Avstängd i 30 dagar för ett inlägg som upprörde människor

Mitt inlägg om gruppvåldtäkten mot tonårsflickan på Järvafältet där gärningsmannen enbart dömdes till samhällstjänst, genererade många delningar och framförallt blev folk upprörda. Detta gillade inte Facebook som stängde av mig i 24 timmar som straff både på mitt ordinarie konto och mitt extrakonto, trots att det bara handlade om fakta från en dom.

Bisarrt så det förslår och eftersom jag inte kommer åt Messenger heller har de definitivt lyckats strypa min möjlighet till kommunikation på sociala medier. Tur att bloggen fortfarande är fri från censur!

UPPDATERING: De ändrade blockeringen till 30 dagar. Man baxnar! 🤦‍♀️

#censur

https://jennypiper.blog/2021/03/10/i-sverige-gullar-vi-med-bestialiska-valdtaktsman-som-skandar-flickor-for-nojes-skull/

31 reaktioner till “Avstängd i 30 dagar för ett inlägg som upprörde människor

   1. Trist kan den första släckningen varit automatiskt skapad mha specifika ord…. coh sedan har på något sätt FB ”by hand” sas undersökt och granskat… eller kanske på förekommen anledning?

    Gilla

   2. Med proprietär programvara och privata monopolföretag så vet men inte hur de har ställt in prylarna, vad som shadowbannas, eller vad som censureras. Detta sker i det dolda med ägarnas agenda som grund.

    Ända sättet att ana vad som sker är att skapa flera egna konton som man kan betrakta från olika datorer samtidigt som man kör de där spionskripten på sina egna datorrer.

    Med WordPress behövs inte det eftersom WP kan betraktas från en Tor-browser. WP:s regler är rimliga och lätta att följa.

    Gillad av 1 person

 1. Det är oerhört skrämmande, när vi inte får dela information oss människor emellan. Hela den fantastiska idén med internet, där människor från hela världen kan mötas och interagera med varandra, håller på att gå om intet. Visst, Facebook med flera är privata företag med styrda/egna intressen, men snart är det väl inte okej att sitta på ett café och prata om vad som helst heller. Beroende på vad ägaren har för åsikter. Jag undrar vilka dessa människor är, som agerar internetpoliser och tar sig rätten att begränsa andra människors yttrandefrihet. Sover de gott om natten, säkra i sin egen övertygelse?

  Gillad av 2 personer

  1. Det rör sig om demokratins och yttrandefrihetens dödgrävare.
   Men folket är mätta av bidrag och ytlig underhållning så PK-adeln kan utan problem förverkliga George Orwells 1984.
   Tragisk tid att leva i.

   Gillad av 2 personer

 2. Vad skönt att inte ha några tjänster från Facebook och Twitter.
  Dessa ondskans hantlangare.
  Facebook=Twitter=YouTube=Big Tech=🤮

  Gillad av 3 personer

  1. Jag har aldrig använt något program från USAs BigTech. Alla är övervakade. Igår funderade jag på det svenska ”ifrågasätt”, där man tillåts kommentera efter att ha registrerat sig med legitimation, namn, hemadress och personnummer. Det var enkelt att öppna upp. Mycket riktigt, där finns ett dolt skript som sänder till Google. Smile, Storebror ser dig.

   Gillad av 3 personer

 3. Censurerarna har mycket att stå i om de ska stänga alla konton som skriver om det här!

  Gillad av 2 personer

 4. Tufft att vara sanningsägare i Sverige 2021 och förmodligen värre 2022, då vi har valår, om inte ”feministerna” lyckas skjuta på det…

  Kommer nya dagar och fler sanningar….

  Gilla

   1. Ok Bra, Jenny, men se till att inte kommunicera allting där, men locka ut dem därifrån, hit!

    Inse dessutom att en stor mängd av de som ”finns” på Facebook är internettroll och bots som vilseleder människor, även försöker vilseleda dig, baserat på de data som du har delat med dig av till dem.

    Gilla

   2. Endast de som simmar mot strömmen når källorna. Lägg upp en eller ett par spegelsajter på andra system, och uppmana folk att byta. På BigTech sajten, bara ge en kort inlägg som väcker nyfikenheten, och en länk till det fullständiga inlägget. Klickbait. Det är det media gör hela tiden.

    Gillad av 1 person

 5. Jag som trodde vi hade yttrande frihet.
  Men det är väl bara förövarna som har rätt att yttra sig.

  Sverige är ett skämt och kränkande för alla hedliga människor.

  Politikerna vill byta ut befolkningen mot världens vidrigaste så de passar ihop
  Med politikernas åsikter.

  Att de bara har mage att stänga av dig Jenny.
  Visar bara att det är något allvarligt fel.

  Hur kan det vara fel att visa verkligheten samtidigt
  Som man hyllar förnekarna.
  Det kommer bli jordens undergång.

  Gillad av 2 personer

  1. Nej – vi har inte någon sådan yttrandefrihet. Den begränsas, övervakas, kontrolleras och censureras efter vad makteliten bestämmer. Yttrar du något som makteliten inte gillar, då blir det censurerat eller du hamnar i domstol, får böra eller får fängelse. Endast journalister har rätt att förfölja, ljuga, skända, förtala och sprida falska rykten.

   Gilla

 6. Strömlinjeformat och PK ska det vara. Gullegull FB där alla gosar med alla och ingen får bli upprörd över något. Blir bara värre och värre låter det som.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s