Flera länder pausar vaccin från Astra Zeneca efter risk för blodpropp

Danmark och fem andra länder pausar vaccineringen med Astra Zenecas vaccin efter misstanke om allvarliga biverkningar i form av dödliga blodproppar. Det här var inte bra och hela vår mottagning förutom jag samt några fåtal andra har vaccinerats med Astra Zenecas vaccin. Hoppas verkligen inte att det finns kopplingar som man nu misstänker 😔 Märkligt att man rekommenderar det till äldre. 🤔

4 reaktioner till “Flera länder pausar vaccin från Astra Zeneca efter risk för blodpropp

 1. Det är ju bra att de Pausar användningen av detta vaccin, undrar om sverige kommer göra samma sak?
  De har inte gjort det med pfizers vaccin trots att över 83 dött efter vaccinering i sverige av detta vaccin.

  Bb

  Gillad av 1 person

 2. I det här landet kommer det inte att pausas något vaccin. Här är målsättningen att ta död på så många som möjligt när chansen ges. Gör man inte det genom vaccin så gör man det genom att endast ge palliativ ”vård”.

  Gillad av 3 personer

 3. Konstigt att det inte ger någon reaktion hos FHM, vi kör vidare till vi får mer info. Vi låter några dö först, idioter. Naturligt är väl tvärtom, stop tills vi vet om orsaken. Detta är ett typiskt besked som en statsledare ska ge!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s