling, särskilt när vaccinen visat sig vara ineffektiva samtidigt som big pharma-bolagen skor sig och det rapporteras om allt fler allvarliga biverkningar samt dödsfall kopplade till vaccinen. Hoppas att grekerna likt tyskar och fransmän ger sig ut på gatorna för att protestera mot denna kränkning av mänskliga rättigheter!

#followthemoney

#folkresning

Bildkälla: SR

10 reaktioner till “Grekland ansluter sig till raden av fascistiska länder som åberopar tvång

 1. Även om Sverige har sina tillkortakommande betr hanteringen av Covid 19 så är många länder värre. Dessa länder som stänger ute personer som av någon anledning inte vaccinerar sig är beklagansvärt. Vlikas arende går dessa myndigheter i dessa länder? Det finns rapporter om att dessa preparat kan ge svåra biverkningar på lång sikt. Dessa personer som är vaccinmotståndare och försöker upplysa allmänheten att inte vara så auktoritetstroende och vara skeptiska och ifrågasättande mot vaccinet. Varför möter dessa inte på svar på tal och offentliga debatter för att försvara vqaccininjektion från läkare,biokemister vaccintillverkningsindustrin sakkunniga politiker med mera om vaccinet inte skulla vara så ofarligt. Det verkar vara en hel kennel begraven. Själv avstår jag från att ta bland annat på grund av min autoimmuna sjukdom som är ledgångsreumatism. Men det är ingen läkare eller någon annan medicinsk sakkunnig som har upplyst mig om att det kan vara riskabelt att ta. Det har jag tagit reda på annat håll.

  Min son är helt besatt av att jag skall ta vaccinet och jag för en verbal krigsföring mot honom för att slippa ta. Men han har släkt och vänner som har dött i Sydamerika på grund av detta. Men det är helt andra förhållande där nere än här. Handhygienen är inte så noga och folk är mer intima med varandra än här. Han har under påtryckningar tvingat sin 16-åriga dotter att ta vaccinet och i skrivande stund ligger hon med förkylning och allmän dåsighet hemma. Kanske kan det vara biverkning från vaccinet eller så hade hon insjunknat ändå. Det vill jag låta vara osagt.

  Gillad av 1 person

  1. När det gäller ledgångsreumatism skulle jag rekommendera att prova Traditional Chinese Medicine (TCM). Bevisligen har man nått ”vissa” framgångar i behandling. Du måste hitta någon som är kunnig i TCM. Lita inte på dessa ört-försäljare som flyter runt och säljer orm-oljor som patentmediciner dom kallar för TCM.
   https://www.hindawi.com/journals/bmri/2014/528018/
   https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/20204371/
   https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24820012/
   https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32186015/
   https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26471289/
   https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/29558967

   Gilla

 2. Det är inte så konstigt alls, Jenny. Nu är jag ingen mikrobiolog eller virolog, men vad jag förstått är att om man manipulerar immunsystemet som utvecklats under årmiljonerna så kan det bli svagt. Ännu mer intressant är nog att de som har haft Covid-19 kanske är de som nu är tryggast för de sköra, medan de som tagit s.k. ”vacciner” förmodligen lättare kan bli både sjuka och smittbärare med nya varianter av SARS-CoV-2.

  Prof. Christian Perronne: ”Vaccinated People are Dangerous and Should be Isolated from Society”

  Gillad av 1 person

 3. Tack så mycket Karl W för tipsen. Just nu är jag i ganska prima form och försöker hålla min sjukdom under kontroll.
  Med vänlig hälsning Monica

  Gilla

 4. Fel av fascismens politiker i Grekland att tvinga vårdanställda att spruta i sig potentiellt dödande s.k. ”vaccin” som dessutom inte skyddar, eller t.o.m. kan göra dem farligare för patientrerna, enligt professor Christian Perronne. Däremot vore det inte fel att tvinga vårdanställda, läkare, frisörer etc, som arbetar nära människor att bära HEPA-filter. https://archive.org/details/modifying-hepa-half-mask-safe-virus

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s