Facebook-polisen rider igen

Jag fick precis veta att jag är avstängd från Facebook i sju dagar på grund av nedanstående inlägg som jag skrev imorse och som delats flitigt under dagen. Tydligen strider det mot deras communityregler och i vanlig ordning kan man inte överklaga eller ifrågasätta beslutet någonstans!

Jag trodde grupper som jagärhär lagt ned sin verksamhet med massanmälningar men tydligen inte. Jag är väldigt nyfiken på vad exakt det är i texten som de anser går över gränsen? Det är ju ett faktum att HD:s vägledande dom sänder ett budskap – det är nog de flesta överens om, men i det här landet får man inte yppa sådana tankar högt! Istället ska allt kväsas i sin linda tills krutdurken en dag exploderar.

Tur att man har bloggen och MeWe att falla tillbaka på, för jag kommer inte sluta skriva de här sju dagarna om någon trodde det.

You can try but never stop me
This is what I’m made of
I will never ever let goThis is what I’m made of
No one can control me
‘Cause this is what I’m made of
You can hate but never break me
This is what I’m made of

https://jennypiper.blog/2019/04/29/startskottet-har-gatt-det-ar-fritt-fram-att-valdfora-sig-pa-svenska-flickor-och-kvinnor/

11 reaktioner till “Facebook-polisen rider igen

 1. Du är kritiskt och ifrågasätter. Det räcker.
  Jag hörde Ben Shapiro sga på Youtube ;” My facts don’t care about your feelings” men för vänstermuppar tror jag snarare att det är tvärtom. Deras känslor bryr sig inte om fakta.

  Gillad av 2 personer

 2. Skriv på kinesiska för då kan inte ens algoritmerna ta dig.
  Ja,det är inte klokt hur folk med sunda åsikter förföljs.I mitt fall stormade lokala kroknäsor från Tomelilla och Ystad mitt hem,kräk från Expo fotograferade mig på mitt arbete och slutligen blev jag uppsagd på påhittade grunder.Må de alla brinna i helvetet.InsAllah

  Gilla

  1. Problemet är att så få i Sverige förstår skriven kinesiska. Dumpa Facebook och Twitter och använd Gab och MeWe istället, men det finns flera. Själv har jag varken Facebook eller Twitterkonto. Det gör livet lättare. Sverige är en av världens värsta övervakningsstater, diktaturer och kontrollsamhällen.

   Gilla

   1. Tänkte just p det, använd WeChat. Det är gratis, och är likt Facebook, Twitter och Instagram kombinerat, och Big Brother i den djupa staten kan inte censurera det. Informationen är krypterad.

    Gilla

  1. Det vi kallar ”demokrati” började i Aten för omkring 2,600 år sedan. På grekiska, δημοκρατία dēmokratía , vilket ungefär betyder, allemanskraft, folkets kraft, folkets makt, eller folkstyre. Det svenska nuvarande systemet har ingenting med demokrati att göra, trots den lånade betydelsen som konstant pumpas i in i det undermedvetna genom regimpropagandan. Redan samtida Plato, en av historiens största tänkare, förutspådde att det skulle leda till tyranni. Detta visar väl mycket väl att Plato hade rätt.

   Gillad av 1 person

   1. Värt att tillägga är att endast de som bodde i Aten tilläts rösta. Bara män röstade, men deras röst skulle reflektera familjen. Röstningen var öppen med handuppräckning, så visade det sig att en man inte fullföljt sin plikt att representera familjen förlorade han ansiktet och respekten. Sedan var det en hederssak att endast rösta i ärenden som angick en, inte andras angelägenheter. Intressant är även att kantonerna i Schweiz hade samma system ända till 1957-58. Än mer intressant är att i dagens Kina gäller ett liknande system i kommunerna, man röstar ofta i lokala frågor, endast de som berörs av en fråga skall ha rätt att påverka, och det stänger ute kringresande professionella yrkestyckare, vilka ofta sedan ylar om bristen på demokrati. Det finns i Kina ingen koppling till den grekiska demokratin, systemet är snarare en utveckling av lokal historia och kultur. En enda kommun i Kina har infört partidemokrati, Wukan, med partier och regelbundna val. Nu är det som bekant så att systemet med partidemokrati bygger på att grupper, partier, arbetar på att vinna stöd hos en majoritet och att undergräva förtroendet för oppositionen, alltså ett konfliktstyre. I Wukan har det resulterat i så starka motsättningar att det har urartat i handgripligheter, och polisen har fått gå emellan. Svenska MSM har då rapporterat att polisen har förhindrat demokratin.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s