Svenska folket lever i ovetskap om vad som händer i världen!

De senaste dagarna har jag haft tusentals besökare till bloggen, varav majoriteten är från Sverige, just på grund av nedanstående inlägg om att Syrien nu kallar hem sitt folk som tidigare flytt från landet för att bygga upp det igen samt kräver att flera länder omedelbart drar sig ur Syrien. Det här är en rätt stor nyhet, men i Sverige är tystnaden kompakt och knappt någon media nämner detta trots att det nu gått flera dagar sedan det spektakulära utspelet i lördags.

Detsamma gäller nyheterna om Iran som publicerades igår, där Frankrike anklagar Irans underrättelsetjänst för att ha varit delaktiga i ett planerat terrordåd i Paris samt att anledningen till den stora biljakten i Danmark i fredags när man stängde gränsöverfarterna till Tyskland och Sverige, härrörde till exiliranier i Danmark som utsatts för hot.

Här ser vi ett synbart bevis på hur svensk media aktivt manipulerar svenska folket genom att filtrera nyhetsflödet till att enbart handla om politiskt korrekta nyheter som inte kritiserar invandringen eller regeringen i alltför hårda ordalag, inte nämner brott som har begåtts av invandrare och absolut inte beskriver gärningsmännens signalement när nya brott begås.

Utrikesnyheterna rapporteras undermåligt och man ser dessutom till att mata befolkningen med bilden av att Trump är ond (hur många artiklar per dag kan man producera enbart kring Donald Trump?), att EU inte håller på att falla sönder trots stora meningsskiljaktigheter och till exempel att Ungern är en diktatur där man i brist på humanitet vägrar att ta in migranter i landet samt att Israel är den ”stora Satan”.

Att Socialdemokraterna försöker driva igenom en grundlagsändring som kommer att innebära censur och restriktioner i vår yttrandefrihet samt att rätten för fri media att existera kommer att upphöra, samtidigt som presstödet enbart kommer att finnas till för gammelmedia, borde vara en väckarklocka för de flesta människor med det sunda förnuftet i behåll.

Media är duktiga på att beskriva andra länders orättvisor och diktaturstyren, något som vi också lär ut i skolan, medan Sverige sätts på piedestal som ett av få länder som är en ”sann demokrati med verklig yttrandefrihet”, men i verkligheten är svenska folket minst lika styrda och manipulerade som på många andra håll i världen. Bror Duktig är egentligen en Pellejöns!

Jag börjar förstå mer och mer varför både det politiska och mediala etablissemanget är livrädda för att ett parti som Sverigedemokraterna skall komma till makten och det har ingenting med rasism, nazism eller fascism att göra! Det är helt klart bara dimridåer som man använder sig av för att få över en majoritet av befolkningen på sin sida. Skulle allting vändas på ända skulle många människors trygga verklighetsbild raseras!

https://jennypiper.blog/2018/09/29/syrien-kallar-hem-alla-flyktingar-nu-ar-det-dags-att-ateruppbygga-landet/

20181003_111628.jpg

Annonser

4 reaktioner till “Svenska folket lever i ovetskap om vad som händer i världen!

  1. Jadu,det har ingenting med rasism att göra utan handlar om att de är rädda för att förlora makten.Makten är trygghet.Vi ser redan i Italien hur invandringsförespråkare som till nyligen var internationellt hyllade men numera får tillbringa sin tid i häkte-anklagade för att ha förstört landet genom massinvandring.Lagar kan ändras och arrester fyllas av små och stora Reinfeldtare.Reinfeldtare=annat ord för landsförrädare.
    Det var faktiskt här på din blogg jag först läste om orsaken till nedstängningen av Danmark och då har jag ändå letat duktigt hos landets så kallade nyhetsförmedlare.

    Gillad av 1 person

  2. Samma här; håller helt med!
    Som utanförstående är det ofta slående hur barnsligt naiv svenskarna är. Nästan på medeltids livegna-nivå, trots att internet finns. Jag tror att de allra flesta hellre söker på melodifestivalens resultatet än på riktiga nyheter.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s