Varken migranterna eller Europas folk gynnas av FN:s nya migrationsavtal!

Jag har tidigare skrivit om FN-avtalet ”Global Compact for Migration”, som samtliga medlemsländer i FN förväntas skriva under i Marrakesh i Marocko, den 10-11 December. Här kommer lite mer ingående information om vad det innebär för oss i Sverige och för Europa.

Avtalet är mer eller mindre ett globalistprojekt där alla medlemsländer förklarar sin vilja att avskaffa de nuvarande olika kategorierna av invandrare i syfte att deklarera att migration är en ”mänsklig rättighet”. De enda ledarna som är ovilliga att gå med på detta är USA:s president Donald Trump och Ungerns premiärminister Viktor Orban, som båda deklarerat att de inte kommer att skriva under avtalet.

Den 27-årige tyska politikern Markus Frohnmaier är en av de yngsta medlemmarna i Bundestag och representerar Alternative für Deutschland (AfD). Han vågar påstå att om inte AfD hade funnits i det tyska parlamentet så hade ingen annan politiker vågat kritisera detta monstruösa dokument.
”Det här dokumentet kommer att driva på migrationen till Europa. Det är öppna-gränser propaganda på steroider. Det här dokumentet är en dimridå. Det beskriver migration som en ren berikning för Europa och ignorerar fullständigt de negativa effekterna på vårt samhälle.”

Om detta internationella avtal implementeras så kommer det i praktiken innebära att kontrollerad migration och gränser upphör. Avtalet medför att det inte längre görs skillnad mellan flyktingar och migranter.

Illegala migranter kommer inte längre att kunna deporteras och faktum är att detta kommer att bli slutet för termen ”illegal migrant”. Att ta sig över gränser illegalt kommer inte längre att betraktas som ett brott, eftersom migration kommer att anses som en ”mänsklig rättighet”.

Utkastet till avtalet tog 18 månader att slutföra och godkändes i juli av 191 av FN:s medlemsstater – förutom USA och Ungern som anser att denna pakt symboliserar ett hot mot världen och kan inspirera miljoner migranter att lämna sina hem.

Antalet kritiker ökar dock dagligen. Österrikes vice kansler Heinz Christian Strache sade nyligen i intervju att ”migration aldrig skall bli en mänsklig rättighet”. Italiens inrikesminister Matteo Salvini lär troligtvis inte heller skriva under avtalet.

Men varför stödjer så många lagstiftare avtalet och varför är så många oberörda? Enligt Markus Frohnmaier beror det på att hans europeiska kollegor är så oinformerade.
-”Jag tvivlar på att de flesta, särskilt de som tillhör mainstreampartier, känner till innehållet i dokumentet och många av de som åtminstone känner till namnet, tror antagligen att det inkluderar strategier för att peka på anledningarna till migration. Jag tror personligen inte att det kommer att komma något positivt ur avtalet för migranternas hemländer, utan detta är en djupt naiv, nästan religiös övertygelse från migrationslobbyn. Det som istället kommer att ske är motsatsen: Avtalet kommer att uppmuntra massorna att lämna sina hem – särskilt unga människor – eftersom de tror att de ska få ett bättre liv i Europa. Det här kommer att dränera och inte stärka den ekonomiska utvecklingen i deras hemländer.”

De flesta europeiska länder kommer att skriva under avtalet på konferensen i december, men enligt Frohnmaier är inte sista ordet sagt ännu.
-”Fler och fler européer kommer i framtiden att rösta för politiska krafter som motsätter sig policyn om öppna gränser. Processen är pågående och kommer inte att kunna stoppas. Global Compact-avtalet är bara en bit papper.”

Det är verkligen konstigt att inte fler länder drar i handbromsen när de ser att detta inte kommer att hjälpa de fattiga och utsatta länderna, utan istället kommer människors önskan om att lämna landet öka markant. Det är också märkligt att man inte heller reflekterar över det faktum att vi inte kommer att kunna erbjuda dem alla ett drägligt liv i Europa och således blir det inte bättre för migranterna med detta avtal. Vem tjänar egentligen på detta, när det är uppenbart att varken vi eller migranterna får någon vinst av detta galna projekt? Globalisterna så klart som frodas av misärens utbredning i Europa som på sikt leder till fler konflikter och det faktum att vi måste ”låna” pengar till finansieringen.

Jag önskar att jag själv kunde känna mig lika säker som unge herr Frohnmaier på att det ”ordnar sig”. Oron för barnens framtid blir inte direkt mindre av dessa ogenomtänkta idéerna från FN! Självklart kommer Sverige att skriva på, det är jag övertygad om – oavsett om Löfvén eller Kristersson håller i pennan, men överhuvudtaget är det märkbart tyst i Sverige kring detta avtal och ingen gammelmedia skriver om det eller ställer frågor till partierna om hur de resonerar kring avtalet. Förhoppningsvis kommer övriga Europas agerande kring detta även rinna över på Sverige till slut, men det är nog några hundår innan vi når dit tyvärr och mycket vatten hinner rinna under broarna under tiden.

http://freewestmedia.com/2018/10/12/un-will-soon-try-to-enforce-open-borders-as-a-human-right/?fbclid=IwAR1-REGjqA458pUsmXcR97N_cBtHnqN2lUX-aDHb10ufswk9MifQj0UMKbQ

global-compact.png

5 reaktioner till “Varken migranterna eller Europas folk gynnas av FN:s nya migrationsavtal!

  1. ja ja vad är detta för sjuk regering vi har här i sverige bara för att man står upp för sitt land och nation och sitt folk så är man inte någon rasist för det.jag tycker det är den svenska regeringen som är rasister som vill byta ut sitt eget svenska folk igenom massinvandring eller massberikning av landet man ägnar sig åt folkmord på sitt eget folk igenom utförsäkringar fattigdomsgörande svälltning på sitt etniskafolkgrupp man konsveskerar folks bostäder fördriver ut dom på gatorna och ger sedan bostäderna till berikarna jävlar säger jag. vad är detta om inte rasistiskt och hets mot folkgrupp eller kanske folkutbyte.det finns partier Alternativ för sverige medborglig samling och ett nytt som jag inte kände till FHSP -folkhemsverigepartiet.alla vi svenskar borde nu stoppa alla hjärntvättade globalisterna så att dom inte skriver på FN konversionen vi måste enas vårt land den som inte gör det är en landsförädare och ska fördrivas.EU och FN är djävulens advokater och ska kättas.tack för ordet

    Gilla

  2. detta skulle också vara med. man drar ner alla ersättningar på sjukpenning och sjukersättningar för alla svenskar även sociala utbetalningar och tvingar dom att sälja sin bil och sitt hus bostad som man äger dessutom så tvingar man svenskar att sälja alla sina ägodelar i bostaden även det som man har ärvt av sina föräldrar .för dom som inte visste så har sverige en särlagsskrivning och även en särlagsrättigheter bägge särlagarna har en positiv och en neggativ del den neggativa delen ligger på svenska folket och den possitiva ligger på alla berikarna-invandrarna-

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s