9-årig pojke brutalt rånad på vägen hem från träningen

Som fyrbarnsmor med barn i samma ålder tar jag extra illa vid mig när jag läser om alla barnrån som blir allt vanligare i Sverige och man undrar om våra beslutsfattare känner sig stolta över det de åstadkommit genom att demolera ett tidigare välfungerande land med sin oansvariga politik?

I söndags kväll var det återigen dags när en nioårig pojke i Angered var på väg hem från träningen och plötsligt blev omkulltacklad och överfallen av tre gärningspersoner i 12-13 års åldern som sparkade på pojken när han låg på marken samt rånade honom på hans jacka.

Enligt Polisens presstalesman Hans-Jörgen Ostler ska polisen tillsammans med socialtjänsten göra en bedömning av huruvida man ska bedriva en brottsutredning i fallet. Ostler konstaterade också att det är makabert eftersom det är unga personer som rånar en yngre person, men på på något sätt är de alla offer även om det naturligtvis är mest synd om målsägaren som råkat ut för detta.

Märkligt resonemang av polisen att kalla brutala barnrånare för offer – är de fega glinen kapabla att slå ned och råna en pojke samt sparka på den som ligger, är man definitivt mogen att ta sitt straff! Var är barngängets föräldrar och vilket ansvar har dessa i dagens kravlösa Sverige?

Bedrövligt att det får gå till så här medan våra styrande politiker viftar bort de växande problemen som om de inte existerar! Hur många barn ska behöva råka ut för traumatiska överfall i form av misshandel, rån och våldtäkter innan det går upp ett ljus för befolkningen att vi måste sätta ned foten om vi vill stävja den negativa utvecklingen som bottnar i ogenomtänkta politiska beslut?

#detnyasverige

#viharvälingaproblem

https://www.friatider.se/nioaring-brutalt-ranad-av-gang-de-ar-ju-alla-offer

6 reaktioner till “9-årig pojke brutalt rånad på vägen hem från träningen

 1. Rent för djävligt. Som du så riktigt skriver så är rånarna inga offer. Det är ju fullständigt makabert att som polisen påstå att rånarna är offer. Jag var nio år 1961, syrran var sju och en bror var fyra och min yngsta bror var tre år och att något liknande detta skulle kunna ske då fanns inte ens i den vildaste fantasi. Vi låste inga dörrar eller cyklar och vi var fullständigt trygga när vi rörde oss utomhus. Det enda som vi tyckte var lite läskigt var luffarna, som emellanåt kom knallande och tiggde mat eller någon peng. En del luffare hade en pedaldriven kniv- och saxslip på cykeln och kunde därmed tjäna någon krona genom att slipa knivar och saxar. De var oftast väldigt skickliga, så knivar och saxar blev verkligen vassa. Hur ser det ut nu? Snacka om att landet Sverige har förändrats till den värsta, värsta mardrömmen. Måste ju vara ett helvete idag att vara förälder med tanke på denna förändring. Nä, ta mig tillbaka till luffarna, för de var ärliga och fullständigt ofarliga för både barn och vuxna, trots att de kunde se lite vildvuxna ut både till utseende och klädsel…

  Gillad av 2 personer

 2. När polisen ser gärningsmän ( barn ) som offer.
  Vad är det som förra gärningsbarnets föräldrar sa,
  de har allt de behöver ändå rånar de Svenskar.

  Det handlar inte om fattigdom utan om förakt och makt.
  Invandrarna gång ger sig på ensamma offer.
  De är ute för deras föräldrar skiter i att uppfostra då ger
  De sig på ensamma killar som ska hem efter träning.

  Det är pga en brist på mänsklighet och empatisk,
  De behandlas alltid som offer och man skyller alltid på
  Något annat än handlingarna.
  De är fullt medvetna vad de gör. Och devet att de kommer
  Komma lindrigt undan.
  Vi ser nu hur Morgan S ska se till att hedersbrott ska behandlas som
  Gäng brottslingarna. Men inga skärpning är för alla barn och flickvåldtäkter
  De som drabbar invandrare straffas hårdare än när samma brott drabbar Svenskar.
  Trots att invandrarnas brott är mycket vidrigare och grövre.

  Gillad av 2 personer

  1. Jag har länge haft fördragsamhet med nuvarande regering eftersom man efter alliansens härjningar ärvde ett samhälle i kaos.Mitt tålamod börjar nu däremot tryta och jag ser verklig fascism i regeringen Löfven.Knappast förvånande när man tittar tillbaka på S och C.Deras historik är inte smickrande för någon av dem.Man knäade för nazisterna och tillät tyska trupper att åka tvärs genom Sverige i sin jakt på judar.Djävla as de där partierna och då är det ett sammanhanget milt uttryck.Var är nu David Baas eller Jonathan Leman? Skrämmande att dessa Expoiter allierar sig med den fascistiska utvecklingen.

   Gilla

 3. Massimporterar man kriminella och klankulturer, segregerar dem och gör dem arbetslösa, så att de ser kriminalitet som den självklara karriärvägen, så blir man givetvis medansvarig till sådant här. Alla som röstar på SD kommer bli medansvariga för fortsatt idioti, för SD tänker inte lösa orsaken, men enbart profitera på hatet mot symptomen, mot att de får sitta vid köttgrytorna.

  Rösta på ett parti för världsfred, ut ur EU, bygger upp de länder som Sverige har varit medskyldigt att sabotera! Rösta för att vi delar på jobben solidariskt! Då kommer migrationen minska, rentutav reverseras, samt assimilationen i alla nationer öka och kriminaliteten minska.

  Detta är ingen åsikt, men ett evident faktum. Kiriminaliter/mordfrekvens har ett samband med ojämlikhet. Rösta inte för det! Då är det du som blir ansvarig för den kriminaliteten.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s