Ännu en IS-terrorist som lever med skyddad identitet och får bidrag

Som jag skrivit om i tidigare inlägg gör inte Sverige som andra länder och ställer återvändande IS-terrorister inför rätta, utan vi låter de vandra fritt på gator och torg med skyddad identitet på skattebetalarnas bekostnad.

Otaliga IS-återvändare har kommit genom åren och Michael Skråmos svärmor Ulrika Pape, eller Umm Hamza som hon kallar sig i jihadistkretsar, är en av dem som inte ställts inför rätta för sina vidriga brott, trots att hon fortfarande är aktiv i terrororganisationen genom att samla in pengar.

Nu framkommer det att vi inhyser och försörjer fler jihadistkvinnor i Sverige – exempelvis ledaren för Islamiska Statens kvinnobrigad i Syrien, 33-åriga Fatin Al-mandlawi, eller ”Umm Fidah” som var hennes alias i Syrien, som bor i  Angered i Göteborg under den skyddade identiteten ”Fatosh Ibrahim” som hon använder för att lyfta kommunalt socialbidrag och för att driva en svart verksamhet där hon erbjuder sig att hota folk mot betalning. Hon kom tillbaka till Sverige 2017 och har barn med två olika IS-terrorister.

Al-mandlawi har, förutom att vara mycket aktiv i terrorgruppens rekryteringsarbete, även poserat på bilder med halshuggna människor och avhuggna huvuden i Raqqa.

Hur ända in i glödheta kan det vara vår skyldighet att ta emot samt försörja bestialiska monster som besinningslöst mördat oskyldiga människor? Varför opponerar sig inte den så kallade oppositionen högljutt mot detta och varför ställs de inte till svars för sina handlingar? Det är bisarrt så det förslår! 👎😠

#vigillarintefegapolitiker

#tackförattnivaldesverige

https://www.friatider.se/fria-tider-avslojar-ledaren-islamiska-statens-kvinnobrigad-fick-skyddad-identitet-i-sverige

6 reaktioner till “Ännu en IS-terrorist som lever med skyddad identitet och får bidrag

 1. Oppositionen? Har vi någon sådan i landet? Jag bara frågar eftersom jag har letat och letat men tyvärr inte funnit någon opposition värd namnet. Detta är i sanning rent för djävligt. Svenska myndigheter och i grunden den svenska regeringen stöder IS-terrorister. Kan det bli värre? Vad säger då den menlösa och rumphuggna svenska befolkningen? Befolkningen i stort har ingen aning och vill framförallt inget veta. Att leva i blindo är deras devis. Allt är väl bra va..? Sickna idioter! Var är EU i denna fråga? Står de på samma sida och nivå som den svenska regeringen? Troligen, tills annat bevisats. Fy fan alltså, man kan må illa för mindre. Stort tack till dig Jenny som tar upp och belyser detta. Girl Power at it’s best. God Jul tamejfan!

  Gillad av 2 personer

 2. Svenska politiker är omänskliga och störta hotet
  Mot en demokrati.
  I Sverige bor mördare, terrorister ,våldtäktsmän på bidrag och fria
  Hade de varit i USA eller andra länder hade varit i fängelse i 50 år
  .
  Två människor blir mördade av två inbrottstjuvar, båda misshandlar
  Dem. Båda går fria för man kan inte reda ut vem som slog dödande
  Slaget.
  Båda ska dömas till mord . För båda var delaktiga.
  Att låta mördare gå fria är inget annat än ett brott.
  Och ett totalt rättshaveri.
  Att is terrorister får skyddad identitet och bidrag är också
  Ett brott mot mänskligheten.
  Det är en kränkning mot hela mänskligheten och vidrigt att vi ska
  Betala terrorister, vilket är olagligt enligt svensk lag.
  Alltså är politikerna skyldiga till brott.

  De är en skam att vi har så idiotiska lagar som skyddar
  världen vidrigaste människor.
  Politikerna som stiftat lagarna och advokaterna som många
  Gånger är skyldiga har en väldigt förvrängd människor syn.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s