Ännu ett menlöst utspel från EU

Europaparlamentet som årligen kostar oss medborgare en ansenlig summa att försörja, har återigen kommit med ett menlöst utspel. Tidigare har parlamentet bland annat röstat för att utlysa klimatnödläge som inte är något annat än tomma ord på ett papper och denna gång handlar det om att utropa EU till en frihetszon för HBTQI-personer.

Vad det egentligen innebär förutom att det låter fint och engagerande är det väl ingen som vet och man kan fråga sig till vilken nytta vi betalar EU-parlamentarikers höga löner för att de ska leverera sådana här klichéer, när vi egentligen vill se mindre snack och mer verkstad.

I verkligheten ser vi hur extremismen breder ut sig i Europa i takt med de kraftiga migrationsströmmarna, där såväl antisemitism som hat mot homosexuella och oliktänkande är ett växande problem som EU-monstret hukar för istället för att rakryggade motarbeta med alla medel till buds. Så dagens utspel framstår mest som ett spel för gallerierna där man försöker vinna godhetspoäng utan någon substans att ta på. Men eftersom ingen ifrågasätter det korrupta maktorganet och dess brister, så kan de fritt fortsätta suga ut länderna medan man inför ett allt striktare kontrollsamhälle där vår yttrandefrihet stryps lite för var dag som går.

#swexit

#followthemoney

4 reaktioner till “Ännu ett menlöst utspel från EU

  1. Undra vad EU-adeln har kikarn? Det luktar Problemskapande –-> Kaos –-> Lösning genom totalkontroll uppifrån.

    Luai har en sund syn på saker och ting:

    Gilla

  2. Nu väntar jag på frihetszon för heterosexuella och det måste innebära absolut förbud för våldtäkter och andra trakasserier mot oss. Helst en frihetszon för oss alla oavsett hur vi har eller inte har sex, blir förälskade eller har familj med?

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s