Annie Lööf – upp som en sol och ned som en pannkaka

Med tanke på att jag idag blev avstängd från mitt Facebook-konto på ytterst lösa grunder är jag inte på humör för att skriva något längre inlägg, men något som jag reflekterat över är att Annie Lööf både hörs och syns allt mindre i media. Det senaste man hörde var att hon känner sig hatad av människor till och med när hon handlar.

En anledning till att Lööf inte längre är på allas läppar kan vara att Bilderbergarna har tagit sin hand från henne. Innan valet var hon kronprinsessa, men efter att statsministerämbetet gick om intet har hennes stjärna så sakteligen börjat dala och numera befinner sig Lööf helt ute i kylan, med en tystnad som talar sitt tydliga språk.

Bilderbergarna har istället hittat en ny starlet i Ebba Busch Thor som nu lyfts fram på alla sätt som är möjliga. Tråkigt för Lööf som fick bita i det sura äpplet, men så går det när man spelar högt och Lööf har gott sällskap av Björklund som också smyger omkring i kulisserna. Ordspråket ”den som gapar efter mycket förlorar ofta hela stycket” kommer väl till pass när man ska prata om dessa två filurer!

Återstår att se vad det ska bli av Busch Thor. Spelar hon sina kort rätt och har Bilderbergarna i ryggen när det är dags för nästa val, är jag övertygad om att hon kan bli vår nästa statsminister när det är val nästa gång.

Men en dag i sänder!

cold

4 reaktioner till “Annie Lööf – upp som en sol och ned som en pannkaka

 1. Hej Jenny! Mycket tråkig stil av Facebook att stänga av dig men man blir inte ens förvånad längre….. Läser dina tankar och funderingar även här. / Anna

  Gillad av 1 person

 2. Ojdå, så din bäste vän fb vände dig ryggen, va trist men fattar du nu att du ska sluta obstruera och rätta in dig i ledet. Sluta publicera politiska åsikter, fb är till för sladder och självgodhet.
  Du har ju en blog, som jag har hittat till utan att ha fb. Alla har inte fb, kommer inte att skaffa det heller, det är en åsiktsregistrator som redan nu visar sitt fula tryne, för hur många vänner är dina riktiga vänner på internet?
  Vill du slugga, gör det på twittwr, verkar ha större genomslag.
  Ang. Lööv, jo hennes uppdragsgivare har lyckats så split i leden, vilket var hennes uppdrag, nu väntar jag spännt på vad vår stora ledare ska förmedla till skattefrälset imorgon.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s