I Sverige gullar vi med bestialiska våldtäktsmän som skändar flickor för nöjes skull

Återigen ett avskyvärt rättsfall där förövaren slipper undan såväl ett riktigt straff som utvisning. Riktigt motbjudande att läsa om hur flera personer våldtog flickan i timmar samt hur specifikt en person var frontfigur under våldtäkten som avslutades med att han körde upp en pistol i flickans underliv så att det sprack.

Man kan bara föreställa sig hur fruktansvärt det måste ha känts för flickans pappa att åka omkring i Rinkeby och leta efter sin dotter som tidigt på morgonen lyckats ringa och berätta att hon befann sig blödande i ett källarförråd. Jag kan personligen säga att jag inte hade kunnat svara för mina handlingar om jag varit i hans ställe. Fy för den lede! 🤬

Men nu är detta Sverige – landet där vi ser våldsamma förövare som offer och eftersom det fega krypet bara var 15 år vid tillfället och det gått sex år sedan den bestialiska gruppvåldtäkten av tonårsflickan på Järvafältet, så blir det så klart förmildrande omständigheter och de fem åren i fängelse som ett liknande brott genererar enligt praxis, omvandlas istället till 200 timmars samhällstjänst. Eftersom han dessutom hunnit bli svensk medborgare under tiden, så kan han heller inte utvisas.

Förfärligt minst sagt och vad sänder det för signaler?! Om man vid 15 års ålder skändat en flicka på detta sätt så är man definitivt gammal nog att ta sitt straff. Varför har vi inga omvända undantag? Ständigt och jämt kan vi läsa om dessa förmildrande omständigheter som gör att bestialiska mördare och våldtäktsmän tillåts stanna i Sverige – men varför kan vi inte dra in medborgarskap om det krävs vid synnerligen ömmande omständigheter med tanke på offret och gärningen? Sådana här kryp borde sparkas ut ur landet omgående och aldrig mer tillåtas återvända! 😤

#onlyinsweden

https://www.friatider.se/gruppvaldtog-flicka-tills-hon-nastan-forblodde-slipper-fangelse

23 reaktioner till “I Sverige gullar vi med bestialiska våldtäktsmän som skändar flickor för nöjes skull

 1. Tvekar någon för att vi har krig i landet idag?? $edan länge..
  Var är militären, som VISSA la ned? förutom de som vaktar opiumodlingarna i Afghanistan…vi har ett gäng döda därifrån.
  Fred i >200 år? my ass!
  Vilka hjälpte till att slakta Gaddafi? med efterföljande fölkvandring?
  Kharma is a bitch!

  Gillad av 1 person

  1. Du har rätt nästan överallt, Håkan.. men var politrukerna någonsin ärliga?? inte sen 80-tal,mig veterligen.
   Keep up The good work!

   Mvh Per

   Gillad av 1 person

   1. Hej.
    Jag lever i en naiv föreställning måhända att det fanns mer av rakhet, saklighet och ärlighet förr…
    Men det kan ju vara ett luftslott…

    Gillad av 1 person

 2. Broder Håkan…
  Den har har lätt oss till fördärv… $kolan??
  Hur fri har du varit??
  Någonsin?
  Din sk $kattebetalare??
  Är jag galen??
  Kanske..
  Vem vill åka på vågen??
  Uli Roth sen 1979 Sundown/Eartqueke… Q
  Jag är din vän…
  Någon idé??
  Kolla religion, vi agerar därefter..
  Hate me??

  Jenny?

  Mvh Per

  Gillad av 1 person

 3. ”Låt straffet motsvara brottet”

  Personligen har jag väldigt svårt att förstå att det finns människor som tycker, tänker och tror att dessa människor tillför världen något. De har själva gjort sitt val, de har själva gått med på att våldta en annan person, de har själva begått en brottslig handling så jag har väldigt svårt att förstå att det finns personer som vill ge dessa en andra chans. Är dessa brottslingarna värda att skydda? Är dessa brottslingarna mer värda än någon annan? Är det mer synd om brottslingarna än brottsoffer?

  Varför ska vi ge dessa brottslingarna tillgång till våra samhällstjänster såsom sjukvård, omsorg och chans till bidrag – samtidigt som vi tillåter hemlöshet, fattigdom, med facit i handen är vi som betalar med våra samhällstjänster som blir sämre för varje år, vi (svenska folket) får det sämre och det är vi som arbetar som betalar skatten. Jag kan inte förlika mig med tanken varför vi ska ge brottslingar en andra, tredje, fjärde eller hur många chanser som helst till att begå nya brott. När de själva har valt att leva utanför våra lagar, normer och regler vi har satt upp i vårt samhälle.

  Passar det inte in att rätta in sig efter vårt sätt att leva efter våra lagar, normer och regler så finns det andra länder att åka till. Begår man brott så ska straffet vara kännbart, man ska inte vilja göra om brottet, det ska inte löna sig att vara brottsling det ska vara ett straff att begå ett brott.

  Det finns förstås betydligt mer effektiva metoder, men dessa är fel enligt värdegrunden, och vi vet ju alla att värdegrunden är viktigare än verkligheten.

  Gillad av 2 personer

  1. Andra länder kan ge riktiga straff!

   Gilla

 4. Det riktigt vidrig och sjuka är att politikerna bestämmer straffen.
  Och domstolar dömmer.
  Att alla dessa människor inte ser offret utan bara på
  Förövarnas bästa
  Vad är de för monster för mig hade de fått dödsstraff.
  De är inga barn eller män. De är värre än djur.
  I andra länder så lägger man ihop brottslingarnas brott
  Men i Sverige så ger man rabatter.
  Jag kan bara säga om någon skadat mitt barn så drar jag mig inte
  För att skada den personen och kommer jag inte åt . Så betalar jag.
  Att offren och offrens familjer tvingas betala för våldtäktsmännen
  Uppehälle och dyra samhällstjänst.
  Är fruktansvärt vidrigt och kränkande.
  Och att inte politiker och myndigheter fattar de så är de
  Lika vidriga som förövaren.
  Svenska myndigheter agerar lika vidrigt som Afghanistans regeringen och
  Inget bättre än Indien.
  Man låtsas inte se eller höra.

  Gillad av 1 person

 5. Så fruktansvärt så det går knappt att ta in. Och svensk medborgare har han hunnit bli under tiden. Hur i hela helvete kan vi ge medborgarskap till avskum som kan begå såna bestialiska övergrepp. Varför ska såna ens få vistas i landet?

  Gillad av 1 person

 6. Fruktansvärt!
  Här är ansvariga för vad den här och många andra kvinnor, flickor och även män lidit, blivit våldtagna, misshandlat, rånade, fått psykiska traumor för resten av livet, har helt förstörda liv, etc.
  Politikerna som Fredrik Reinfeldt, Stefan Löfven, Verónica Palm, Gudrun Schyman, Morgan Johansson, Mikael Damberg, Ulf Kristersson, Jan Björklund, Njamku Sabuni, Maud Olofsson, Annie Lööf, Erik Ullenhag, Göran Hägglund, Helene Fritzon, Anders Ygeman, Isabella Lövin, Ann Linde Annika Strandhäll, Ardalan Shekarabi, Gustav Fridolin, Åsa Romson, Mehmet Kaplan Ylva Johansson, Alice Bah Kunke, Margot Wallström, Peter Eriksson,

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s