Horribel gruppvåldtäkt i Tyskland väcker ilska bland befolkningen!

I Tyskland är människor i byn Freiburg mäkta upprörda efter en vidrig gruppvåldtäkt, där tysk polis har arresterat åtta personer – sju syrier och en person med tyskt medborgarskap, som förgripit sig på en 18-årig kvinna.

Incidenten skedde den 14 oktober, men polisen har först nu släppt detaljer efter att man gripit alla misstänkta. Offret, vars identitet hålls hemlig, deltog i en fest på en av de lokala klubbarna i staden, där hon träffade en syrisk asylsökande. Han bjöd henne på en drink och paret lämnade klubben tillsammans. Mannen ska sedan ha dragit in kvinnan i några närbelägna buskar och våldtagit henne. Förövaren lämnade sedan offret i buskarna och återvände till klubben för att ringa sina vänner.

Kvinnan våldtogs sedan av minst sju andra män och enligt polisen kunde offret inte värja sig då hon ska ha varit helt försvarslös eftersom hon blivit drogad med en okänd substans. Tysk media rapporterar att drinken som mannen bjöd kvinnan på kan ha innehållit så kallade ”knockout drops” eller någon annan typ av drog.

Kvinnan överlevde attacken och kunde göra en polisanmälan dagen efter. Under de två senaste veckorna har polisen gripit sju syriska män och en tysk medborgare, varav de flesta bodde i migrantläger i och runt omkring staden. Männen är i åldrarna 19-29 år.

Incidenten har ännu en gång eldat på sympatierna mot migration i Tyskland, som har tagit emot över en miljon migranter sedan migrantkrisen år 2015.
En Twitteranvändare skrev sarkastiskt: ”Är det en tillfällighet att det multikulturella Freiburg får nyhetsrubriker gång på gång på grund av särskilt brutala sexbrott?”

Detta var nämligen inte den första incidenten i den västtyska staden. År 2016 chockerades Freiburg av den 19-åriga Maria Ladenburgers död, en medicinstuderande kvinna som våldtogs och dränktes av en afghansk asylsökande.

Många människor är chockerade över brutaliteten och någon twittrade: ”En våldtäktsman brukar normalt sett försvinna snabbt från platsen, men den här syrianen gick och ringde sina vänner – vem kan förstå något sådant?”

Många är också arga på media som precis som i Sverige knappt tar upp nyheten. Några anklagade också tyska myndigheter för incidenten: ”Alla gripna var kända av polisen för tidigare brott, varför är de fortfarande kvar i vårt land? Den här våldtäkten hade kunnat undvikas – de skyldiga sitter i Bundestag!”

Det tyska partiet AfD (Alternative für Deutschland) tog också tillfället i akt och skrev i samband med händelsen: ”Vad mer behöver hända i vårt land innan man slår fast att multikultur inte är rätt?”

Både Tyskland och Sverige har en gemensamt faktor – de har tagit emot samt fortsätter att ta emot väldigt många migranter, vilket tyvärr har vissa bieffekter som till exempel att brottsligheten ökar, särskilt sexualbrotten. Oavsett hur mycket etablissemanget i Sverige försöker sopa problemen under mattan så börjar situationen bli ohållbar och snart spricker nog ballongen. Självklart är inte alla migranter kriminella, men tyvärr alldeles för många för att det skall kunna ignoreras.

Det första den nya regeringen bör göra är att beställa en ny BRÅ-rapport och börja ta tag i problemet på allvar. Nästa sak bör vara att stänga gränserna helt för ett bra tag framöver och låta oss ta hand om de problem vi har innan vi importerar nya.

Dock verkar regeringsbildningen dra ut på tiden och våra gränser fortsätter att stå vidöppna så att vem som helst kan komma in, både jihadister och människosmugglare. Dessutom fortsätter både vapen och droger att strömma in i landet så att de kriminella gängen kan fortsätta att skjuta ihjäl varandra på öppen gata.

Världen behöver en Messias, men i Sverige nöjer jag mig med Åkesson eller Busch Thor för tillfället!

https://www.rt.com/news/442421-germany-gang-rape-migrants/

polis.jpg

4 reaktioner till “Horribel gruppvåldtäkt i Tyskland väcker ilska bland befolkningen!

 1. Nej, det första som regeringen bör göra är inte att beställa en ny rapport från BRÅ. Den kommer bara att visa det som vi redan vet, nämligen att invandrare är överrepresenterade då det gäller brottslig verksamhet. Prio ett för en ny regering är självklart att stänga gränserna och utvisa de som befinner sig illegalt i landet samt de som blivit dömda för grov brottslighet. Inte förrän detta är genomfört så kan vi börja snacka om resten.

  Gillad av 2 personer

   1. Jo, det går. Fast det kräver drastiska åtgärder.
    Och vart ska eller kan man åka? Det går inte att undvika alla problem vi har och kommer att få. För det här…. det är bara början.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s