Annie Lööfs skrämselpropaganda borde inte tilltala någon med förnuftet i behåll!

Det är helt uppenbart, utan minsta lilla tveksamhet, att Annie Lööfs Centern står för en helt motsatt politik till skillnad från sina Allianskollegor i Moderaterna! Med denna debattartikel i dagens Aftonbladet befäster hon sina farliga åsikter ännu en gång och försöker inbilla svenska folket att högerextrema krafter håller på att ta över Europa samt att Sverige måste stå pall mot detta vad som än händer.

Österrike har så klart enligt Lööf fått en ”främlingsfientlig” regering och även Polen styrs av högerextrema krafter. Annie tycker också att USA har en ”populistisk agenda” och i Sverige är det givetvis Sverigedemokraterna som står för det största hotet.

Lööf skriver vidare att Europa måste fortsätta att stå upp för globalisering, öppenhet och tolerans – utanförskapet i Sverige har hon också recept på:
”Människor måste ha ett jobb att gå till, orter som glömts bort behöver återigen få möjligheten att känna framtidstro och välfärdssystemen behöver ge människor den trygghet de förtjänar. För detta krävs ett tydligt, liberalt och inkluderande politiskt ledarskap. Vi kan inte vända kappan efter vinden och överge viktiga principer för att i stället söka enkla lösningar. Det är med dessa principer i ryggen jag i dag reser till Bryssel för att där möta mina liberala partiledarkollegor. Höstens val till Sveriges riksdag och vårens val till Europaparlamentet blir tydliga värderingsval. Med framtidstro och öppenhet ska vi ta Sverige och Europa framåt. ”

Jag tror vi alla förstår vad Lööf menar när hon pratar om ”öppenhet” – just det, öppna gränser! Lööf verkar ha glömt att hon själv satt i regeringen i åtta år och har haft alla chanser i världen att hjälpa människorna som sitter fast i förorten utan framtidstro och en destruktiv inställning till samhället. Istället för att plöja ner miljarder svenska skattekronor på menlösa utredningar som inte leder till några vettiga och konkreta åtgärder, borde man tagit sig i kragen och lyssnat på vad Sverigedemokraterna redan då varnade för samt tagit till sig deras förslag istället för att peka finger och dra rasistkortet. Vem i detta avlånga land känner förtroende för ett parti som helt plötsligt låtsas bry sig om de problem som de själva varit med och skapat?! Förhoppningsvis inte alltför många! Lööf borde lyfta blicken från sina papper ett ögonblick för att lära av Danmark och Norge, där man istället för ”bidrag utan prestation”-konceptet, faktiskt sätter hårt mot hårt och kräver motprestationer för att kunna få åtnjuta ekonomiska bidrag samt förmåner. Det här daltandet med invandrare som man sysslat med i Sverige i minst ett årtionde måste upphöra omedelbart!

Vad säger partiledaren för Nya Moderaterna Ulf Kristersson om allt detta? Han som hela tiden försöker intala människor om att Moderaterna numera har stöpts om och att deras nya politik är att lita på? Moderaterna kommer aldrig att kunna genomföra sina vallöften så länge de är allierade med Centern, det är en sak som är klar och därför bör Kristersson ge raka besked till svenska folket i denna viktiga fråga – hur ska Moderaterna kunna rädda Sverige när man går till val tillsammans med Centern samtidigt som man vägrar att samarbeta med Sverigedemokraterna?

Inför mötet i Bryssel idag, där migrationsfrågan står högst på agendan, anser Annie Lööf att ”populismen” ska motarbetas å det grövsta:
”Vi är fast övertygade om behovet att vara en del av den frihetliga, öppna och liberala rörelse som med kraft möter den aggressiva, nationalistiska populismen.”

När Annie Lööf idag åker till Bryssel för att möta sina kollegor, så är det uppmaningen från världens främsta Libyen-expert Claudia Gazzini som hon bör läsa om hon verkligen är intresserad av att göra något för att lösa migrationskrisen i Europa!

https://jennypiper.blog/2018/…/26/arets-viktigaste-text-2-0/

Svart på vitt analyseras kärnproblemet och konkreta lösningar presenteras, men det är nog för mycket begärt att våra EU-ledare och övriga politiska företrädare ska kunna ta till sig ett så viktigt budskap, – i deras värld är det bättre att fortsätta pumpa in pengar till Erdogan och den libyska kustbevakningen så att de kan fortsätta ”upprätthålla” ett redan skakigt gränsskydd där korruption är ett faktum och människosmugglare profiterar som aldrig förr! Vem är det nu igen som egentligen står för notan – politikerna eller folket?

https://www.aftonbladet.se/a/L0xmoQ

Lööf

 

2 reaktioner till “Annie Lööfs skrämselpropaganda borde inte tilltala någon med förnuftet i behåll!

  1. Tack för din text om Annie Lööf. Vilken verklighet lever hon i? Du borde dela din text i någon grupp. Borgerlig allians kanske.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s