Censuren gör sig påmind då obekväma sanningar inte får komma fram

Flera personer får kontovarningar när de försöker dela mitt inlägg om att utländskt födda kvinnor har svårt att få jobb i Sverige – det är uppenbart att man inte vill att vi ska lägga fokus på sådant som kan få folk att vakna upp och ifrågasätta den förda politiken som suger ut landet och dess skatteslavar.

Skrämmande att censuren sprider sig och snart är det enda vi får dela inlägg som berömmer regeringen, stödjer öppna hjärtan-politik, är pro-vaccin samt pro-lockdowns och följer deras utstuderade agenda.

#censur

https://jennypiper.blog/2021/03/14/vad-hande-med-att-ta-seden-dit-man-kommer/

13 reaktioner till “Censuren gör sig påmind då obekväma sanningar inte får komma fram

 1. Jaa dels vill man censurera men sedan vill man helst att censuren inte skall synas. I länder där censur tillämpats finns en handfull minst har man ofta varit mer öppen om den censurerade verkligheten och i stugorna har det funnits en annan verklighet som beivrats med angiveri ”Du ska inte lite på en enda j_vel inte ens din egen mamma”

  Gillad av 2 personer

  1. De vill att folk skall resonera med argumentationsfelet ”skuld genom sammankoppling”, d.v.s. att den som vill ha sin brevhemlighet i fred är en kriminell pedofil, men det är snarare i politikeradeln och i fulmediaadeln man bör leta efter sådana, anser jag! Folk som har manipulerat sig fram till köttgrytorna är ofta riktigt bisarra psykopater.

   Gilla

  2. Hemlig censur och övervakning är ett säkert tecken på en autokratisk diktatur. Den mest effektiva censuren är att ”Vi vet var du bor”, alltså att man som i Sverige måste uppge personnummer, hemadress och legitimera sig för att tillåtas kommentera, som på DN. Det gäller ju även Facebook, och Twitter, och alla amerikanska sajter. Den som försöker använda en anonymiserande proxy möts av Google captchan ”I am not a robot”. Man måste klicka på bilder. Den captchan innehåller ett skript som uppfanns av CIA för ett tiotals år sedan. Att klicka på bilderna är samma sak som att klicka på en länk eller starta ett program som ”spionen.exe”. Ett skript, program, startas på din dator som finns dolt inne i captchan och som skickar ett så kallat ”ping” från din dator till den server du är uppkopplad till och servern skickar tillbaka din IP adress. Den IP adressen skickas sedan till Google som alltså identifierar dig och vet vem du är och övervakar dig. Häromdagen öppnade jag upp koden som driver ”ifrågasätt” kommentarerna på DN. Utan förvåning, där finns ett skript som sänder information till Google. https://en.wikipedia.org/wiki/Ping_%28networking_utility%29

   Gilla

   1. Jag kommer att tänka på svenska posttjänstemän som hade listor över personer vars ingående och utgående post skulle kollas extra.Då var det i huvudsak kända kommunister som skulle övervakas på lösa grunder.

    Gilla

 2. 🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪

  Jenny – en av det svenska folkets bästa vänner!

  💙 💛 💙 💛 💙 💛 💙 💛 💙 💛

  Gillad av 2 personer

 3. Sanningen är att de inte vill. Efter betald kockutbildning upptäcker man att arbetstiderna inte fungerar med familjens behov.

  Gillad av 1 person

  1. Undrar om DDR inte var bättre ändå, för även om man inte fick säga sitt hjärtas mening utan repressalier så var det ändå ett jämlikt samhälle med nakenbad och rejält festande och i DDR massmördades inte folk i krigsförbrytelser utförda av terrorister eller statsterrorister.

   Vad har vi idag? Krigsförbrytelser skönmålade i fulmedia såsom ”insatser” och ”missioner”. Allt fler gloende idioter fullt påklädda på badstränderna + allt fler alkoholfria ölsorter i hyllorna + att man inte får säga sitt hjärtas mening utan repressalier.

   Monopolkapitalismens fascism i maskopi med extrem islamism och extrem nazi-sionism slår definitivt DDR med hästlängder.

   Gilla

 4. Våra politiker gör allt vad de kan för att vi ska se samma ”verklighet” som politikerna har bestämt är verkligt. Sen att fler och fler svenskar ser att deras ”verklighet” inte stämmer överens med politikernas verklighet, det är då politikerna får panik, de är då censur, mörkläggning, kontroll och övervakning blir ett viktigt verktyg för politikerna. Det verkar som politikerna har DDR, Sovjetunionen eller någon annan diktatur som förebild så vet vi alla vilken dröm politikerna har.

  Stå på dig Jenny och tack för en bra sida.

  Gillad av 2 personer

 5. Hur kan det pratas om yttrandefrihet när man inte får säga eller skriva sanningen
  Som alla vet i världen.

  Sverige är inget bättre än Kina och Ryssland.
  Totalt inkompetenta politiker som får massiv kritik från alla håll
  Men sitter kvar och försöker tysta allt och alla.
  Vissel blåsare som censureras .

  Politikerna släpper in mördare och våldtäktsmän från hela världen
  Men tystar och kränker Svenska hjältar och förebilder, som vill att
  Våra barn ska få trygga och normala liv.

  De som censurerar Jennys text har nog en allvarlig hjärnskada som inte vet att
  Vi har yttrande frihet och lever i en fantasivärld där invandrarna och inte insett att Sverige
  Tagit emot mer invandrare än USA de senaste åren.

  Vi lever i en mardröm där med levande döda människor
  För de styrande verkar har förbrukat sin hjärna.

  Gillad av 1 person

  1. I Kina där jag bor får du skriva sanningen, det är därför över 90% av människor i Kina är nöjda med regeringen. Du behöver heller inte leva med den massövervakning som i Sverige och väst, som datalagringsdirektivet eller det stora datacentret i Utah.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s