Startskottet har gått – det är fritt fram att våldföra sig på svenska flickor och kvinnor

Förra veckan våldtogs en minderårig flicka på morgonen när hon var på väg till skolan och igår kväll våldtogs en ung kvinna i ett grönområde på Orust.

Man kan väl säga att startskottet har gått nu efter den vägledande domen i HD förra veckan och budskapet påminner om ett dukat smörgåsbord – välkomna att våldtaga alla kvinnor och flickor i vårt land, du får knappt ett kännbart straff om du överhuvudtaget fälls för oftast är det ju flickans fel och du riskerar ingen utvisning utan kan fortsätta leva gott på bidrag som landets skattebetalare förser dig med!

Signalerna man sänder till det täcka könet är också solklart – gå aldrig ute ensam, lär dig självförsvar, köp försvarsspray eller överfallslarm, men det mest effektiva är förstås att iklä sig burka!

#onlyinsweden

9 reaktioner till “Startskottet har gått – det är fritt fram att våldföra sig på svenska flickor och kvinnor

 1. Hade dom gjort något sådan i sina hemländer kunde det väl var samma som en dödsdom. Flickans släktingar hade spårat upp gärningsmannen och lynchat honom. I Sverige är han skyddad av lagen och rättsväsendet. Inte undra på att det anses som helt tillåtet.

  Gillad av 1 person

 2. Att tala sanning och visa hur sjuka politiker och domstolar i Sverige är. Borde Facebook istället hylla som alla andra människor med moral och etik gör.
  Undrar hur mycket pengar Svenska politiker fått för att tillåta svenska flickor blir våldtagna av icke svenskar.
  Helt säkert är det att det pågår en censur och hets jakt på alla dem som belyser problemen i Sverige.
  Att Jenny blev avstängd visar att regeringen och EU som är flykting vänliga . Vill dölja vidrigheterna som pågår och som ökat drastiskt de senaste åren. EU valet år en orsak.
  Är det inte konstigt att ingen politiker fördömt våldtäckterna. Om det varit en flykting som våldtagits och en svensk förövare, så hade det varit stora rubriker i Sverige och världen.
  Men nu bara en lite flicka till.
  kemisk kastrering är ett förslag.

  Gilla

  1. Det är inte bara ”sanningen” det gäller. Dessa extremister, jag kallar dom gärna ord-terrorister eller åsikts-terrorister, försöker förhindra att någon yttrar sig alls om det inte är enligt deras standard och innehåll. Hur detta fungera är som med den Åbergska Näthatsgranskaren, vilken borde kallas Åsiktsgranskaren, mjukvarurobotar kryper omkring på webben och rapporterar åsikter som extremisterna inte gillar. Antingen rapporteras dom till åklagaren som HMFG eller om det inte går sätter man igång olika botnet som massanmäler inlägg. Då reagerar Facebooks algoritmer så att kontot stängs av. Eftersom yttrandefriheten är grundlagsskydda borde detta vara åtalbart och straffbart. Alltså, de individer som förhindrar yttrandefriheten borde åtalas och straffas. Massfällningar av PO/PON mot trakasserier i samband med Metoo och Jagärhär i media är ett symptom. Jag känner till flera personer som systematiskt trakasseras av välkända journalister i artiklar, på diskussionsgrupper, och med mejl. Vad vi behöver är ny lagstiftning som klämmer åt dessa peroner, av vilka ett stort antal är just journalister.

   Gillad av 1 person

 3. ”gå aldrig ute ensam, lär dig självförsvar, köp försvarsspray eller överfallslarm, men det mest effektiva är förstås att iklä sig burka” Rätt, det är precis vad som gäller i länder som Saudiarabien och dessa händelser är mycket exakta illustrationer varför Saudi med flera har just dessa underliga lagar, underliga sett från svensk synpunkt. När vi nu har flytta hit Mellanöstern så blir vi tvingade att ta hela kakan, vilket betyder sharialagar, offentliga prygling, halshuggning, osv för alltihopa hänger i hop i något som kallas kultur.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s