Biden tar sig ton men vet han egentligen vad han sysslar med?

Intressant att Joe Biden gör ett utspel om att Trump inte längre ska få ta del av de dagliga säkerhetsgenomgångarna som före detta presidenter får enligt tradition på grund av sitt ”oberäkneliga beteende”, särskilt när hans eget beteende ifrågasätts av många.

Noterar också att Biden tagit bort terrorstämpeln på de Iranstödda Houthirebellerna som Trump beslutade om precis innan han lämnade sin presidentpost och att Biden även beslutat att USA ska upphöra med sitt stöd åt Saudiarabien som stödjer de regeringsstödda styrkorna i Jemenkriget. Med andra ord tvingas Saudiarabien framöver att köpa vapen av Ryssland istället, så Bidens visioner om att hans initiativ ska leda till ett fredsavtal förblir nog en vision eftersom konflikten kommer fortsätta och enligt vissa bedömare även eskalera

Vad gäller det misstänkta valfusket vid det amerikanska presidentvalet så har det skett ett litet framsteg i och med att datum nu är satta för när Scotus kommer att ta upp målen angående eventuellt valfusk. Om bevisen håller efter granskning kommer det således tas upp i domstol på riktigt, så vi får se hur det går.

För den som vill fördjupa sig i hur valfusket sägs ha gått till och hur utländsk makt hjälpte till att stjäla valet, kan jag rekommendera att lägga några minuter på videon i länk nummer två.

Det sista kapitlet om det amerikanska presidentvalet verkar således inte ha skrivits ännu.

SCOTUS Voter Cases Set for Feb 19-21

Home

45 reaktioner till “Biden tar sig ton men vet han egentligen vad han sysslar med?

   1. Den captchan är en bakdörr och trojan som registrerar din identitet. Sedan logar Google vilka sidor du tittar på och hur noggrant du läser dom. Det är en del av det massiva NSA-CIA-FRA massövervaknings systemet. CIA utvecklade metoden för omkring 10 år sedan och detta är välkänt bland kompetenta IT ingenjörer.

    Gillad av 1 person

 1. I USA är det som det är.

  Vem är det som tar sig ton i Sverige?
  Islamisterna? De gängkriminella mördarna? Andra?

  I Danmark trodde de muslimska mördarna att de kunde ta sig ton. Det fick de inte. Där dömdes de till 20 års fängelse. I Sverige hade de fått max 4 år.

  Polisen gör nu sitt jobb ok. Det som inte fungerar är domstolarna och lagarna. Lagarna måste skärpas betydligt så att de överensstämmer med den verklighet vi har. Så att straffen överensstämmer bättre med vad folk i allmänhet anser. Straffen måste vara så att de både skrämmer, avhåller och straffar de som bryter mot dem hårt.

  Vem är det som tar sig ton dagligen i Sverige? Vår regim. Regimen levererar inte något av vad en anständig regering ska leverera.

  Gilla

 2. I London tog sig några som gillar att knivskära andra ton i fredags kväll. Vid 5 dåd dödades en och skadades 10. De knivskurna hamnar nu på sjukhus.

  Rent allmänt, om man tar sig ton mot andra, mot andra länder, mot andas åsikter, visst måste man vara beredd att samtala och försöka förstå då? Kanske tom kompromissa. Visst måste man också vara beredd att kunna backa upp sin åsikt med t ex ett försvar om det gäller ett land? Om vår regim oavbrutet tar sig ton mot andra länder och läxar upp dem, visst borde vår regim då ha sett till att vårt land haft ett försvar så att medborgarna kunde skyddas?

  I längden går det inte att ta sig ton för mycket och vara stöddig för ett litet land som Sverige. Det straffar sig förr eller senare när man skaffar sig många fiender och inte har ett försvar. Det är inte skrivet i sten att USA alltid kommer springande och försvarar Sverige. Kanske USA gör som Sverige gjorde under andra världskriget, fegar ur och viker ner sig och samarbetar med anfallaren rentav? Det var ju vad Sverige gjorde. Sådant kallas realpolitik. I våra grannländers ögon ser det falskt ut och gör ont när Sverige än idag sviker den nordiska linjen och agerar så att det spiller över ont på grannländerna. Som tur är dömdes mördarplutonen i Danmark direkt. Dit kommer det inte spilla över av mördare från Sverige mer.

  Schweiz agerar hela tiden på ett ätt som skyddar landet och den egna befolkningen så gott omständigheterna tillåter det.

  Så vem och vilka är det som fortsätter att ta sig ton och därmed skada Sverige tro?

  Gilla

   1. Behandlingen av kvinnor i Mellanöstern har historiska och religiösa rötter. Dom förändrar man inte genom krig utan krig bara förvärrar situationen. Saudiarabien rör sig klart åt rätt håll, men rätteligen mycket försiktigt. Man vill inte upprepa vad som USA initierade i Iran genom att tillsätta en marionett som Shahen, vilket bäddade för att radikala islamiska krafter tog över med en revolution. Det gäller att utveckla kultur och traditioner, vilket man inte kan göra med vapenmakt och tvång. Även Iran är inne på den vägen till förbättring.

    Gillad av 1 person

   2. Verkligen? Vilken förbättring har du sett där? Att de fängslar kvinnor som inte bär hijab, griper journalister som utnyttjar det fria ordet eller avrättar elitidrottare på löpande band?! Iran är den djupa staten.

    Gillad av 1 person

   3. Verkar fullkomligt motsägelsefullt mot de demokratiska strävanden som de har angett. Kan det vara krigsförbrytare-propaganda åt Saudiarabien för pengar?

    Svenska fulmedier och USA-kontrollerade sociala medier bryr sig, enligt min egen erfarenhet, inte om sanningen.

    De gör allt för att människor ska stödja krigsförbrytelser, men krigsförbrytelser missgynnar alltid barnen och kvinnorna allra mest.

    Det är i extrem misär som reaktionär sekterism kan stärkas om människorna inte ser dess verkliga orsak. Bakom sekterismen och ekonomismen sitter ljugande psykopater.

    Låt oss stödja världsfred för kvinnor, barn och män! Endast i fred kan deras demokrati och rättigheter utvecklas.

    Gilla

   4. … och de slipper fly misären som krigen skapar. – All I am saying is give peace a chance!
    https://peacecompassionunderstanding.wordpress.com/2021/01/24/music-video-the-peace-day-24-january-2021-international-peace-bureau-noam-chomsky/

    Om man slutar slicka Nato likt SD och många andra fulpartier i Riksdagen så kommer vi även slippa mycket av misären i de länder som Nato-länderna begår sina krigsförbrytelser emot. Då slipper människorna fly misären. Det andra är att stoppa massaveln av barn givetvis, men det handlar enbart om grundläggande vetenskaplig och matematisk utbildning.

    På den senare punkten så är det inte särskilt många svenskar som ska sträcka på sig, för många idioter här hemma röstar ständigt för absurd tillväxt och/eller massinvandring.

    Gilla

   5. ”Vilken förbättring har du sett där” Kvinnor kan nu köra bil i Saudiarabien, man avskaffar restriktioner, men försiktigt. I Iran kan kvinnor nu utbilda sig, driva företag, undervisa och arbeta. Så tydligt blir det bättre, men långsamt. När det gäller de två idrottsmännen avrättades dom för mord efter att ha dömts i domstol, inte för att dom var idrottsmän. Det finns ett parallellfall i Sverige när just en brottare dödade en person under ett gräl, och han dömdes för dråp i svensk domstol. Journalister som missbrukar det fria ordet för att döda människor genom att hetsa till kravaller och upplopp, ska det verkligen vara tillåtet. Den man som som avrättades i Iran och kallade sig ”journalist”, och arbetade från USA hade 25 människors liv på sitt samvete. Är det verkligen rätt att alla som självpåtaget tar sig titeln ”journalist” skall vara immuna mot rättsväsendet.

    Gilla

   1. Det går inte att vinna ett modernt kärnvapenkrig mig veterligen. Alla blir förlorare, särskilt alla vi som bor på norra halvklotet och saknar bunkrar som räcker 100 år.

    Gilla

   2. ”Iran styrs av djupa staten” Iran styrs i slutändan av mullorna, men det är väl OK att kalla det för Den Djupa Staten. När det gäller Biden har han inte mycket val. När det gäller USA går landet snabbt mot en samhällelig och ekonomisk kollaps, kanske inbördeskrig, över 30% har inte råd med mat och hyra, och Biden är nog tillräckligt klyftig att räkna ut att det är bara Kina som kan rädda USA. Kina går utmärkt, fattigdomen avskaffad, 12 miljoner nya jobb 2020, brist på arbetskraft, och förväntas växa 9% nästa år. Erfarna ekonomer, som helt riktigt förutspådde Japan-krisen och den ekonomiska krisen 2008, tror nu att en USA kollaps och dollar kollaps kan komma så snart som inom tre månader. Både Ryssland och Kina är förberedda och har byggt upp sin guldreserv och inför kryptovalutor. Redan nu är det Euron som dominerar världshandeln, inte dollarn.

    Gilla

   3. Att hänvisa till Time, vad gäller valfusket, är nog inte så lämpligt för din trovärdighet. Tidningen kontrolleras av en Hillary Clinton-supporter. Marc Benioff. Naturligtvis kan inte heller republikaner anses utan bias, men när valet svänger så pass kraftigt och plötsligt och när deras krav på opartisk utredning ignoreras så känner i alla fall jag på mig att något är väldigt fuffens.

    Gilla

 3. Bara för att vi misstänker att Biden kommer bli ytterligare en kycklinghök i raden av amerikanska krigsförbrytare, så betyder det inte att alla beslut han kommer göra är orimliga. Vi måste alltid bedöma sakfrågorna. Kanske vill han gå till historien som en fredsprins? Vem vet?

  Vad Bidens egentliga syfte är kan alltid i frågasättas, men den som inte ifrågasätter varför Trump var nerei Saudiarabien för att dansa med svärd i diktaturen där, är naturligtvis också ute och seglar.

  Gilla

   1. Nu har Time publicerat en artikel om hur valet styrdes. Något valfusk har ännu inte bevisats, om man nu inte skall kalla valmanipulation för fusk, men demokratier fungerar ju så att den som bäst manipulerar eller köper rösterna vinner valet. Redan 1933 hade aktivistgruppen Nationalsocialisterna i Tyskland förfinad och utvecklat systemet till perfektion. Nu är det i fullt bruk både i Sverige och USA.https://www.friatider.se/time-hemlig-grupp-manipulerade-usa-valet-2020https://www.foxnews.com/media/time-mag-report-touting-cabal-of-of-powerful-people-behind-conspiracy-shadow-campaign-to-shape-electionhttps://time.com/5936036/secret-2020-election-campaign/

    Gilla

   2. Min kommentar gällde inte förmodat valfusk, vilket jag anser att allting tyder på, men att även en av de båda högt ansedda herrarna (hos många amerikaner), p.g.a. mogen ålder faktiskt skulle kunna vilja ge världsfreden en chans och gå till historien som något ärbart. Föreställ dig ex. en amerikansk president som inte massmördar oskyldiga barn! Wow!

    Gilla

   3. ”Titta på filmen” En propagandafilm med åsikter är inte samma sak som bevis. Som en domare sa om Trump’s argument, ”precis som Frankensteins monster – slumpmässigt ihopsatta teorier och anklagelser”. Att valet styrdes är väl helt klart, men det är ju så dessa demokratier är avsedda att fungera, att med propaganda styra hur folk skall rösta. Valfusk är något annat, och det har man inte lyckats visa ännu, men det utesluter ju inte att det kan ha förekommit.

    Gilla

   4. Ärligt talat, så förstår jag inte ens varför du hänger på min blogg?! Du är helt färgad av det land du bor i och jag ids inte ens diskutera med dig för du har redan din bild klar för dig. Du var på mina sidor för några år sedan och spred pro-Kina-propaganda, sedan försvann du ett tag när du fick mothugg för att sedan göra comeback igen. Du hyser inte samma åsikter och du har redan en bestämd uppfattning om allt, därför förstår jag inte vad du egentligen gör här. Jag styr i och för sig inte över vilka som läser och kommenterar här på bloggen, men jag måste dessutom godkänna alla dina kommentarer separat som du skriver varje dag, vilket börjar bli tröttsamt.

    Gilla

   5. Jag har bott i många länder i mitt liv, inklusive USA, Sverige, Sovjet och DDR, så jag har ganska bra erfarenhet att jämföra och välja, och helt sant, jag har en bra bakgrund för att ha en mycket bestämd och klar uppfattning om verkligheten. Jag påverkas inte av propagandan, som många andra. De metoder som nazisterna en gång utvecklade fungerar utmärkt ännu idag och tillämpas effektivt i väst var dag. Det som många kallar valfusk, alltså att påverka väljarnas val med propaganda, är precis hur väst-demokratier är designade att fungera, det är ju precis det allt går ut på. Påverkanskampanjer för att styra hur innevånarna väljer. Hur mycket fakta ser vi i den svenska propagandaflödet. Har någon ens get en siffra på kostnaden i pengar och människoliv som massinvandringen medför. Istället för vi floder av känslomässigt baserad ideologi för att styra röstandet.

    Gilla

   6. Jag kanske borde förklara. Anledningen till att jag försvann ett tag var att en TV station bad mig göra en film, och det tog all tid. Sedan är det en viss tillfredsställelse att hänga ut de som indoktrineras av propagandan med verkligheten och sanningen i förstahandsversion. Mitt senaste inlägg på min egen blogg, jag ger inte en länk här för du kanske känner dig förolämpad, är att jag har letat reda på det förmenta ”läger” där BBC nyligen påstod att kvinnor torteras och våldtas och jag fick bilder inifrån dessa ”läger” och fick bevis för vad byggnaderna verkligen används för. Minst sagt tillnyktrande information när det gäller propaganda lögner.

    Gilla

 4. Efter att ha sett filmen Home…..solklart Trump vann valet med 80 miljoner röster mot Biden 68 miljoner…det var en överlägsen seger…
  Nu gäller det bara att besegra den ” djupa staten”
  Om inte kommer USA och vi bli globalisternas ”fångar”

  Gillad av 1 person

  1. Är du riktigt säker på att den filmen inte är propaganda? Tillverkad av någon i ett visst syfte?

   Där har vi kanske svaret på varför den svenska befolkningen går på regeringens propaganda. Lättlurade, ovana vid att förstå och inse att de är bedragna, lurade helt enkelt.

   Om ni inte hjälper till att besegra vår nuvarande regering kanske det blir ännu värre här i Sverige? Värre kommer det dock att bli ändå, mer arbetslöshet, mer av motsättningar när ekonomin försämras osv. Nån gång kommer långivarna vilja ha tillbaka sina pengar. ELLER, något annat i stället.

   Slåss mot globalisterna??? Floskler närmast. Hur skulle det gå till???

   Jag har svårt med det där att så många här i Sverige luras att engagera sig så till den milda grad av vad som sker i USA. Slåss för det här landet i stället. Engagera er för vad som sker här.

   Gilla

   1. Seriöst?! Nu förvånar du mig igen Realist. Att Du som framstår som både påläst och duktig att se igenom lögnerna från media samt politiker i Sverige inte kunnat särskåda lögnerna som florerar runt såväl corona som det amerikanska valet är faktiskt förbluffande. Har du sett filmen? Bevisen går inte att blunda för.

    Gilla

   2. Att aktivisterna som gick till historien som nazisterna manipulerade den tyska demokratin genom att skickligt utnyttja dåvarande ny teknologi, som filmen och radion, är väl välkänt. Vad vi ser i USA och Sverige idag är identiskt samma sak bara att den nya teknologin för att manipulera väljarna med propaganda nu är webben och system som Facebook, Twitter, Google, osv. Dessa utnyttjas på identiskt samma sätt som film och radio för hundra år sedan. Problemet idag är detsamma som då, folk inser inte att dom blir manipulerade av propaganda, och USA har världens största propagandamaskin, med underavdelningar i Sverige, och det är den som nu sattes i bruk för att styra valet.

    Gilla

 5. Är ni inte det minsta intresserade av det här landet? Den djupa staten finns minsann här i Sverige också. Se bara alla de myndigheter som S inrättat. Myndigheter som inte har några som helst sedvanliga myndighetsuppgifter utan enbart ska ägna sig åt opinionspåverkan.

  Men det är kanske lättare att hålla på och syssla med sådant som pågår någon annan stans än här i Sverige?

  Gilla

  1. Svar till Realist?
   Jenny skrev om USA…eller??
   Det är solklart om hon hänvisar till en film ..kollar jag den…..
   Tycker du då att jag ska diskutera Löfven .. eller??

   Gillad av 1 person

 6. Time talar om en ”Hemlig grupp manipulerade USA-valet”, men den gruppen är inte alls hemlig. Medlemmar ur den gruppen utgör nu hela USAs regering.
  https://time.com/5936036/secret-2020-election-campaign/
  https://www.friatider.se/time-hemlig-grupp-manipulerade-usa-valet-2020
  https://www.friatider.se/etniska-gruppen-som-dominerar-bidens-regering
  Även om gruppen inte är strikt etniskt homogen är principen tydlig. Vad vi har sett är en statskupp.
  Trump’s avstamp var att vända handelsunderskottet med Kina och samtidigt skada Kinas utveckling. Metoden var enorma tullar som skulle tvinga USA företagen att flytta hem. Det gick inte därför att om en produkt, som en mobil, innehåller 1,000 delar, då betyder det att det finns 2,000 underleverantörer i ett väletablerat nätverk som kan vara mycket gammalt och starkt. Varenda deltagare i nätverket vet bara vem dom köper av och vem som säljer till, ingen har totalbilden. Det är alltså helt omöjligt att flytta systemet av 2,000 företag och därmed tillverkningen till USA. Därför drabbade tariffernas endast USA företag, underslottet växte 70%, Trump orsakade mycket allvarlig skada på USAs nuvarande ekonomi, och otrolig skada i framtiden då Kina slutar köpa utan tillverkar själva, kretsar till exempel. Ingen kan längre lita på USA som leverantör. Därför gick alla dessa samman och manipulerade valet, Facebook, Google, Twitter, osv var de främsta manipulatörerna och alla tillhör denna ”hemliga grupp”, eller snara gör ägare, grundare och företagsledare det.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s