Varför slipper gulfländerna ta ansvar?

FN:s migrationsavtal ”Global Compact of Migration” är i ropet eftersom det ska skrivas under i Marrakesh i början av december. I helgen skrev jag en utförlig text om vad avtalet kommer att innebära, så jag går inte in på några detaljer här utan hänvisar till länken för er som inte känner till detaljerna.

https://jennypiper.blog/2018/10/28/varken-migranterna-eller-europas-folk-gynnas-av-fns-nya-migrationsavtal/

Det slog mig förut att det är väldigt makabert att FN tagit fram ett avtal som syftar till göra migration till en mänsklig rättighet och därmed jämna barriären mot Europa med marken, vilket man sedan förväntar sig att alla medlemsländer skall skriva under, men samtidigt har vi flertalet länder i MENA som inte ens tar emot flyktingar. De rika gulfländerna som t.ex. Saudiarabien och Qatar har istället köpt sig fria och slipper således att ta ansvar fast de befinner sig i närområdet. Vad finns det för rättvisa i det?

Det mest naturliga i min värld hade givetvis varit att trycka på dessa ynkryggar att ta sitt förbannade ansvar! Varför skall vi i väst ta emot all världens migranter medans dessa rika oljeländer som badar i pengar inte ens kan öppna dörren och göra en insats för sina muslimska bröder?

Det är självklart att arabländerna tycker att detta avtal är utmärkt eftersom det innebär att de själva slipper de mängder problem som migrantströmmarna medför. Samtidigt har vi hjältarna i kungadömet Jordanien som trots knappa resurser hjälper alla som knackar på deras dörr, vilket de skall ha en stor eloge för. De har dessutom haft många lyckade projekt där migranter kommit i arbete och integrerat sig som medborgare i landet, men detta har tärt på landets resurser och deras ekonomiska situation är inte i närheten av de rika gulfländerna.

Det är förbluffande att de europeiska ledarna inte protesterar mer och kräver att FN kommer tillbaka med ett nytt avtal som innefattar att man istället vänder på steken och nu öppnar upp dörrarna till gulfländerna, så att migranterna från MENA kan strömma in där istället. Europa har gjort sitt – nu är det dags att visa solidaritet i närområdet!

Men i vanlig ordning är allt förutbestämt och styrt uppifrån enligt globalisternas agenda och vi vanliga dödliga kan bara se på hur vår en gång så stolta och starka kontinent sakta men säkert sjunker. I framtiden kommer barnen runt om i världen inte bara att läsa om Romarrikets fall i skolan, utan även om Europas fall! Man får vara glad att man har fått uppleva lite av den gyllene eran.

gulf

2 reaktioner till “Varför slipper gulfländerna ta ansvar?

 1. Folkomröstning om migranter och nyval här!
  Nyval är man skiträdd för, för det kommer innebära att alla, med, SD och AfS kommer gå framåt, visandes svenskens vilja! Tänk om SD får 25%, kan man då bara strunta i dessa, bortåt/över 2 miljoner väljare! Och tänk om Med och/eller AfS kommer in i riksdagen!
  Kan man då fortfarande förorda fri invandring!?

  Gillad av 1 person

 2. Folkomröstning om migranter och nyval här! Tack!!
  Migrantomröstning, vill dom inte, för dom vet svaret, jag också. Nej dom kommer fortsätta köra över svenska folket! Vilket avskum!

  Nyval är man skiträdd för, för det kommer innebära att alla, med, SD och AfS kommer gå framåt, visandes svenskens vilja! Tänk om SD får 25%, kan man då bara strunta i dessa, bortåt/över 2 miljoner väljare! Och tänk om Med och/eller AfS kommer in i riksdagen!
  Kan man då fortfarande förorda fri invandring!?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s