Ännu ett offer för massvaccineringen varnar andra unga för faran med att ta vaccin

Jag har tidigare skrivit om att många unga män drabbas av myokardit efter att ha vaccinerats mot Covid-19, vilket märkts i USA där man massvaccineringen sakta men säkert övergått i tvång. Detta har inte fått så mycket uppmärksamhet i Sverige, trots att vi hela tiden sänker åldern för de som ska vaccinera sig.

Den 21-årige amerikanska collegeatleten John Stokes från Tennessee State University är en av de som drabbats av myokardit trots att han inte har några tidigare hjärtproblem och nu måste avstå resten av golfsäsongen. Stokes drabbades fyra dagar efter att ha fått sin andra dos vaccin och i en video från sjukhussängen varnar han andra unga för faran med att ta vaccinet samt motsätter sig att människor tvingas vaccinera sig. I videon uppmanar Stokes NCAA att sluta göra vaccinering obligatoriskt för atleter samtidigt som han beklagar att ingen berättade för honom om riskerna med vaccinet.

Jag undrar hur många elever på landets universitet, gymnasier och högstadieskolor som är informerade om riskerna med de nödgodkända covidvaccinen och det faktum att ingen känner till de långsiktiga biverkningarna? Jag kan inte tänka mig att skolsköterskor, lärare och vårdpersonal som sköter drop-in-vaccineringen på landets skolor kommer att göra sin plikt och upplysa om detta innan föräldrar och elever bestämmer sig, när såväl FHM som våra politiker gör allt för att mörka medan man gynnar läkemedelsindustrin.

#followthemoney

#rörintevårabarn

Top university athlete sends a message from his hospital bed to warn against vaccination

13 reaktioner till “Ännu ett offer för massvaccineringen varnar andra unga för faran med att ta vaccin

 1. ”… samtidigt som han beklagar att ingen berättade för honom om riskerna med vaccinet.”

  Oj, här har vi alltså en person som inte har tillgång till Internet? Allt om riskerna med vaccinet finns nämligen att läsa på nätet, och har gjort så under lång tid, för den som är intresserad och vill veta.

  Gillad av 1 person

   1. Ja visst vet jag det Jenny. Men då får man också själv ta konsekvenserna av detta. Det är ju inte så att informationen ligger dold för den som söker.

    Gillad av 1 person

 2. Det stannar inte där. I de flesta västländer, om inte alla och Sverige inkluderat, är vårdgivaren skyldig att förmedla om [allvarliga] biverkningar osv. Det vore tjänstefel annars. Detta händer dock tyvärr allt för sällan … Kan bero på alla de smörjmedel som ‘läkemedelsindustrin’ förmedlat till många inom vården, främst läkare, men även politikerskrået …

  Gillad av 1 person

  1. Detta hindrar ju inte på något vis att man i egenintresse tar reda på eventuella biverkningar själv, men i detta samhälle så är det ju alltid ”någon annan” som ska berätta vad som gäller.

   Gillad av 1 person

   1. Förvisso. Där jag bor uppmanas man på vårdcentralerna via datorskärmar att göra det. Att sedan vårdpersonal blir sura när man gjort det, gör situationen intressant.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s