Nytt invandringskritiskt parti förväntas gå starkt framåt i danska valet nästa år!

Danmarks motsvarighet till Sverigedemokraterna, Dansk Folkeparti, är sedan länge etablerade i landet och har varit stödparti till regeringen i två mandatperioder. Nästa år är det åter dags för danskarna att gå till valurnorna och ett nytt parti som vädrar morgonluft är ”Nye Borgerlige”, som många spår kommer att komma in i Folketinget. De är snäppet mer hårdföra än Dansk Folkeparti och lär locka till sig en hel del väljare som vill ha ett stopp på den muslimska invandringen och den grova kriminaliteten.

Idag höll Nye Borgerlige årsmöte i Vejle och partiets ordförande Pernille Vermund höll inte igen i sitt anförande:
____________________________

”I förra veckan blev en 14-årig flicka våldtagen av en man från Mellanöstern på en parkeringsplats i Haslev. I Tranbjerg vid Århus knivrånade två invandrare från Mellanöstern en 18-åring på dennes mobiltelefon. I Albertslund blev en 16-årig pojke misshandlad av ett invandrargäng. De var 11 mot en och de sparkade samt trampade på honom. Dessa många små historier om dagliga våldtäkter, överfall och rån som begås av män från MENA kan man läsa om i lokaltidningarna. De stora tidningarna och TV nämner det sällan. Det är vardag. Det är ingen nyhet att unga flickor våldtas av män från MENA – det är villkoren i det multikulturella samfundet som politikerna har skapat.

Man har kunnat läsa i tidningen om Mint, den 13-åriga flickan med en thailändsk mor och en dansk far som inte får lov att stanna i Danmark. Thailändare är inte muslimer. De är buddhister och klarar av att leva i Danmark. Varför skall de placeras i samma fack som muslimer? Att skicka ut den unge Mint ur landet är ett dumt beslut.

När ni blir ifrågasatta skall ni inte tveka utan ni skall stå fast. När ni om 10-15 år ser era barn i ögonen så skall ni också kunna se er själva i ögonen. Det är en utopi att Mette Frederiksen (S) skulle säga ja till våra tre obligatoriska krav och att Lars Løkke skulle säga nej. Vi är borgerliga rakt in i hjärtat.

Jag har tre frågor till Lars Løkke: Kommer det att vara obligatoriskt för Venstre att vi låser in människor som motarbetar vår demokrati? Kommer det att vara obligatoriskt att vi skall fortsätta med att ge uppehållstillstånd till kriminella? Är det för Venstre obligatoriskt att danskarna skall vara med och försörja utländska medborgare?”
_____________________________

Vermund gav med detta tal en försmak av vilken politik man ämnar driva efter nästa val. Om det blir en blå majoritet, kommer hon att kräva att Venstre uppfyller hennes krav. Enligt en ny opinionsmätning anser över hälften av väljarna att Løkke skall avvisa hennes ultimata krav, men var tredje väljare anser samtidigt att en Venstre-regering bör infria dessa tre krav och därmed bryta mot några av konventionerna för mänskliga rättigheter. Detta lär ge Løkke och Venstre en del bryderier, inte minst för att Dansk Folkeparti som möjligen är på väg in i regeringen kan stödja dessa krav.

Intressant parti att hålla ögonen på! Det grämer mig att Danmark är så långt framme partipolitiskt när det gäller att hantera dessa frågor som är ett stort huvudbry även för oss i Sverige. Hur länge till ska det politiskt korrekta synsättet behålla sitt järngrepp över landet? Hur mycket mer klarar svensken av innan det kokar över?

I ett land där våra makthavare inte ens klarar av att kalla en spade för en spade, jiddrar man om vem som ska få ta på sig ledartröjan. Men oavsett om det är Löfvén, Lööf eller Kristersson så blir det ändå bara samma transparenta och menlösa politik i fyra år till, med ett fortsatt växande hat, polarisering och politikerförakt i kölvattnet.

https://www.bt.dk/politik/pernille-vermund-dagligdag-at-unge-piger-voldtages-af-mellemoestlige-maend?fbclid=IwAR1owipgJ1RS3mo7EE43NZNTJZXw2lLmNrCizhYoTPLiBUrOToIJHPS91v4

Dansk.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s