Läkare utreds för uppmuntran till vaccinationstveksamhet efter att ha varnat för riskerna med covidvaccin

Intressant att en läkare i Kanada som noterat flera oegentligheter med covidvaccinen och varnat allmänheten för att ta vaccinet, nu utreds för att uppmuntra till vaccinationstveksamhet när han bara gjorde sitt jobb att sätta människors hälsa främst.

Det handlar om dr Charles Hoffe och när han nyligen gav sitt vittnesmål under utfrågningen i Langley där han utreds, fick han mottaga hjärtliga applåder.

Hoffe beskriver sig själv som en ”hardcore landsbygdsläkare och akutläkare” som varit den enda bosatta läkaren i Lytton, i provinsen British Columbia, sedan 2004.

Enligt Hoffe försökte forskare före uppkomsten av SARS-CoV-2, som orsakar Covid-19, att göra ett mRNA-vaccin mot andra coronavirus och producerade ett immunsvar på kort sikt. Men flera månader senare, när de testade den smittsamma organismen på försöksdjur som hade vaccinerats, fann de att dessa försöksdjur blev extremt sjuka och många av dem dog.

-”Denna nya typ av vaccin visade sig vara ett fullständigt misslyckande. Det de hade skapat var faktiskt inte ett vaccin, utan ett antivaccin, för istället för att skydda dessa djur mot detta nya virus, gjorde det dem faktiskt mer sårbara än om de inte hade vaccinerats.”

Två och en halv månad in i vaccinlanseringen, när 12 länder i Europa redan hade plockat bort AstraZeneca-vaccinet pga livshotande blodproppar och Kanada ändå fortsatte använda det eftersom Trudeau sade att det var bra för kanadensare, tolkade Hoffe det som en viktig säkerhetssignal som man inte hade råd att ignorera.

Hoffe skickade då ett e-postmeddelande till 18 lokala läkare, sjuksköterskor och farmaceuter i hans närområde för att säga att folk borde informeras om riskerna så att de kunde erbjuda informerat samtycke.

-”Tre dagar senare var jag i ett möte med mina överordnade där som sade till mig att jag var skyldig till att ha orsakat vaccinationstveksamhet och att det privata e-postmeddelandet skickats till College of Physicians and Surgeons som ett klagomål eftersom jag utsätter människor för risker genom att skapa vaccinationstveksamhet. Och jag fick höra att jag inte fick säga något negativt om dessa vacciner under mitt arbete som akutläkare. Då började jag se mycket allvarliga neurologiska problem som uppstod hos mina egna patienter. Jag har varit dessa människors husläkare i 29 år, jag kände dem mycket väl och när jag såg nya sjukdomsprocesser som initierades hos dessa personer, skickade jag ett brev till den här läkaren som jag hade blivit tillsagd att rikta mina frågor till och frågade vilken sjukdomsprocess som initierades av den här genbaserade terapin och hur jag skulle behandla den. Jag frågade om det var etiskt att fortsätta denna vaccinutbyggnad mot bakgrund av bevisen på skada och tystnaden var öronbedövande. Det brevet skickades som ett klagomål till College of Physicians and Surgeons.”

Hoffe bestämde sig för att skriva till Dr. Bonnie Henry, BC:s chefsläkare sedan 2014, men blev varnad för att hon inte svarar på brev.

-”Jag rekommenderades istället att göra det till ett öppet brev eftersom det bara skulle gå rakt in i dokumentförstöraren om det bara gick till henne. Så det gick som ett öppet brev och väckte internationell uppmärksamhet eftersom Modernavaccinet vid den tidpunkten inte hade anklagats för att orsaka neurologiska skador och alla mina initiala problem jag såg var alla från Moderna.”

Hoffe remitterades till en vaccinsäkerhetsspecialist, men kom inte vidare i telefonmötet. Hoffe ville utreda sina patienters fall, men fick höra att deras problem inte kom från vaccinet och om så var fallet var det för att de inte administrerades på rätt sätt. Specialisten sade att även om han skrev en vaccinskaderapport så skulle det bli statistik och inte någon utredning.

-”Jag insåg på högsta nivå att det fanns ett förnekande, de ville inte veta om säkerhetssignaler. Det beror på att detta inte var medicinskt meningsfullt – varje läkares högsta prioritet bör vara säkerheten för sina egna patienter. Så jag insåg att jag i princip skulle vara ensam med att försöka ta reda på det här.”

Efter sitt första brev fick Hoffe veta att han inte fick säga något negativt om vaccinet när han var på akutmottagningen, men det gjorde han ändå under jouren fem veckor senare.

-”En sjuksköterska ringde till mig hemma och förklarade att den här patienten hade kommit in och vad den hade för symtom och jag sade till henne; ‘Jag känner den där patienten mycket väl, hon hade covid, hon och hela hennes familj hade covid för fem veckor sedan och det var en mycket mild sjukdom för dem alla. Och nu är hon mycket mer sjuk av vaccinet än vad hon hade varit av covid. Snälla, kan du berätta för henne att hon inte behöver sin andra dos, hon har naturlig immunitet.'”

Hoffe sade att han var säker på sin rekommendation, särskilt med tanke på en studie gjord i Singapore som visade att personer som hade SARS-CoV-1 2002 fortfarande hade antikroppar mot det 17 år senare. Han fick dock sparken från akutmottagningen för den rekommendationen trots att han tjänstgjort 31 år på akutmottagningen utan ett enda klagomål.

Med halva inkomsten borta sökte Hoffe svar för sina patienter och hittade dem i biodistributionsstudier som Pfizer hade gömt.

-”Pfizers biodistributionsstudier på lipidnanopartiklarna visar att de bokstavligen tar dessa budbärar-RNA-strängar in i varje del av din kropp. De här vaccindoserna har orsakat ett större antal biverkningar än någon annan medicinsk behandling i historien eftersom det här giftiga spikproteinet hamnar i varje del av din kropp utan undantag. Den har slagit alla rekord för den mest otroliga mängd sjukdomsprocesser som den orsakar. Metodiken för mRNA-vaccinet är att trigga kroppen att producera samma spikprotein som viruset självt, något som är riskabelt. Jag insåg att ytan, slemhinnan i dina blodkärl i dina kapillärer nu kommer att bli grov och taggig, så jag tänkte väl att lika säkert som rökning orsakar cancer kommer dessa spikar i vaskulära endotelceller att utlösa blodproppar, men de flesta av blodpropparna kommer att finnas i de minsta kärlen där du kanske inte ens vet om att du har dem.”

Hoffe gav aldrig någon vaccinet, men om patienterna valde att få det, skulle han göra ett D-dimer-test på dem innan de fick vaccinet och en vecka efteråt. Testet avslöjade blodproppar hos fem av hans första åtta patienter.

 -”En knapp vecka senare brann vår stad ner, inklusive min läkarmottagning och labbet där alla dessa tester gjordes i den stora branden i Lytton. Så det var slutet på min forskning. Totalt nio personer av 15 som fått vaccinet hade blodproppar. Jag skickade till slut in 14 formulär för att rapportera vaccinskador och av dessa nekades varenda en av folkhälsan. De skickade en rapport tillbaka till mig som sade att det här inte är vaccinskador, det här är alla tillfälligheter och den här personen behöver sin nästa dos. Så jag upptäckte att det var omöjligt att rapportera vaccinskadorna eftersom de bokstavligen censureras av folkhälsan, så att de kan fortsätta berätta för alla att biverkningarna är otroligt sällsynta.”

 Hoffe konstaterade att läkemedelssektorn är den mest oärliga industrin på jorden och att amerikansk statistik om vaccinet visar betydande skador.

 – Över 33.000 människor dog och förresten, 50% av dem skulle ha dött inom 48 timmar efter dosen. Det handlar om 65.000 personer permanent funktionshindrade. Om någon annan medicinsk behandling någonsin hade gjort detsamma skulle media ha varit över det som en hök och även Folkhälsan hade varit det. Om du vill veta varför de ser åt andra hållet, ja, FDA får 50% av sin finansiering från läkemedelsindustrin. Över 80% av finansieringen för Health Canada kommer från läkemedelsindustrin. Så gissa vems låt de dansar till? Detta är en massiv intressekonflikt. Inte konstigt att de kommer att dölja bevisen på skada.”

Hoffes fru och barn tog avstånd från honom efter hans offentliga ställningstagande och har helt brutit kontakten med honom.

 -”Hela den här pandemin har varit ett moraliskt integritetstest för läkare, för våra politiker, för polisen, för lagstiftare, för domare. Det finns vissa människor som kommer att göra vad de blir tillsagda oavsett vad och det finns vissa människor som kommer att göra vad som är rätt, oavsett vad.”

Efter Hoffes vittnesmål fick han applåder och rop om stöd i nästan 30 sekunder efteråt.

Man hoppas att sanningen till slut ska komma fram och att alla människor där ute som likt Hoffe offrat sin karriär, sitt anseende samt nära och kära för att belysa bedrägeriet ska få upprättelse. Att alla som profiterar på människors hälsa ska få sitt rättmätiga straff är nog tyvärr att hoppas på för mycket.

#folllowthemoney

https://www.westernstandard.news/news/dr-hoffe-receives-applause-and-cheers-for-nci-testimony/article_9d062da2-ea8f-11ed-9d83-2322664fbf03.html

5 reaktioner till “Läkare utreds för uppmuntran till vaccinationstveksamhet efter att ha varnat för riskerna med covidvaccin

 1. Pipers rubrik visar på den aktuella tidsandan: I stort sätt alla tror att de nya läkemedel som injiceras mot covid-sjukdom är vaccin.
  ·
  (Svenska Akademiens ‘Svensk ordbok’ (SO):
  -vacc­in: ‘preparat som till­förs kroppen för immunisering’
  -immun: ‘o­emottaglig för smitta’)
  ·
  En diagnos på samtidens folk skulle utan större överdrift kunna vara psykos (här: påtagligt defekt upplevande av verkligheten).
  ·
  Varför? Media, den part i samhället som både bestämmer och återspeglar tidsandan: vad folk tror och inte tror på.
  ·
  (Hur media styr folks tyckande och verklighetsuppfattning kan ses i denna Odysee.com-video av Ivor Cummins 2022-11-03: ”Wow – The Pandemic Industry Revealed – Stunning Stuff!”. Tid från 09:10–)
  ·
  (Och… nu vet jag inte hur de som var/är tveksamma till att injicera sig beskrevs i media i Sverige — jag känner till att det fanns en ‘Kavla-upp-kampanj’, men inte hur den såg ut i media —, men denna video summerar amerikanernas hantering av dessa individer:
  BitChute.com-kontot ‘EarthNewspaper.com’ från igår ”Mainstream Media: The Unvaccinated Are Scum by Grabien”.
  — Det är otäckt och skrämmande och en varning till oss alla hur vi, vanligt folk, kan helt tappa allt förstånd och medmänsklighet… på grund av oro/RÄDSLA, varför jag kommer att tänka mig för nästa gång någon fördömer de människor som kunde offra barn (svält; Maya-folket), judar (problem/faror) och häxor (ondska).)
  ·
  Människor tycks ha tappat försåndet/inte använder sitt förnuft:
  – Nya läkemedel som testats under några månader accepteras som tillräckligt;
  – Ingen visar intresse för att ta del av läkemedelsföretags och myndigheters testresultat;
  – Så kallade ‘påfyllnadsdoser’ har över huvud taget inte testats på människor, men på möss (8 stycken, har jag hört);
  – Ingen tycks ha varit tillräckligt förståndig för att ställa sig frågan: har covidläkemedlen testats för smittskydd (eng. ‘transmission’)?;
  – Ingen reagerar när Pfizer TVINGAS medge (i EU-utfrågningen 2022-10-10) att de inte hade testat för ‘immunisering’;
  – När covidläkemedlen med tiden visar sig inte ha en vaccinerande effekt, fortsätter folk att injicera sig;
  – Inget/litet intresse för att följa upp varken effektiviteten eller biverkningar;
  ·
  – Folk låter sina SPÄDBARN injiceras (även i Sverige?).
  ·
  De skador som uppstår visas litet intresse/rapporteras inte. Till exempel:
  ·
  England, BBC:
  2023-01-16
  ”BBC is the Virus” – At Least 6 BBC Buildings Across UK Covered with Photos of People Who Died from COVID Vaccine (VIDEO)
  2023-01-30
  ”Take Down the BBC” – Anti-Vaxx Protestors Rally Outside BBC Headquarters (VIDEO)
  2023-03-20
  BBC RADIO IN LEICESTER Vaccine deaths STICKERS
  ·
  Tyskland:
  2023-03-25 Landsberg
  Twitter-kontot Risemelbourne
  (status/1639601075409022976)
  ·
  Kanada:
  2023-04-25 Peterborough (Ontario)
  Twitter-kontot TomMarazzo
  (status/1650651381198364672)
  ·
  Australien:
  2023-03-18 Gold Coast (Queensland)
  (Rumble.com) ”The Forest Of The Fallen: Dedicated To All Victims Of Big Pharma”
  2023-03-05 Canberra
  (BitChute.com) ”Covid vaccine death memorial in Canberra on the 5th of March 2023!!”
  ·
  Det går att förstå varför folk var oroliga den första tiden (1 år?): nytt smittsamt och skadligt virus vs. nya läkemedel, där riskbedömning var relativt given: svår sjukdom vs. framtida och därför okända biverkningar.
  ·
  Men, varför uppdaterade inte folk sin uppfattning när de såg vad som hände (eller inte hände)? Har de tappat förståndet?
  ·
  Det värsta av allt, utöver rädslan ovan, är hur vanligt folk kan plötsligt (folk brukar skydda andra när de är förkylda) få för sig att vanligt folk skulle vara så ointresserade eller ansvarslösa att gå ut i samhället och smitta sina medmänniskor med ett farligt virus. Det övergår Mitt förstånd.
  ·
  Jag börjar förstå varför makthavare tycker att de ska bestämma över folk, om det inte vore för att även dessa har tappat förståndet.
  ·
  Till exempel Världshälsoorganisationen (WHO) och deras senaste utkast till global krishantering — de beter sig som om de är en odemokratisk regering i nationen ‘Jorden’. Om Sveriges regering inte fördömer detta utkast… herregud!
  ·
  Dr. John Campbells Rumble.com-video 2023-05-16 ”WHO power grab”.
  ·
  (Hans efterföljande video har med sammanhanget att göra: ”Thought police define truth for us”.)
  ·
  Uppmaning till Piper: bidra inte till den helhet som sprider vanföreställningen att covidläkemedlen är ‘vaccin’, då det invaggar folk i falsk trygghet, och varför dr Charles Hoffe befinner sig i den (av Piper) utförligt beskrivna/återgivna situationen.
  ·
  PS
  Den utfrågning som Piper refererat till är ett folkligt initiativ och svar på/komplement till den kanadensiska regeringens kommitté (Public Order Emergency Commission, 2022-10-13–12-02) för obligatorisk utvärdering av införandet av krigs/krislagar (Emergencies Act): Se deras (NCI) Rumble.com-konto ‘NationalCitizensInquiryCA’.

  Gilla

 2. En vanlig biverkning av vaccinet är bältros och nu uppmanas människor att vaccinera sig mot just bältros. Köerna ringlar långa utanför vaccinbussarna. Jag flinar lite snett när jag ser de politiskt korrekta stå utanför som svin i slaktmask och vänta på sitt ”vaccin”.

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s